Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 546
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Äkkiseltään ei uskoisi, että tuo junnusta asti junnattu rangaistuslaukaus on tosipaikassa tuolla tasolla. Aivan kelvottomia yrityksiä suurin osa.

Anteeksi pyytämään omalta veskarilta.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tarjottiin kolmea pistettä. Ei kelvannut. Tarjottiin kahta pistettä. Ei kelvannut. Enää jää kysymys kelpasiko edes tuo yksi piste? Kai sen vastaanottamisestakin voi kieltäytyä sentään?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pinna jäi lopulta käteen. Tietty hyvä sekin mutta enemmänkin olisi ollut tänään tarjolla
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
SaiPa jäi onneksi pisteittä, niin noustiin siitä pisteellä ohi. TPS ja Pelicans olisivat kuitenkin saaneet hävitä omat pelinsä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jotenkin ihan hyvä mieli Ässien esityksestä, ei tuota oikein haukkuakaan voi. Pakko uskoa että voittoja alkaa vielä tulla. Spinkit kyllä tuhlasi tänään oikein huolella, Tysonin jatkoaika aika legendaarinen, kun kiekko karkaa kahdesti ollessaan nokikkain molarin kanssa. Ehkä jääkin sitten oli sohjoinen. Ette päin!
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä peli, ei näyttävää eikä tehokasta. Mutta ei päässyt vihollinen karkuun. Tarasov pelasi melkein täydellisen pelin, yksi väärin sijoittuminen, ja maalivahdillehan tuo on kohtalokasta. Silti joukkueen paras tänään. Kovin ollaan Spinkien varassa, hyvä kun Otto onnistui.
Rankutkin pari kertaa tolppaan. Jos noin tarkkaa peliä pelataan seuraavaksikin, voi sieltä pisteitä tulla myös.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Spinkit kyllä tuhlasi tänään oikein huolella

Spinkit ovat kuitenkin selvästi Ässien parhaita hyökkääjiä ja pääsevät pelistä toiseen pyörittämään vastustajan päädyssä. Tulostakin alkaa tulla enemmän kuin alkukaudesta, ensi kaudella tulisi varmasti vieläkin enemmin.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät kuitenkin rankeilla lähempänä voittoa oli ennen kuin Lundell teki. Tärkeä piste ja hyvä peli-ilme sai jatkoa.
Kyllähän HIFK ja Kärpät peli antaa viitteitä siitä, ettei Ässät ole luovuttanut. Pari erittäin hyvää peliä alla, joista tosin vain 2 pinnaa palkinnoksi. Kyllähän se syö, mutta joukkueen hitsautumiselle ja venymiskyvylle saattaa tehdä hyvää. Keskinäiset ottelut Saipaa ja TPS:ä vastaan ratkaisevat viimeisen säälipaikan. Eikä Kalpakaan turvassa ole huolimatta 6 pisteen julurit-viikonlopusta..
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Ihanan lyhytnäköistä. Tuollaisella pelillä niitä pisteitä alkaa väkisinkin karttumaan, toivottavasti mahdollisimman pian.

Niinkuin nyt on nähty? No ei niitä niin vain ala. Hyvästä pelistä voittavaan peliin on pitkä matka. Tietty hyvä että on jänniä pelejä eikä 7-0 matseja, mutta yhtä kaikki. Enemmän tarvitaan.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Nyt tuli Kivenmäeltä sitä röyhkeyttä ja ratkaisuhalua sekä se tärkein eli onnistuminen. Nuorelle pelaajalle tärkeitä juttuja, toivottavasti ensi kaudelle löydetään sopivat koostumukset.

Tarasoviltä hyvä peli muuten, mutta se yksi lipsahdus laski kyllä arvosanaa. Toivottavasti näistä peleistä osaa ottaa ne hyvät asiat mukaan ja pakko olla siellä tiedossa mikä ei ole kunnossa ja kehittää niitä.

Niemeläiseltä taas parempi esitys?
Loukkaantuiko Marttinen, en nähnyt sen jälkeen kun ajautui omaan maaliin?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt tuli Kivenmäeltä sitä röyhkeyttä ja ratkaisuhalua sekä se tärkein eli onnistuminen.

Painoi rohkeammin maalille eikä yrittänyt syöttää huippupaikasta vielä muille. Tätä vähän pelkäsin siinä 2-1 maalissa mutta onneksi Otto nyt päätti ratkoa itse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös