Otteluseuranta 20.10.

  • 3 238
  • 33
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Islanders siirtyi 2-1 johtoon. Ensin Vasicek veivaa 1-1 hienolla suorituksella maalin edestä. Heti sen jälkeen Satan taituroi Devilsin puolustuksen ja Kevin Weekesin kahville ja heittää limpun verkkoon. (Bergenheim syötti maalin)

Edit: Mike Comrie ylivoimalla 3-1..
 
Viimeksi muokattu:

Alfredsson#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa, Jokerit
Kaksi erää pelattu ja Ottawa johtaa 2-1, Florida sai pelin juonesta hyvin kiinni toisen erän puolessa välissä, viimeinen kolme minuuttia meni Ottawan hallinnassa.Toinen erä oli myös hyvin rikkonainen.
Tilastomerkinnät tähän mennessä:
1-0:Mike Fisher (Neil,Volchenkov)
2-0:Shean Donovan (Schubert,McGrattan)
2-1:Richard Zednik (ei syöttäjiä)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Voltshenkov 5+20 kädellä töytäisi Hortonia, joka lensi pääedellä laitaan, selostajien mukaan niskavamma, horton ei päässyt omin voimin pois, vaan hänet vietiin paareilla pois.
Ei suuri ihme, jos Voltschenkov saisi tästä pelikieltoa.

Sportslinen mukaan ei ollut Horton vaan Booth...ja 5+10 tuo jäähy.

Anyway, nyt Capsien takaa-ajoa odotellessa. Nättejä maaleja tullut Penguinsilta.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Brashear vs. Laraque! Mahtavaa!

Ja sen jälkeen Eatonilta hieno pelastus kun Gonchar kompuroi! Hyvä Penguins!
 

SyPe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tempo
Kumpi voitti?

Myllyn alku meni selkeästi Laraquelle ja Brash kävi jo kertaalleen jäässäkin, mutta Laraque antoi herrasmiesmäisesti Brashearin nousta takaisin tappeluun mukaan. Lopuksi Brashearin pari napakkaa iskua saivat Laraquen jäähän, joten käi tämä voidaan Donaldin nimiin laittaa, tosin sillä ei ole mielestäni mitään väliä kumpi voittajaksi tästä halutaan julistaa. Todellista ammattimiesten toimintaa ja respectit Laralle, että antoi Donaldin nousta jäästä takaisin matsiin mukaan!

Pian tämän jälkeen Staal nyhjäsi ensimmäisen NHL-tappelunsa Pettingerin kanssa. Iskuja ei juuri tässä parissa vaihdettu...
 

Alfredsson#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa, Jokerit
Ottawa repäisi lukemat 4-1, Schubertille merkittiin kolmas maali, vaikka kiekko lopulta Eavesin kautta maaliin meni, ja neljännen maalin teki Daniel Alfredsson, lisäksi Florida otti kahden minuutin jäähyn, joten peli alkaa olla selvä ja aikaa on enää kahdeksan minuuttia jäljellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös