Otteluseuranta 20.5.2023 (9. kisapäivä)

  • 25 484
  • 592
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko Manninen muuten ainoa Suomen pelaaja näissä kisoissa joka ei pelannut pääsääntöisesti joukkueensa kotimaan pääsarjaa?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jotain tuosta Suomen pelaamisesta vaan uupuu. Toivottavasti syttyvät puolivälieriin, tai muuten voi tulla varhainen exit.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onkohan Rasmus Ristolainenkin hallilla peliä kattomassa, näyttäisi puolet kaikista suomalaisista jääkiekon pelaajista olevan tuolla.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ei perkele kun Kapanen pelaa aika ajoin laadukasta kiekkoa. Ei kai taidoista nyt oo koskaan ollut epäilystä, mutta enempi vauhtikoneena pitänyt. Maali, joku syöttö, toiminta paineen alla. Ei sohi tai töki vaan ottaa tilanteen haltuun rauhallisesti.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Iltasanomissa luki Suomi mättää maaleja!! Avasin telkun, johdetaan 2-1 Itävaltaa vastaan. Tää on Vähän kuin Sabatonin ja Hevisauruksen yleisö tappelis, sen verran epäreilut jaot. Ei kaksi ole maalien mättämistä!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen tehnyt sellaisen huomion, että Kasperi Kapanen on oikein hyvä jääkiekonpelaaja. Ens kaudella änärissä ennätyspisteet tulossa.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Kakko, Suomela ja Kapanen pelaavat nopeaa, Pohjois-Amerikkalaista kiekkoa. Rantasen ketjun peli taas on jotenkin tosi verkkaista, jonka takia hänestä ei saada parasta irti.
Hyvä havainto. Tuossa on valtava ero kun kakkonen menee suoraan ylös. Ykkönen hakee taas viiveellä koko ajan.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Kyllä se Itävallan maali taisi tosiaan tulla Friman lavan kautta. Aika hankala torjuttava?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös