Otteluseuranta 13.5.2023 (2. kisapäivä)

  • 38 516
  • 1 094

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pitikö tämän Mikko Rantasen olla kisojen isoin tähti ja Suomen paras pelaaja? Ei kyllä ole erottunu kentältä neljässä erässä millään tavoin.

Eiköhän se sieltä vielä tuu.
Toisaalta, välillä sellasia pieniä selän suoristumisia. Tai että ihan vielä ei pistetä koko ajan kaikkea likoon. En tiedä onko optinen harha?

Urheilucastin termein 'yrittää olla liian cool'.

Tuo kiekollinen yhteispeli, suoritusvarmuus ja jatkot, puolustus ja hyökkäyssuuntaan kaipaa kyllä vielä tiivistämistä. Nyt on jotain välimallin kiekkokontrollia ja kiskasuja pystyyn vähän millon mitenkin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ei tuossa Suomen pelissä ole vieläkään sellaista perkelettä. Ollaan tultu pelaamaan tämä peli, kun se kerran on ohjelmaan kirjattu, mutta ei enempää.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mä oon huomannut pariin kertaan kun hyökkääjä (Rantanen) ei lähekkään laidalle irtokiekkoon, koska takaraivossa on ajatus että siellä viivassa on Makar tai MacKinnon, eikä Ohtamaa tai Pokka :D
Saman laitoin merkille. Ihmettelin kun jäi seisomaan nurkkaan eikä sännännyt kiekon perään vaan jäi ikään kuin pakkia odottamaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Suomen puolustuspelaaminen aivan sekaisin.
Hemmetin huolestuttavaa puolustamista ja jos kiekko hallussa pakeilla, niin ei avata suoraan vauhtiin hyökkääjille vaan jääydytetään peli pakki-pakki syötöillä, jolloin vastustaja ehtii järjestäytyä viisikkona puolustukseen. Jalosen pelikirjassa ei taida olla lainkaan nopeita omasta päästä lähtöjä.
 
Olisi raskasta katsella tätä suomen joukkuetta vaikka 50 ottelun runkosarjan verran.

Pelaako Kasperi Kapanen?
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Kapanen pakiksi, se on geeneissä.
Vai maalivahdiksi, eikös sekin ole? Kieltämättä kävi mielessä,ennen kuin torjui vedon perseellään, niin kylläpä niin päin persettä puolusti hyökkääjänä koko tilanteen sinisen ylityksen jälkeen.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ei tuossa Suomen pelissä ole vieläkään sellaista perkelettä. Ollaan tultu pelaamaan tämä peli, kun se kerran on ohjelmaan kirjattu, mutta ei enempää.
Omaan silmään siinä on vähän liikaakin, kauhea ennakkosuosikin paine jälleen niskassa ja joukkue ei oikein sitä hallitse täysillä ja peli menee kaahaamiseksi ja sitä kautta tuo viisikkopeli rakoilee. Oli tosin erässä myös hyvääkin, mutta hyvin epätyypillistä peliä Jalosen joukkueeksi.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Hyökkäyspäässä homma toimi Armia - Sallinen - Kakko -kolmikolta. Ykkösketju ei toimi lainkaan ja puolustuksesta puuttuu johtaja ja jalkoja.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Juu, mutta kuka sentteriksi? Siellä on Manninen ja kolme jarruketjun senaa tällä hetkellä.
Rantanen on sen verran eksyksissä tuossa UFA-kaksikon kanssa, että laitetaanko Moose vaan Kakon vierelle sentteriksi. Tuntuu, että menee tuossa kentässä jotenkin näkymättömäksi kun kuvio on sama vaihdosta toiseen: Härski vääntää päädyssä ja Manninen on siellä tutuilla vetopaikoilla mihin hän kiekon syöttää. Jotakin pitäis tehdä
 

nksh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Kauhea vauhti ja hirveä näyttämisen halu, mutta ei oikein tule mitään. Suomi on kuin Kasperi Kapasen ilmentymä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös