Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 571
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihmettelen miten tuo Nättinen on voinut tällä kaudella tehdä jo 29 maalia, kaveri häviää suurimman osan kaksinkamppailuista ja on kentällä yhtä veltto kuin mato. Ettei jäisi Marko Luomalan kaltaiseksi suonenvedoksi...

Tämä oli varmaan joku läppä. Mutta onhan noilla kahdella pelaajalla "hieman" erilaiset ominaisuudet, vaikkei Nättiseltä tänään mikään erikoinen peli.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Salmiokin olisi tänään varmaan iskenyt maalin tai pari, harmi ettei päässyt pelaamaan lempivastustajaansa vastaan, no ehkä sääleissä sitten
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mutta onhan noilla kahdella pelaajalla "hieman" erilaiset ominaisuudet, vaikkei Nättiseltä tänään mikään erikoinen peli.

Nättisen maalinteko on hyytynyt jo aikoja sitten, oliko ennen joulua jo yli 20 maalia kasassa? Ei ole kyse mitenkään vain tästä pelistä
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Seuraavaks vastaan joko Vorssan palloseura tai KEspoo. Riippuu tosta toisesta parista joka nyt jatkoajalla. Jos seinäjoki voittaa sarjan ni Vorssa, jos ei niin sit espoo.
KEspoo olisi kyllä aika kiinnostava vastustaja. Toki varmaan myös hemmetin vaikea.
 

oki1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , Noormarkun Koitto, RU-38
Ihanaa saatana!
Menin saunaan toisen erän jälkeen , otin kossua ja pari karhua.
Tulin takasin ja tilanne oli tää.
Hienoa ÄSSÄT !! Taistelua !
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään paha peli, HIFKlla on 4 tasaista kenttää, jokainen pystyy myös tehoilemaan tarvittaessa. Ässillä myös alaketjut heränneet, joten toivotaan hyvää peliä, joka kentälliseltä. Ne jäähyt syytä jättää vastustajalle, kuitti tulee varmasti. Oma toiveeni siinä, että ykkönen nollaa IFKn vastaavan ja alemmat sitten maalaavat. Maalivahtipeli saattaa olla vastustajan heikkous, Tuohimaa poissa, Engrenille pitää tulla pöljä päivä, jos aikoo Ässät nollata. Pieni ja varovainen voitto Ässille, sanotaan 2-3.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kohta mennään taas. Vastustaja on tänään paperilla selvästi eilistä kovempi, yksi selkeistä mestarisuosikeista, joka on vieläpä saanut avainpelaajia pois sairastuvalta. Vaikka Ässät oli eilen tehokas ja vei selvästi 3p niin tänään on eri tarina ja otan mielelläni kaikki pisteet vastaan mitä on saatavilla mutta jos tulee tappio niin se ei masenna. Niin kova jengi on nyt vastassa, toivottavasti tulevat rotsit auki peliin ja Ässät iskee heti kärkeen maalin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ei ne nimet selässä paljon paina jos työnteko ei maistu, tänään kun painetaan taas peräsuoli pitkänä niin kaikki on mahollista. Omaan systeemiin ja joukkoihin luottaen tulta päin!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei ne nimet selässä paljon paina jos työnteko ei maistu

Sitähän tässä vähän toivotaan, että Turuset ja Leskiset katsovat Ässien nimiä ja varsinkin alussa ottavat liiankin rennosti...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Viitisen viikkoa sitten Nordiksella vaati Tarasovilta 34 torjuntaa 60 min pisteeseen (Engren 14). Tuosta kokoonpanosta meiltä ei puutu kuin ykkössentteri ja koko 3. ketju. No, aika hyvin noita ruutuja on täytetty esiinnousujen ja tasonnostojen kautta.

Veikkaus antaa tasurillekin 6,8.

IFK +1 1,01
IFK -2 1,95
Ässät ML 5,5

Meille ei anneta palaakaan. Sellasella lyijyisen raskaan suohirviön roikuntaotteella napsitut pisteet maistuis kummasti.

Ihan hyvä testi ja haaste ylipäänsä. Miten pärjätään joukkueena ja yksilöinä kovavireistä kärkiporukkaa vastaan.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juhola näköjään hajonnut, Salmela tilalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös