Otteluseuranta 20.-21.4 (ke-to yö)

  • 18 684
  • 264

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Harmi, että pelaajilla ei ole telkkareita mukana jäällä.

Sanos muuta. Ja tuomareilla...

Getzlaf jäähyllä. Jos tästä selvitään niin taistelen itseni kolmanteen erään hereillä.

EDIT: Perutaan, en käy nukkumaan missään tapauksessa, en ehtisi nukkua edes puolta tuntia. Ja jäähy kestetty.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Buffalossa pienet nujakat Sabresin 1-0 voiton kunniaksi. Timonen kokeilee Eastonilla Gerben alasuojien lujuuttu, mikä aloittaa koko härdellin. Pakko sanoa, että Paul Gaustad, joka hetkeä aikaisemmin veti tyhjästä maalista ohi, pääsee vasta pelin päätyttyä vauhtiin. Sääli että Paul tuplattiin, joten iso mies ei päässyt samanlaiseen vauhtiin kuin Hartnellia vastaan Phillyssä. Otti toki yleisönsä silti.

Pieni kahakka vain nostaa latausta Wells Fargo Centerin seuraavaa kohtaamista ajatellen. Eihän Philly voi antaa tälläisen mennä läpi. Hieno sarja, hienot joukkueet.
 

TML

Jäsen
Toi Boltsin puolustus on kyllä yks iso vitsi. Kuka siellä osaa _oikeasti_ puolustaa? Öhlund? Vain Roloson pitää taas Tampaa pystyssä, mutta saas nähdä kuinka kauan.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja tasan. Näki jo kaukaa että kulmalla on mies vapaana, eikä KUKAAN pidä sitä ja siellähän se kiekko on. Hienoa Ducks. Onko tää joku kidutuksen muoto?

Oli aika järkyttävää merkkauspeliä. Halischukilla tyhjä maali edessä n. kolmen sekunnin ajan. Päälle vielä Emeryn olematon poikittaisliike. Ducksilla ei mitään hätää pelissä, mutta säännöllisesti tulee näitä meltdowneja. Todella kivuliasta katsoa Ducksin pelejä välillä.

Toivon todella että Ducks menee jatkoon sillä Koivu & Selänne ovat kyllä mainiossa vireessä.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Arvatkaa ketkä on taas alivoimalla... Joku taktiikka tässä takana? Kuritonta touhua, vaihteeksi.

EDIT: 3-3 kahden erän jälkeen. En nyt tiedä pitäisikö olla iloinen siitä, että se kuitenkin on tasan, vai kettuuntunut siihen milllaisia Predatorsin maalit ovat olleet. Kovun ja Selänteen maalit ei hirveästi taas lohduta, ellei niitä tule lisää! Selänne näyttää jotenkin tekevän enemmän töitä kuin kolmessa aiemmassa pelissä. Silti taitaa olla miinuksella. Emery ollut jotenkin aavistuksen verran haparoiva.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Adams jäähylle ja nyt tarjotaan Lightningsille ylivoimaa.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Caps oli jopa ihan hyvä jatkoerällä. Tietenkin yksi YV korosti vielä tätä.
Kaikki maalit on tehty samaan päätyyn, josko Caps saisi sen seitsemännenkin sinne 2. JE:ssä.
 

JKyykka

Jäsen
Eipä kyllä olut erityisen hyvä loppu Ankkojen nuorisolta. Ensin alivoimalla McMillanilla on aikaa vaikka kuinka paljon purkaa kiekko varmasti, mutta eipä onnistu, vaan heittää sen suoraan vastustajalle. Sen jälkeen ei sitten tullutkaan mahdollista purkaa kiekkoa koko loppualivoimana ja jouduttiin taistelemaan puolikuolleilla miehillä. Ja sitten Bonino nakkaa kiekon katsomoon ja lähtee jäähylle.

Ei ole kyllä tällä hetkellä yhtään luottoa Emeryyn. Tuo hitaus on vain niin kauheaa katsottavaa. Ellis sentään ehtisi tilanteisiin mukaan.

Noh, mää luotan siihen, että Teemu & Saku tämän kolmannessa ratkaisevat.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin vaan mennään toiselle jatkoajalle Tampa Bayn ja Pittsbughin välisessä ottelussa. Roloson loistaa, toivottavasti loppuun asti.
 

Cube

Jäsen
Peliaikoja jos katsellaan parin erän jälkeen, niin Capsilla ainoastaan Carlsonilla yli 30 minuuttia, mutta kolmella hyökkääjällä (AO, Bäckström, Laich) yli 25 minuuttia. Rangersilla puolestaan sekä Staalilla että Girardilla yli 30 minuuttia, jälkimmäisellä peräti 35min tässä vaiheessa. Tuohon päälle parit kivuliaalta näyttäneet blokit alivoimassa, niin varmasti alkaa tuntumaan. Rangersilla hyökkääjistä Dubinsky päässyt 29 minuuttiin, myös Boyle on pelannut yli 25min.

Lisäksi maalissa Lundqvist alkaa varmasti olemaan vähän loppu, mutta johan tässä pari välipäivää olikin. Muutenkaan Lundqvist ei ekoissa peleissä joutunut ihan samanlaiseen kiekkosateeseen kuin pari vuotta sitten Capsia vastaan, joten varmasti energiaa riittää vielä pidempääkin loppusarjaa varten.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Stamkos on ollut näkemissäni pleijareipeleissä ihan sukka.

Tämä ei liene yllätys, sillä koko runkosarjan viimeisen neljänneksen ajan Stamkos oli aivan surkea. Viimeisessä 20 pelissä hän teki tehot 4+9, eli 13 pistettä.

Koko muu maailma alkaa heräilemään ja me täällä katsellaan peliä. Oli pakko vähän juoda kahviakin, vaikka ajattelin pärjätä ilman siihen asti että menen takaisin nukkumaan, mutta toinen jatkoerä pakotti hakemaan kupin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Madonna pelaa? Eijei kuka sieltä on tippunut pois?
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Koko muu maailma alkaa heräilemään ja me täällä katsellaan peliä. Oli pakko vähän juoda kahviakin, vaikka ajattelin pärjätä ilman siihen asti että menen takaisin nukkumaan, mutta toinen jatkoerä pakotti hakemaan kupin.

Minä olen aika usein miettinyt istuessani pimeässä talossa ruudun äärellä, että miten hullu sitä ihminen voikaan olla. Tähän saakka hulluinta on ollut tänä yön nukutut kolme tuntia, joilla pitäisi pärjätä seuraavaan iltaan asti. Väsymys ei tunnu silloin jos Ducks voittaa, mutta kaikissa muissa tapauksissa se on hyvä syy jäädä kotiin nukkumaan.

Oijoi, Perry alivoimalla! No niin!
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Iskihän se MVP-Perry vihdoinkin ja vielä alivoimalla! Nyt vaan paketti koossa tää erä, eikä niitä turnovereita/tyhmiä jäähyjä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös