Otteluseuranta (Ässät)

  • 474 537
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Ottelu kiteytettynä:

- Taimi ei muutu kelpo pakiksi koskaan! Tralalalaa lallallaa!

- Tarasov perusvarmalla otteella.

- Sport pelasi fyysisesti.

- Spinkit eivät omista ilmeisesti laukaisualustaa, tai eivät sitä käytä vetojen harjoitteluun.

- Hirvonen ja Killinen ovat edelleen joukkueen parhaita hyökkääjiä.

- Kapteeni Appelgren näytti taitonsa.

- Ässät vei voiton vaikeuksien kautta.

Mitä tästä voimme oppia? Ässät ei ole vielä valmis eikä saavuttanut sitä tasoa mitä tuolla potentiaalilla pitäisi. Vahvistus tarvitaan edelleen.

Salmela oli taas vaihteeksi kerran jäällä kun omissa soi 5v5, kerran av:lla (okei, ei sen piikkiin voi laittaa täysin) sekä kerran kun mies istui itse idioottimaista jäähyä. Yhden miehen perseilyllä on todella suuri merkitys kokonaiskuvassa, varsinkin jos peliaikaa tulee noinkin ruhtinaallisesti, mitä nyt tullut (sekä viime kaudella). Anteeksi avautumiseni Salmelasta nyt jokaisessa ketjussa, mutta sydäntä repii katsella sen oranssin kääpiön edesottamuksia, kun välillä tuntuu, että se haluaa tahallaan hävitä pelejä.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät pelaa tänään harjoituskauden viimeisen ottelunsa, kun edessä on kenraaliharjoitus Ilveksen vieraana. Tässä vielä illan kokoonpano:

Tyson Spink - Tylor Spink - Sami Lähteenmäki
Markus Niemeläinen - Jakob Stenqvist

Edwin Hedberg - Miro Mäkinen - Roni Hirvonen
Jyri Marttinen - Tommi Taimi

Aleksi Rekonen - Lauri Kulmala - Lenni Killinen
Saku Salmela - Teemu Vuorisalo

Niko Kivelä - Niklas Appelgren - Valtteri Pihlajamäki
Aleksi Varttinen - Niklas Peltomäki

Maalilla aloittaa Sami Aittokallio (varalla Daniil Tarasov)

Hedberg tekee debyyttinsä hetimmiten ja pelaa numerolla 19. Marttinen ja Lähteenmäki palaavat kokoonpanoon, poissa ovat sairastumisten vuoksi Jouka Juhola, Mikko Salmio, Peter Tiivola ja Simon Åkerström.

Onnea joukkueelle illan koitokseen.
 

Mankka82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Edmonton Oilers
Jossain toisessa ketjussa olikin puhetta et peli näkyy ilmaiseksi veikkauksen sivuilla, tosin vaatii et on tunnukset sekä ilmeisesti myös sen et tilillä on edes 1 sentti.

Itseä on ärsyttänyt se kun kuva on vaan tosin sen puoli ruutua mut tähän auttaa se kun lataa veikkaus sovelluksen, silloin voi klikata kuvan ruudun kokoiseksi.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ässien peli on huonontunut harjoituskauden mittaan. Samalla muiden on parantunut, kuten on kaiketi tarkoituskin. Siksi Ässät on täysin vastaantulija joka joukkuetta vastaan. Alkaa näyttämään todella pahalta Liigaa ajatellen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onpa surkea kuvanlaatu tässä VeikkausTV:ssä, saa tosissaan tihrustaa että saisi selvää pelinumeroista

Kuka oli se Ässäpakki joka 2-0 tilanteessa jäi katselemaan Miehon selkäpuolta?
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Oon kattellut vajaa 10 minuuttia pelia ja kyllä, surkealta näyttää. Ei mitään jakoa. Viikko aikaa löytää jalat!! Toivottavasti ne löytyy, ettei vaan fysiikka olisi vienyt poikia ylikuntoon!! Tää peli näyttää samalta kuin vuosi sitten Ilvestä vastaan Isomäessä priisiisonilla...
 

Kemppilukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksellä on ollut kyllä useassa harjoitusottelussa heikko kakkoserä ensimmäisen erän iloittelun jälkeen. En halua jinxata, mutta yks kaks peli voi olla 2-2.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Toi pakisto vaikuttaa todella heikolta tällä hetkellä, toivottavasti on vaan tukkoisuutta. No paikkoja oli Ässilläkin joten siinä mielessä ei ihan kirvestä kaivoon kannata vielä nakata.
Ja onhan toi sentteri osasto aika vakuuttava 2-3 kentän osalta, vaikka ei Tiivola ja Kivenmäkikään mitään messiaita ole, niin kuitenkin toivottavasti eri kaliberia kuin Mäkinen ja Kulmala.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös