Otteluseuranta 05.10.2024

  • 642
  • 12

Nick Neim

Jäsen
Toisella Prahan pelillä mennään, tällä kertaa Devils kotijoukkueena. Eli kierroksen ainoa runkosarjaottelu on Devils - Sabres.

Ensimmäistä erää pelattu n. 6 minuuttia ja nyt kelaillaan saako Dillon suihkukomennuksen Peterkaan kohdistuneesta taklauksesta.
 

Alejandro

Jäsen
Mielestäni on todella outoa, että samaan aikaan pelataan runkosarja- että harjoituspelejä. Tulee sellainen puuhastelufiilis.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Dillonin taklaus oli kyllä omaan silmään täysin puhdas, tosin tuli tilanteesen aavistuksen myöhässä, joten kiekottoman pelaajan estäminen.
 

Nick Neim

Jäsen
Ei ole ykkösylivoimat kummallakaan näissä kahdessa pelissä juhlineet.
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Buffalo on kyllä niin heikko joukkue taas jälleen kerran, mutta on kyllä Hughes ollu vähän hukassa ja Brattin yritykset vasta ollutkin surullisia.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Devilsin uudet hankinnat, Cotter, Dillon ja Noesen ovat kyllä olleet sitä, mitä viime kaudella puuttui. Dillon, josta olen aina digannut, on tollainen oman pään isäntä, jolta kanssa löytyy hieman käsiä, Cotter iso, nopea ja todella taitava alaketjuihin. Noesen on kanssa loistava lisä alempiin ketjuihin ja painaa varmaan sen 15+ maalia siihen päälle. Pescella vielä debyytti tekemättä, mutta on varmasti vahvistus. Markströmia on jo ehdittykin kehua debyytin jäkeen.
 

Alamoukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Florida Panthers, tempolätkä
On ollu Buffalo kyllä todella heikko. Ihmeellisiä ratkaisuja helpoissa paikoissa ja paljon turhia kiekonmenetyksiä. Hyökkäyspeli myös sekasin. Devils ei oo esittänyt mitään ihmeellisyyksiä mutta silti ollu selkeesti parempi. Ja saman tien Meier 3-1.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Hienosta kenttämestarin erikoisesta lähti Meierin maaliin päättynyt hyökkäys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös