Otteluseuranta 17.–18.5.2024

  • 5 773
  • 143

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
JES! MATT DUCHENE!
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän tätä oikeutettuna on pidettävä. Duchene naulaa. Eipähän tarvitse ainakaan niin paljon spekuloida aiempaa hylkäystä tämän jälkeen
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Huvittava tuo Dallas-"fani" vaihtoaition takana kun maali tuli, suu auki vaan ihmetteli puhelin kädessä että jaa tuliko maali.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hieno homma, unelma Florida-Dallas finaalista elää!

Starsilta muutenkin melkoinen statement kun kaksi edellistä Cup-voittajaa laittanut nyt lauluun.
Ika Lehkosen sanoin: tuossa Dallasin joukkueessa on paljon karvapersesotureita. Kovaa playoff kiekkoa kyllä pelaa tuo nippu.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Zach Parisen ura taitaa tosiaan olla paketissa. Suurin palkinto jäi saamatta, mutta kyllähän mies upean uran pelasi. Yhdysvaltalaispelaajien joukossa urasaldolla ollaan runkosarjassa sijalla 17 ja pudotuspeleissä 18.

Runkosarja:
1254. 434+455=889

Pudotuspelit:
121. 39+44=83

Parhaalla kaudella (2008-09) mies paukutteli Devilsin paidassa peräti pisteet 45+49=94. Tuolla kaudella irtosi pistepörssin viides sija.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Ika Lehkosen sanoin: tuossa Dallasin joukkueessa on paljon karvapersesotureita. Kovaa playoff kiekkoa kyllä pelaa tuo nippu.
Voinee siis sanoa että karvaperseet pelastivat tuomarien persekarvat?

Oettingerin sanoin, "an interesting call". Hyvä ettei ratkennut siihen enempää.
 

ipaz

Jäsen
Siis tuo sääntökirjan pykälä tekee tuomiosta oikean? Itse olisin halunnut kuulla vähän muitakin perusteluja kuin että maalivahdin häirintä. Mikä häiritsi ja mistä kohdasta? Luistin/jalka, käsi, hien haju?

Georgiev on alueensa reunalla ja Duchene sen ulkopuolella. Georgievin maila Duchenen jaloissa kun Makar kevyesti työntää Duchenea, jolloin Georgiev ajautuu pois alueeltaan.
No onhan tuo pykälä 69.1. kovin tulkinnanvarainen - kuten varmasti moni muukin sääntö.

Säännössä sanotaan, että "maali tulee hylätä jos hyökkäävä pelaaja sijoittumisella tai kontaktilla maalivahtiin heikentää maalivahdin mahdollisuutta liikkua vapaasti maalialueella tai suojella maaliaan". (suomennos ja alleviivaus oma).

Kai se siis kirjan mukaan oikein meni. Eikä NHL:n tarvitse meille faneille jokaista päätöstään perustella atomeiksi purettuna.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielenkiintoinen juttu muuten että kaikki konferenssifinaaleihin jo selviytyneet joukkueet hävisivät 3-1 tilanteessa katkaisupelin kotonaan, mutta voittivat sitten vieraissa. Kaikki kolme ovatkin olleet erinomaisia vieraskentällä playoffeissa.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai niin. Kun postasin ekan viestin Avs-Stars -ottelusta toisessa erässä, se oli ottelun ensimmäinen. Vähän arvellutti, onko muita kommentoijia linjoilla. Oli. Kiitos osallistuneille, on kiva lukea muiden mietteitä ottelun aikana, etenkin kun omat NHL:n seuraamiset ovat olleet aika vähissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös