Otteluseuranta 1.12 2008 Blues-TPS

  • 7 283
  • 35

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ei tämä nyt niin merkityksetön peli ole ettei sille voisi omaa seurantaa avata.

Blues siis aloitti vahvasti siirtyen 2-0 johtoon mutta erän loppu taisi olla vahvasti Tepsin. Mitä vain voi vielä tapahtua..
 

Stam1na

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Mitäs Salakille tapahtu? Loukkaantuko?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taisi pinna palaa tuon 2-0 maalin jälkeen...

EDIT: 2-1 Tuomas Suominen, painetta lisää jätkät!

Ihan rauhallisen oloinen se oli kun näyttivät urkkaruudussa viteota moken vaihdosta. Aika yllättävää jopa että noin puoli kautta Salak veti ilman romahdusta.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
33.04 Sami Ryhänen - mailasta kiinnipitäminen 2 min
33.25 Mikko Eloranta - kiinnipitäminen 2 min

Montakohan vastaavaa jäähyä Eloranta on ylivoimalla jo tällä kaudella ottanut? Ei sillä, että se nyt mitään haittaisi kun yv-tehot on mitä on.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
MTV3:n mukaan Tsekin maajoukkueen päävalmentaja on Espoossa osittain tarkkailemassa Salakia EHT:ta varten. Ei tainnut suom...tsekkipojan pää kestää?

No, turha vastata trollin huutoon, mutta toinen maaleista meni oman pakin luistimesta. Eikä ensimmäinenkään ollut "kuulemma" otettavissa.

Mites muuten, mahtaako Jalonen tarkkailla seuraavassa pelissä Pitkämäkeä?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Filpun ja Kulin jäähyt tulivat molemmat yv:llä vastustajan päästessä karkuun viivakämmin jälkeen. Kulin tuli todella heppoisesti. Tuomarilinja ollut todella tiukkaa, mutta oikeanmukaista. Mitä nyt molemmat saanut yhden kampin anteeksi. Kyllä Blues on se parempi joukkue, mutta lähdetään ne paremmalla tuurilla vikaan erään. ;)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ja liigan paras pakki jälleen penkille. Huoh..
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No aukesihan se yv-pullo. Marraskuunmies 0+3
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Liigan paras YV ratkaisi sitten näemmä. Ne maalit tuli hyvään saumaan, muuten olisi tullut aika vaikea kolmas erä.

"Uusi" huippusentterimme K. on liekeissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Keller on kovassa kunnossa ja tällä menolla jos tehtailee pisteitä, on kova haastaja pistepörssin voitossa. Bluessilla toimii ylivoima vakuuttavasti, voi kun HIFK pystyis edes lähelle tota suoritustasoa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Onpa jäätävää ylivoimaa..
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Brücks käy kovaa kisaa Kossun kanssa torjuntatilastossa. Ellei tule isoja hörppyjä taitaa B vuorostaan siirtyä torjuntaprosentissa hiukkasen edelle. Oikein olisikin kouluttaa sitä kloppia, kun julkesi väittä ettei Bluesissa ole ykkösmaalivahtia ;-)
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bluessilla toimii ylivoima vakuuttavasti, voi kun HIFK pystyis edes lähelle tota suoritustasoa.
Mulle kelpaisia vaikka ei ihan lähellekkään päästäisi, kunhan joku suoritustaso löytyisi. Nyt 59min ylivoimaa ilman maalia.
Olihan se ihan odotettavissa että jos maalivahti peli ei toimi täydellisesti niin kärkijengeiltä on turha odottaa pisteitä. Toivottavasti Salak pelaa taas huomenna eikä itseluottamus/vire tuhoutuisi tämän pelin perusteella. Kuokkaseen ei kyllä yhtään ole luottoa.
Nyt pro-Hantat pääsee hehkuttamaan että ei ollut suikkasesta paattia nostamaan. 10 ottelun hyvä meininki ei ole riittävä johtopäätöksien vetoon mutta yksi paska matsi* väliin kertoo kaikesta kaiken.

*onko tämä muuten yleensäkään ollut paska matsi? Sen verran mitä itse radiosta kuuntelin niin aika tasan oli eka erä.

edit: Nyt sitten taas on tunnin haamuraja maalitonta ylivoimaa rikottu, jeejee. Seppo viimeiseksi teokseen kerjäämään varamiespalvelulta hillot peliätekevään sentteriin, vai jätkille ylimääräiset treenit, aiheena laukominen??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös