Otteluseuranta (Ässät)

  • 473 443
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun Pelikaanit vielä sekaisin olisi, niin helpottaisi kummasti Ässien ehtoota. Jäähyboxista pois ja vastaavasti oma ylivoimapeli kuosissa, niin voitto kotiin tulee. Viimeksi lottosin tuloksen oikein, kokeillaas tänäänkin, 5-1 Ässille. Jos joku tuolle pelaa, ja voittaakin, voi mun puolesta laittaa palstan joulukeräykseen vaikka sopivaksi katsomansa summan. Ryssinkö mää pelin tällä?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja perjantaina tulee kotipeliin vastaan tähtipelaajia puuttuva IFK. Nyt olisi todellakin iskun paikka ottaa pari kotivoittoa
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Oma veikkaus on, että tänään tulee taas sympaattisesti 0-1,2 tappio, kaikki manaa kaiken alimpaan helvettiin ja IFK:e nyt kuitenkin hävitään, joten se matsi menee Ässille 4-1.

Mitä enemmän odotat odotettua, sen todennäköisemmin Ässät pettää.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Ässät lähtee nyt kotipeliin suosikkina. Aina tällöin ei olekaan sitten niin kovin hyvin mennyt, mites käy sitten Pelsuja vastaan? Taas vähän tämmöisiä ikuisia kliseitä, mutta tärkeä pelihän tämä on. Varsinkin kun näyttää siltä, että tällä kaudella Ässät ja Pelicans taistelisi samoista sijoista.
No, viime viikolla Jukurit kotimatsi meni kuitenkin ihan hyvin. Tosin matsista en nähnyt silloin telkusta kuin alun, jossa palkittiin arjen sankareita. Ja se olikin muuten hieno hetki!
Ja tänään taisi vielä olla ilmaisia wingsejä tms Isomäessä nopeimmille katsojille, niin kenties nälkä kasvaa syödessä :)
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelicans kuuden ottelun tappioputkessa ja Ässät voittanut kolmesta viime pelistään kaksi. Ottelu pitäisi hoidella omiin nimiin. Luotan siihen että hoidetaankin. Ylivoima on ruvennut pelittämään hienosti heikon alkukauden jälkeen ja tänään osutaan ainakin kerran ylivoimalla. Mailat esiin ja kiekko jäähän. Tämä on Porin peli.
Kyllä! Olisko tänään oikein klassinen punatulkkujen verilöyly!?!?!? Enkä nyt tarkoita, että Ässät ottaisi kunnolla pataan, vaan että Pelikaanin nokka ois kunnolla vinossa kun hallilta poistuvat... Joku 6-1 Ässille. Killiselle pari maalia, Vuorisalolle yks... ja Salmelakin tällää lämärillä vasemmalta kaistalta taka ylämummoon. Siitä kuka kaks maalia tekee vielä tohon päälle en oo ihan varma.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Sellanen kiva säpinä ja jännite illan peliin. Ollaan nyt runkosarjan puolivälin tuntumassa siinä tilanteessa, missä ehkä maltillisen realistisesti oli odotettua: 10. sijan tuntumassa ja hyvin kisassa mukana. Nyt se kisa alkaa kunnolla.

Peli näyttänyt viime aikoina asialliselta, kokoonpanot pysynyt jopa stabiileina (erinäisistä syistä), yv toimii.

Voi tulla hyvin ympäri pyöreä ilta, vähämaalinen ja nihkeäkin. Mutta toivon hyvää ilmettä ja kyllä, pisteitäkin. 0 pistettä kotona päävastustajaa vastaan on aina kolaus.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Perkele. Pari, kolme paikkaa avautunu luukulle. Hutikuteja.

Hyvin tuo päätymylly pyörii. Liikettä ja vastaliikettä, oikein sijoittuneina tulee jatkopainetta ja riistoja. Pakit löytyy viivasta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Suht tasapainonen ja kiekollisesti laadukas erä Ässiltä. Vahvoja päätymyllyjä. Kiekollinen/taklattava irtautuu liikkeeseen, ukot vaihtaa paikkaa. Hyvä paine, muttei tulosta.

Omissa joku merkkausvirhe, mutta muuten ok.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kiekkohallinta oli Ässillä ja päätypyöritystäkin oli mutta se tehottomuus vaivaa taas. Nyt olisi ollut hyvä iskeä alkuun 1-2 maalia ja sitä kautta horjuttaa Pelsujen uskoa pisteille pääsystä
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Positiivinen fiilis ekasta erästä jäi. Johtoasema ei olisi vääryys... toivottavasti jatkuu näin.

Täytyy jatkua, sillä kyllä tämä peli täytyy hoitaa. Pelsuista paistaa hengettömyys ja kerta kaikkinen uskon puute Ivaloon asti.. en tiedä olenko ikinä nähnyt Porissa noin varjoissa vaeltelevaa Pelsua
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Joo, kyllä on vaisu pelikaani. Ihan kivaa pyöritystä oli Ässiltä. Mutta ne laukaukset taas hieman osoitteettomia. Nyt sitten seuraavassa erässä pari kaappia ja peli pakettiin.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Niemeläinen häviää painit maalilla ja pelsut 0-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös