Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 12.–13.1.2018

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Atthe, 13.01.2018 klo 02.14.

 1. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toimiva Ilves, Jets, Leki
  Lainaus:
  Siinä ainoassa kävikin vähän sitä tuuria, ettei nollille jäänyt.

  Ei ollut hyvä peli Laineelta tänäänkään. Hän joutuu maalittomiin putkiin, koska on niin yksiulotteinen pelaaja.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos omille syöttäminen tekee Laineen ottelusta onnistuneen, niin okei, todella onnistunut matsi varmasti. Vastapainoksi menetti omissa kiekkoja useaan otteeseen ja vaikutti olevan hukassa ennen Jetsin ensimmäistä ylivoimaa: katson tietysti Blackhawksin pelaajia enemmän kuin Lainetta, mutta ennen ylivoimaa en huomannut ainuttakaan oikeasti hyvää ratkaisua Laineelta. Kolmannessa erässä vasta vaikutti pääsevän mukaan peliin, Oesterle blokkasi mailallaan varman maalin ja sen jälkeen Laine nosti tasoaan. Vai nostiko? Sai kiekon pari kertaa lapaansa seisoessaan pointilla, onhan se joo tolla laukauksella vaarallinen joka kerta, mutta ei se mun mielestä vaadi niin paljoa. Enemmänkin puolustuksen huonoutta.

  Ja ne pari keskialueen ylitystäkin mistä se maalikin tuli olivat vähän jo semmoisia mihin aika moni pystyy ilman, että niitä kehuttaisiin älyttömästi. Toki Laine vain tekee maaleja sieltä kauempaa, mihin muut eivät tässä sarjassa pysty.

  Huono peli, mutta viimeiset 5 minuuttia erinomaista, koska vaikutti tekevän jotain muutakin kuin seisoi. Ihan kuin liikekin olisi parantunut hetkessä.
   
 3. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Pulju pelaa nöyrää 0+0:aa. Ei saatana pisteen pistettä tullu moneen peliin. Olihan tämä hetken ihan hauskaakin.
   
 4. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toimiva Ilves, Jets, Leki
  Lainaus:
  Hawks laski loppua kohden karvausta ja miehitti oman alueen, jolloin keskialueelle tuli enemmän tilaa. Hyvinhän se vieläpä toimi, mitä nyt pakki yhden ohjaa ylämyssyyn. Näitä sattuu.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Toki tämäkin aina tuohon vaikuttaa. Oikeassa olet.
   
 6. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei ollut merkittäviä mokia, oli hyviä syöttöjä, jopa maalipaikan luonti = ei ollut paskaa peliä kaksi ensimmäistäkään erää, vaikkei ollutkaan näkyvä. Näin minä sen näen.

  Voi se Laine kai pelata joskus kohtalaisenkin pelin, ei aina tarvi olla joko mahtava tai surkea. Hypen vastapainona on ylikriittisyyttä havaittavissa.