Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 563
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
"Ei sieltä ketään tartte säälitellä", tjsp oli yhden kiekkotoimittajan tyly näkemys siihen, täytyykö NHL-veteraanin menestymättömyyttä surkutella. Ja ihan oikeassa toki onkin. Kiekkoromantiikka sikseen, mutta ehkei sääliä kannata investoida miljoonia tahkoaviin ammattilaisurheilijoihin.

Tuli vaan mieleen katsellessa tuota Tepsin touhua. Joskus on pudotuspeleissä tullut hypättyä kelkkaansa. Mm. 2018 kun lähtivät suurin toivein kaatamaan välierissä Tapparaa. Ja kuinkas siinä sitten Kallen johtamat Kallio, Perrin, Filppula, Heikkinen onnistu. V: Ei kovin hyvin. Viime kevät vikat 10 peliä + Kerho-sarja täysiä turisteja.

No, itseppähän ovat soppansa keittäneet. Vaivoja ja rahaa säästämättä. Eiköhän seura taas tuosta nouse, mutta vielä Raipen kanssa ens kaudella? Nähtäväksi jää.

Kerho lyö Tepsin lopullisesti ulos ja tarttuu vielä oljenkorteen pudottaa IFK sääleihin. Yks keskinäinen heillä vielä jäljellä. Kerho sössi pahasti häviämällä kotonaan junnupitoiselle IFK:lle tovi sitten.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eniten vituttaa kun läppäri ei auennut tarpeeksi nopeasti, kun olin laittamassa livevetoa Pelikaanit ensimmäisen maalintekijäksi. Ehtivät tehdä ennen kuin sain vedon sisään. No, taidanpa laittaa Pelsuille tasurin tai voiton tästä illasta varsinaisella peliajalla...
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Kun peliin lähtö tapahtuu puolivaloilla, on sen kääntäminen vaikeaa ainakaan kesken erän, joskus koko pelin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä on juuri sitä mitä pelkäsinkin. Toivotaan nyt että pesevät kasvonsa ja pystyvät voittamaan tämän pelin, sillä olisihan se nyt pirun noloa hävitä tällainen peli! Ässille se häviö on kyllä täysin mahdollista ja se tässä pelottaakin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämä oli kuin oppikirjasta sellainen ensimmäinen erä mitä maalailin. Eli pelin täysi paineettomuus, uskallanko sanoa jopa tietynasteinen "merkityksettömyys", näkyi nimenomaan jäätävänä löysäilynä. Ei tässä voittajasta pitäisi olla mitään epäselvyyttä, jos nyt vain lennosta saataisiin ryhti tekemiseen. Kuinkahan vaikeaa mahtaa olla..
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli muuten Aittokallio ihan päin vttua sijoittunut tossa maalissa.
 

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Toinen erä näköjään ihan samaa paskaa. Satuttaa silmiä katsella Salmelaa ja Taimea, Vainiota myös.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Pelicans pelasi eilen ihan hyvän pelin. Toistaiseksi edellä kaikessa, eniten asennepuolella.
 

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
MITÄ VITTUA! Eikö älykin sen sano kun vastustaja ottaa toisen jäähyn ja 5v3 tulossa NIIN SITÄ TOISTA JÄÄHYÄ EI KULUTETA LOPPUUN VAAN LÄHETÄÄN PELAAMAAN 5V3:STA!

JA NYT AITTOKALLIO PERSEILEE!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös