Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 2.–3.1.2019 (7. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Pistelinko87, 02.01.2019 klo 13.54.

 1. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Lainaus:
  No olisko muusta toiminnasta tullut Koivulle jäähy? Että "puutteellisella" varustuksella ei saa jäädä kentälle heilumaan.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Saa ilman mailaa jatkaa pelaamista.
   
 3. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Lainaus:
  Oman kommenttini ytimenä oli ja on mailan hajoaminen. Mailan hajoamisen jälkeen tapahtui jotain, mikä johti pian vastustajan maaliin. Tuskin Koivu olisi ilman työkalun katkeamista tehnyt kuten teki? Mutta spekulointi on aina mukavaa.

  En muista vaikuttiko Koivu oman tikkunsa hajoamiseen, mutta kanukkipakki haki minunkin mielestäni turhan kovaa pommia etupesään, vaikka maaliin olisi riittänyt tarkempikin sijoitus. Kyllä, jälkiviisaus on hiton helppoa, eihän pelaaja voi miettiä pelin aikana kestääkö vehkeet laukomista. No, urbaani legenda kertoo Junnon aikanaan KalPassa muistuttaneen, ettei lämäreitä suotta ammuttaisi. Piti säästää kaikessa, mailoissakin...
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.