Otteluseuranta 19.–20.1.2021

  • 4 977
  • 109

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Se siitä loukkiteoriasta, Malkin onetimer ylämummoon ja peli tasan. Uskomatonta mutta totta, Pens ollut aivan saatanan huono mutta Caps vetänyt täysin takki auki ja tuli vieläpä näköjään joku tettiläinen maalinsuulla antamaan tasotusta. Tuleekohan kolmanteen erään joku aikuinen maaliin?
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Devils koko liigan ainoa joukkue joka ei ole päästänyt vielä tasakentällisin maalia, joten vikassa erässä vain poissa boxista ja hyvää puolustamista niin eiköhän sillä hoidu pisteet kotiin.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Caps - Pens pelissä tilanne 4-4.

Molemilla joukkueilla vähän samanlainen maalivahtitilanne. Viime kaudella molempien joukkueen ykkösmaalivahdit (Murray ja Holtby) alkoivat menettämään ykkösmaalivahdin paikkaansa ja molemmat lähtivätkin täksi kaudeksi seuroistaan. Heidän takanaan olleet Samsonov ja Jarry pelasivat viime kaudella paremmin kuin nuo edellä mainitut herrat. Nyt kuitenkin sekä Samsonov että Jarry ovat selviä ykkösiä ja ei ole turvallista "back up"-maalivahtia takana. Molemmilla siis näytön paikat. Jarry aloitttanut hirveästi (ei pelaa edes tänään) ja eipä tuo Samsovoillakaan ole hirveän vakuuttavasti lähtenyt käyntiin.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitähän tähän nyt sanoisi. Kakolta kauden paras aloitus ja olivat myös ketjuna Rangersin paras koostumus ensimmäisessä erässä eikä vähiten Kakon ansioista. Pelasivat kuitenkin vähiten eli sellaista 3-4 minuuttia. Toisessa erässä tuolle ketjulle lähinnä maalin jälkeisiä vaihtoja ja nyt Kakolla ja Chytilillä peliaikaa sellaiset 7.30 minuutta. Tuo erän loppu kuvastaa oikeastaan koko tilanteen. Noin 30 sekuntia jäljellä, Kakko ketjuineen hyppää jäälle, 10 sek myöhemmin Devils tekee pitkän ----> ykköskenttä jäälle.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pens voisi tehdä Rangersin kanssa treidin Sullivan - Quinn. Quinnilla ei olisi ketään junnuja koirankopitettavana ja Sullivan saisi vetää neljällä kentällä tasaisemmin Rangersissa. Winwinwinwin, koska kumpikaan jengi ei myöskään tasoonsa nähden juuri heikommin voisi esiintyä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Bobby Ryan dominoi. 4 maalia kolmeen otteluun.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toivottavasti jatkaa hyvää tehoilua niin saa uransa vielä kuntoon. Kyllä Detroit hänestä saa jonkun pickin trade deadlinella.
Tätä menoa laitetaan paita kattoon.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Rangers tulee maalin päähän. Saadaan vielä hyvä loppu pelille kun ei tuo Devilsin puolustuskaan vakuuta. Tarvitsevat kyllä äkkiä Kuningas-Vatasen puolustamaan maalinedustaa kuninkaallisesti.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Kylläpäs Antti Mäkisen paras kaveri Subban puolustaa ihan päin helvettiä. Devilsin onni että tuota yhdeksän miljoonan sopparia on tämän kauden jälkeen jäljellä vain yksi kausi.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Voi mitä vittua. Staal törmäilee Bernierin kanssa, kiekko maaliin. Blashill haastaa, epäonnistuu ja Wings alivoimalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös