Otteluseuranta 2.–3.1.2017 (6. kisapäivä)

  • 43 544
  • 587
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Se on sanomattakin selvää, että valmennus on ryssinyt, kun tässä tilanteessa ollaan.

Entä mikä on mielestäsi pelaajien vastuu? Älä mieti potentiaalia, vaan mitä kisoissa on nyt nähty. Paikkoja on järjestetty siinä missä aiemminkin, mutta maalinteko on sakannut koko kisat. Puolustuspelikin lähtien kaksinkamppailuista on ollut sekavaa ja Tanska-pelissä mv-peli sakkasi.

Ei kai tämä niin mustavalkoista ole? Ei kai kaikkea voi valmentajan niskaan kaataa?

Samalla logiikalla Marjamäki on ihan paska koutsi. Toki materiaalietu oli Suomen vastustajilla World Cupissa. Pelin kuva oli kuitenkin melko sama: näennäisesti hallittiin (pl. NA), mutta ei tehty paikoista maaleja.

Marjamäen näytöt maajoukkueesta on tällä hetkellä nolla.

Suomella oli aivan riittävän hyvä joukkue WC:ssa, eikä missään nimessä muita jäljessä kuin korkeintaan Kanadaa, joten rosterin puolesta olisi ollut kaikki edellytykset mennä vaikka päätyyn asti. Jos meillä oli yksi kiistatta (myös sarjataulukon mukaan) tämän hetken TOP 3 maalintekijöistä joukkueessa, eikä tällä yhtään tehtyä maalia turnauksessa, niin silloin on jotain mennyt pahasti pieleen.

Tämä Marjamäen tumpelointi näkyi selvästi yv-tilanteissa, joihin Marjamäki ei ollut antanut tarpeeksi selkeitä käskyjä (huom. käskyjä, ei toiveita) syöttää aina Patelle.

Nyt siellä oli näitä vatasia, jotka paukuttelivat pleksejä ja polvareita sen sijaan että olisi antanut Laineen tehdä reppuja ja sitä kautta voittaa meille matseja vaikka yksinään. Joko Marjamäki on täysin idiootti tai sitten hän ei omaa tarvittavaa auktoriteettia, jotta nämä Vataset myös häntä tottelisivat.

Kuka on muutenkaan niin hölmö, että ampuu itse, jos vieressä seisoo vapaana ja pyssy viritettynä maailman sen hetken paras laukoja? Ihmeellistä tyrimistä päästää tällaisia yv:lle ja siksi Suomi ei voittanutkaan yhtään ottelua World Cupissa kun Marjamäki ei tähän reagoinut.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jos tää olis Football manager niin kaikkien pelaajien moraali/itseluottamus olis tällä hetkellä tasoa "Abysmal". Jokainen fämää pelannut tietää mitä tuo tarkoittaa peliesityksissä.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei hätää. Jos Suomi häviää tänään niin Pulju tulee pelastamaan seuraavaan matsin. Vaikka yhdellä kädellä voittaa nämä pelit yksinään. Tosin tätä tuskin voikaan tapahtua, koska Puljulle ei saa antaa ilmaista itseluottamusta peliajasta puhumattakaan.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Väyrynen tuonut uutta virtaa koska häntä edes kiinnostaa vähän alusta
 
Pelissä on varsin kovat panokset, mutta silti pelaajia näyttää kiinnostavan yhtä paljon kuin joku huhtikuinen aikuisten harjoitusottelu Suomi-Latvia.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kädet tärisee joka pojalla.
 

Wire

Jäsen
Ahokas taitaa olla ensimmäinen maju-valmentaja joka sortuu murehtimaan nettikirjoittelua. Hyvin epäammattimaista.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
jee2
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tolvanen taisi ohjata.
 
Pettymys
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tässä se hyvä puoli, ettei tuota ainakummälämmääntä tarvitse kuunnella kovinkaan usein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös