Otteluseuranta 2.1.2024 (7. kisapäivä)

  • 88 321
  • 1 770

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
No onhan se nyt naurettavaa, että hallin kellossa oleva aika on jotain muuta kuin virallinen aika. Järjestäjien vika, sietääkin tulla runtua. Koska se aika, jota kelloissa näytettiin ehti kyllä loppumaan ennen maalia.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
En kyllä ymmärrä kun löytys jalkaa niin saatana nuohotaan. Turmion tie ja tuotahan Slovakia juuri haluaa.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Jääkiekko on Suomen ehdoton ykkösjoukkuelaji ja meillä on jopa vuosien perinteitä ja historiaa. Lisäksi lajin parissa toimii lukuisia, päteviä ihmisiä ja osa niistä saa toimia ammattilaisena lajin parissa.

Tästä huolimatta suomalainen televisiotuotanto johon kuuluu studiot, selostukset ja asiantuntijakommentointi on ala-arvoista ja tuntuu, että kaikki tehdään ihmisille joilla ei ole mitään perustietoa lajista. Toki pitää muistaa, että sekä studioisäntä että selostaja ovat reikäpalloihmisiä.

En todellakaan kaipaa mitään sihvosmaista viisastelua, mutta kyllähän pelit ratkeavat muuhunkin kun kiekkoa-maalille ja tahtotilaan.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Tästä huolimatta suomalainen televisiotuotanto johon kuuluu studiot, selostukset ja asiantuntijakommentointi on ala-arvoista ja tuntuu, että kaikki tehdään ihmisillä joilla ei ole mitään perustietoa lajista.

Jännä jos näin, melkeen kaikki kommentaattorit ja asiantuntijat on entisiä pelaajia
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hallin kello pyörähti siinä hidastuksessa 0.6 jälkeen takaisin 0.8 ja siitä suoraan 0.4. Eli mä en vieläkään osta tota.

Hauska seurata tätä motkotusta kellon puhumisesta, kukaan näistä nimimerkistä ei varmasti ole koskaan jäänyt yhteen väärään vihelletyyn tilanteeseen kiinni.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Miksi me tehdään tästä pelistä niin vaikeaa kun avaimet olisi olemassa. Kyllä katse silloin kääntyy valmennuksen suuntaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miksi me tehdään tästä pelistä niin vaikeaa kun avaimet olisi olemassa. Kyllä katse silloin kääntyy valmennuksen suuntaan.

Kolmas erä sen näyttää miten valmennus pystyy reagoimaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Toiset erät on ollu Suomelle vaikeita kaikissa peleissä.

Ika ei ole tätä tosin vielä huomannut, vaikka on istunut joka pelissä paikanpäällä.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
On tuo kyllä omituinen tilanne kerta kaikkiaan. Kellossa ei voinut olla 1,7sek sillä siinä tapahtuu aloitus, laukaus ja vielä uudelleen laukaus josta maali. Pakkohan noilla on tuolla olla joku kello mitä ei olla nähty, toivottavasti ei vain mikään bestprice bestprice only for your 20e ralex. Ja kelloonhan jäi 0,2 eli 1,5 sekunttia nuo kaikki. En usko en mitenkään.

Pelasivat toki löysästi ja niin edelleen oma vika ja perjaatteessa ihan tuon löysyyden ansiosta voisi antaa sen maalin. Silti perin vittumainen tilanne että pelikellokello josta valmentajat, pelaajat ja tuomarit katsoo ei sitten pidä paikkaansa. Usa otti yhdessä pelissä maalivahdin pois erän lopulla kun kellossa oli jotain about 2,5sek niin siitä aloitusvoitto ja pakki heti tyhjiin kiekko koska kellossa oli oikeasti mitä? 4sek?

Oli miten oli tuo tilanne mistä maali tuli ei kestänyt 1,5 sek
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös