Otteluseuranta 15.–16.8.2022 (7. kisapäivä)

  • 16 148
  • 377

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Otin migreenilääkkeet. Nyt näyttää peli hyvältä. Tosin tuntuu ku olisin ylösalaisin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
Isoin ero tässä on kenttäpelaajilla, erityisesti pakeilla. Siinä missä Suomen pakit seisoo paikoillaan oman maalin edessä sormi nenässä, niin Kanadan vastaavat pitää miehet kiinni ja hoitaa riparit pois.

Lisätään vielä, että kanukeilla syötöt napsuu lapaan ihan eri prosentilla mitä meillä.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Ehkä yksi mennyt suoranaisesti Meriläisen piikkiin.
Niinkuin tuossa aiemmin mainitsin niin en jaksa noita kolmea ekaa maalia millään laittaa Meriläisen piikkiin. Enemmän huolestuttaa miten paljon tuo kiekko pomppii. Välillä ei tartu mikään. Ollut kuitenkin nyt jonkun aikaa hyvin kiekon tiellä. Jospa se koppikin alkaisi tarttumaan.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Hyvää yötä. Joskus jatketaan. Toivottavasti kymppi ei mene rikki.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ika Lehkonen löytää syyn puolustajan toimista. Vedossa ei mitää erityistä siis.
 

redpecka

Jäsen
Mites toi Tepsin Rafkin? Jäi ilman varausta silloin joskus. Mielestäni on ollut Liigassa ihan kelpo. Onko nyt ollut kiinnostusta johonkin nykyisin vai vetääkö Tepsin ja Tuton väliä loppu elämänsä?
 
Kyllä itselle tämä peli on näyttänyt miten kaukana Suomi on Kanadan tai vaikka USAn tasosta. Silloin helpottaisi paljon jos pystyisi tukeutumaan maalivahtipeliin, mutta Meriläinen ei valitettavasti ole sillä tasolla että tarjoaisi tämmöisissä peleissä mahdollisuudet voittoon. Ne maalivahdit on harvassa. Uskallan silti väittä että Blomma olisi sen tarjonnut.

Saat uskotella mitä vain. Tuota väitettä ei kuitenkaan päästä testaamaan. Suomen iskukyky pudotuspeleissä sen sijaan päästään testaamaan. Joko Kanadaa tai Yhdysvaltoja vastaan päästään vielä pelaamaan.

Suomi voitti melko selkeästi USA:n juuri kisojen alla. Se luo ainakin minulle uskoa, että yksittäisessä pelissä Suomi voi voittaa kenet tahansa, vaikka materiaalissa joudumme antamaan tasoitusta kuten aina.

Nätti kuti SaiPa-legendan pojalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös