Otteluseuranta: 17.5.2012 - Päivä 14 (puolivälierät)

  • 371 417
  • 1 693
Tila
Viestiketju on suljettu.

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samaa mieltä Keklun kanssa. Tuomarit paskoivat housuun ulosajon kanssa.

Ei kuitenkaan ratkaissut peliä mitenkään radikaalisti. Peli ratkesi siihen, että kanukeilla oli kankkunen, pelasivat huonosti joukkueena ja eivät niitanneet peliä kun hallitsivat. Slovakit olivat nöyriä ja pelasivat 100% kuten pelisuunnitelma sanoi. Ansaitsivat voittonsa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Noniin nyt kun Slovakia on voittanut ja poistunut kentältä niin voitte toverit katsoa sen tilanteen uudestaan ja todeta tilanteen miten se oikeasti meni.

Kovasti haluaisinkin katsoa, mutta vielä ei ainakaan Youtubesta löydy kyseistä tilannetta.

Minunkin mielestäni oli liian kova tuomio vahingollisesta polvienkolahduksesta.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mites IIHF:n säännöt menee. Nythän slovakki loukkaantu, että kotoisessa liigassahan tosta tulisi vaikka mitä jatkopenaltteja ihan vaan siksi, että toinen loukkaantu, riippumatta siitä tapahtuiko rikettä.

Eiköhän Getzlafille ole tarpeeksi iso rangaistus se, että valintaa Olympialaisiin ei varmaankaan tule.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Eikös välierä ole Venäjä-Slovakia mikäli Venäjä vie oman matsinsa?

Ei, vaan tämän ottelun voittaja kohtaa Ruotsi-Tsekki-parin voittajan.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Getzlaf ennen taklaustaan pelikavereilleen: "Tiputan teidät kolmessa minuutissa"
Kahvit näppikselle.

Ihan neutraalista näkökulmasta luulin peliä katsovani, mutta lopuksi huomasi kyllä että toivoi Slovakian voittoa. Ehkä ne kanukit ensi vuodeksi oppii keskittymään pelaamiseen ryyppäämisen ja missien jyystämisen sijaan. Hienoa nähdä laskevan käyrän Slovakia mitalipeleissä!
 
Canalin haastattelija yrittää matkia Saarista?

H: Wat was tö kii point of this geim?
Satan: ....?
H: WAT WAS TÖ KII POINT OF THIS GEIM?
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Katsotaan nyt tuleeko eräs nimimerkki tänne jauhamaan jostain iihf sala liitosta ja Kanada Cupista vuonna risti ja nolla.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Getzlaf innostui taklaamaan Mikusta, koska joukkuekaveri (Kane?) oli juuri taklattu komeasti kumoon.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Kanukit taitaa huokaista sille, etteivät kisat ole lähelläkään omaa maaperää, mutta kyllä tästä sielläkin saadaan isot otsikot.

Tamminenkin vakavoituu. Kerrankin krakakin on kohdillaan. Mutta 15min ja taas alkaa uusi ralli. Jokos Venäjällä kekkuloivat kokoonpanossa Aleksanterit?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Noh, tämä yökerhoperseily voidaan kuitata sillä, että "tosipelit on pelataan paraikaa NHLssä", "tää on höpöhöpö-Skoda höntsät" ja "tärkeintä on CanadaCup:t, World Cup:t ja olympialaiset".

Hävetkää.

Tätä litaniaahan sitä saa aina kuulla, jos suuri ja mahtava Kanada ei pärjääkään ja putoaa. Jos taas Kanada voittaa, niin sitten asia on aina eri, koska eurooppalaiset pilipalisarjojen amatöörit eivät vain pärjää NHL-ammattilaisille, jotka voittavat aina halutessaan.

Olympialaisissa hoetaan sitä "tämä on kaikkien aikojen parhaiden pelaajien turnaus"-mantraa siihen asti, että finaali on CAN-USA. Jos ei ole, niin sitten onnistutaan niitäkin vähättelemään, ja jos Kanada esim. häviää pronssipelinkin (kuten Naganossa, jotka olivat niiden parhaiden pelaajien kuten mm. Gretzkyn kisat), niin sitten "Kanada ei syttynyt pronssipeliin", vaikka esim. Gretzky oli lähinnä itku kurkussa hävittyään uransa viimeisen mahdollisuuden olympiamitaliin.

Tiettyjen ihmisten mielestä juuri millään turnauksella ei ole mitään arvoa, jos Kanada ei sitä voita, sille ei vain mitään mahda. Jos tulee Kanadalle lähtö laulukuoroon, niin sitten he eivät vain jaksa syttyä höntsäpeleihin, heitä kohdeltiin jotenkin kaltoin, heillä kävi nyt vain huono tuuri vaikka he ovat ylivoimaisesti universumin ja rinnakkaistodellisuuksienkin paras joukkue tai jotain muuta selittelyä ja paskanjauhantaa.

Minusta on täysin oikein, että tämänkaltainen yökerhoissa ja missejä nussimassa oleva ylimielinen ja vastustajia kunnioittamaton sakki saa pakata kimpsunsa ja kampsunsa ja häipyä kotimaahansa vaikka laskemaan, koska on viimeksi tullut kanadalaiselle NHL-joukkueelle Stanley Cup. Ja on suorastaan runollista oikeutta, että joukkueen kusipäisyyden ja ylimielisyyden multihuipentuma Getzlaf oli syypää laulukuoroon lähtöön. Kapteeni Getzlaf näytti esimerkkiä oikein kunnolla sekä Anaheimissa että Kanadan maajoukkueessa.

Toki Kanadan joukkueessa on hyviäkin tyyppejä ja kovia pelimiehiä kuten John Tavares, joka olikin direktoraatin valinnoissa Kanadan kolmen parhaan pelaajan joukossa. Jos Kanadassa olisi enemmän Tavaresin kaltaisia taitavia ja nöyrempiä pelaajia, niin ehkä Kanadan joukkueesta voisi joskus pitääkin, mutta nämä Getzlafit ja hengenheimolaiset kuten Schenn ja Mithot varmistavat, ettei Kanadan joukkuetta kohtaan tunne kuin vitutusta ja vahingoniloa näiden pudotessa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vaikka Keklua arvostankin, niin ei hänenkään tietämyksensä aina ihan täydellistä ole.

Keklu ehdotti, että taklauksesta olisi voinut antaa kahden minuutin jäähyn.

Tämä ei pidä paikkansa, koska pelaajan loukkaantumisesta johtuen sääntökirja mahdollistaa ainoastaan ison rangaistuksen (joko polvitaklauksesta 536B tai kampituksesta 539B)!

Mitään muita vaihtoehtoja sääntökirja ei tunne. Joten tuomio meni täysin oikein tältä osin.
 
Suosikkijoukkue
Florida Panthers,TPS
Eiköhän Getzlaf tämän Suomen reissun jälkeen ole suhteellisen kaukana valinnasta seuraaviin olympialaisiin. Kaikin puolin hävettävä suoritus tämä turnaus joukkueen kapteenina. Kanadan sentteriosasto on kyllä timanttisen kova ja tällaiselle pellelle ei varmasti käyttöä ole Yzermanin joukkueessa jatkossa. Ulosajo oli ylimitoitettu tuomio lopussa, mutta hauskasti kulminoitui turnauksen lopullinen mureneminen Getzlafiin.

Seuraavaksi Norja koittaa jatkaa yllätyksien sarjaa, mutta epäilen Venäjän olevan vahvempi 5-2 lukemin.
 

ahtikullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Tässä ihan selvästi yritettiin paikkailla menneiden vuosien virheitä, salaliitto on ja pysyy.

Ja liittolaisia tule joka vuosi lisä? Uudet erotuomarit ym täytyy otta mukaan. Ei ole helppo homma ja aika kallis IIHF:lle? Onneksi joskus jotkut (a la Getzy) vähän jeesavat?

Se peli oli siinä ja onneks olkoon Slovakia. On kiva nähdä että viimevuotisen jälkeen uudet nuoret miehet tuovat uuta toivoa, uskoa ja virtaa. Ja että viellä konkarit Chara, Satan ym on reissussa mukana. Iloinen Slovakian puolesta, vaikka pelissä Kanada kannatin!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Tuo on kyllä hyvä pointti. Ei voi oikein sanoa, että tässä Kanadaa suosittiin...

Mä nyt olen äänessä tänään. Mutta kyllähän se on totta että tuomareilla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa että Slovakia tämän vei. Vaikka tykkään Kanadalaisessa jääkiekosta ( Suomen jälkeen), niin ei Kanadalaisia ei yksinkertaisesti kiinnostanut pelata nuorimpia lukuunottamatta. Tai sellaisen kuvan ainakin itse sain ensimmäisessä pelistä saakka oikeastaan. Kyllähän se oli ilo katsoa Tavaresin, Eberlen ja Skinnerin otteita, mutta ei joukkuepelissä kolmella pelaajalla pärjätä.

Siellä on muutamia pelaajia, jotka vois kattoo peiliin. Tietenki jos niitä ei kiinnostanut pelata niin ei niitä varmaan edes paljon harmita tämä häviö. Harmi sinänsä, koska kyllähän siellä varmaan oli myös pelaajia jotka oikeasti haki hyvää turnausta ja kultaa. Mutta se kaatui siihen että about puolta joukkueesta ei kiinnostanut pelata
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vaikka Keklua arvostankin, niin ei hänenkään tietämyksensä aina ihan täydellistä ole.

Keklu ehdotti, että taklauksesta olisi voinut antaa kahden minuutin jäähyn.

Tämä ei pidä paikkansa, koska pelaajan loukkaantumisesta johtuen sääntökirja mahdollistaa ainoastaan ison rangaistuksen (joko polvitaklauksesta 536B tai kampituksesta 539B)!

Mitään muita vaihtoehtoja sääntökirja ei tunne. Joten tuomio meni täysin oikein tältä osin.

Juuri näin. Ja kun tuota hidastuksesta kelailee, niin polvitaklaus mikä polvitaklaus, ihan oikea tuomio muutenkin.

Kekäläis-palvontaa en ole myöskään koskaan ymmärtänyt. Ihan kuin Keklu olisi joku erehtymätön guru, koska hän on välillä vähän eri mieltä kuin tuomarit tai muut kommentaattorit ja koska hän on niin estoton NHL-hehkuttaja. Onhan mies toki tavallaan pätevä, mutta ylitseampuva NHL-kiekkoilun ylistys menee överiksi eikä hänen kiekkotietämyksensä ole Suomessakaan riittänyt kokoamaan sellaista joukkuetta, jolla Jokerit mestaruuteen tai edes finaaliin yltäisi, vaikka hän mikä taktinen nero ja joukkueen palasten suvereeni kokoaja olisi.

Kyllä Keklukin voi olla väärässä, ja nyt hän oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös