Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Sen verran väsytti, että piti aloittaa ekan erän seuraaminen vähän myöhässä. Nyt toiseen erään päästään sitten live-peliin kiinni. No säästipä osan ekasta erätauosta.

Olisihan tuon maalin suonut tuosta Laineelle. Scheifele hoiti kyllä hienosta ristikosta kimmonneen kiekon maaliin.
 

Eskelarit

Jäsen
Malttoihan joku tehdä ketjun! Patea täällä fanitetaan, painoi jo ~ 200km/h tolppaan, josta Scheifele lapioi roskat sisään. Garland tasoitti vielä muutama sekunti ennen ekan erän loppua ohjaamalla OEL:in viivavedon uuniin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Johdat kahdella, pääset kontraamaan, huolimatonta poikittaissyöttöä Kucherovilta hyökkäyssinisellä ja peli kääntyy. Ottaa 2 min korkeasta mailasta takakarvauksessa.

Epätavallista pelaamista Tampan isoilta pojilta. No, tappoivat jäähyn ja edelleen 1-3 Tampa 48 min.
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets, Leijonat, #18, #44, #29
Jetsin pelaaminen maalin edessä. No hyi vittu. Falskaa ja pahasti.
 
"Uusi slovakiasta tullut puolustaja Maione tullee olemaan floppi.
Lihava kuin mikä, eikä todellakaan jaksanut luistella jäiden päätteksi ollutta reeniä alkuunkaan. Oli vielä kehityskeskustelussa Kapasen ja apuvalmentajan kanssa jäiden päätteeksi." - Tappara-fani

Eskelarit

Jäsen
Yllättävän vapaaksi Lainetta vaan edelleen jätetään tohon one-timeriä varten. Luulisi, että sen verran herättäisi kuitenkin laukaus pelkoa.

Heh, Pate painoi just 1.50 YV-vaihdon.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan pätevä esitys Montrealilta Tampaa vastaan. Oli hyökkäysalueaikaa, prässiä.

Toisaalta, 1-0 avausmaalin jälkeen neljä missattua ylivoimaa vikaan puoleen tuntiin. Pienimuotoista tehottomuutta. Kiekot ei pomppinu ja Vasilevski oli terävä.

Domin pelissä paljon hyvää, mutta itteäni alkaa joskus tökkimään kun ratkaisuhalukkuus kääntyy siksi, että lauotaan paikasta kun paikasta. Tai joka syötöstä one-timer. Oli torpedoimassa yhtä ylivoimaa näin tekemällä. Toisaalta, kai tuolla tontilla täytyy vedelläkin.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Kun ei tuossa kakkosessa tunnu onnistuvan niin Connor, Ehlers kuin Lainekaan, niin voisiko siinä laidalla kokeilla joko Wheeleriä tai sitten laittaa vaikka Roslo keskelle?

Copp toki yrittää parhaansa, Ehlerskin koohoottaa kovasti ja Connor laukoo paljon, mutta jos ei tunnu menevän sisälle, niin sitten varmaan pitäisi taas kerran lopettaa hakkaamasta päätä seinään.

Masentavaa. Toki eniten masentaa puolustus. Pitkä talvi edessä.
 

Eskelarit

Jäsen
12-vuotiaalta näyttävää pojankloppia, joka oli puku päällä ja pipo päässä kuvattiin oikeen zoomilla!

Sehän oli ykkösvaraus Ville Heinola ;)

edit. Jännä nähdä mitä WPG keksii Heinolan kanssa. Vähiten tämä kehittää Heinolaa, katsomossa istuttaminen.
edit2. Laine sai mailasta suuhun, mahtoikohan mennä ihan hampaita uusiksi?
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Viime vuonna sai jännätä, että pitääkö Winnipegin johto loppuun saakka. Nyt vissiin koitetaan vaihtelun vuoksi takaa-ajajana hakea pisteitä.
 
1963

JD #17

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
No en mä olisi selostusta tähän Canesin peliin halunnutkaan.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Enemmän olisin huolissani, kun vastustajat takovat sen 3.75 maalia/peli verkkoon. Tosin tolla puolustuksella se oli kutakuinkin odotettavissa.

Aika vahvat fibat, että ei nähdä White Outtia tällä kaudella.
No tottahan toki. Sen ongelman varmaan näkee jokainen. Mutta Lowryn, Appletonin ja Bourquen 0+0 kahdeksaan otteluun ei auta asiaa. Toki se, että puolustuksesta ei ole samalla tavalla tukemaan hyökkäyksiä saati sitten pitämään maalinedustaa puhtaana, on ongelma numero yksi. Mutta se ei ole pelkästään sen syytä, että Trouballe ei ole löydetty stunttia, vaan myös siksi että Buff viettää pidennettyä viikonloppua, joka ei tunnu loppuvan koskaan. Ei tuolla varmaan Nikukaan huonommin pelaisin kuin hot potato ja kumppanit.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Ja sen luokattoman päätteeksi Teukka laittaa poikittaissyötön Sebun lapaan ja verkko heiluu. Ensi kerralla sitten tolppien väliin noista, jookos?
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy