Ottelupari: Jukurit-Hermes

  • 1 221
  • 14

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kaksi ottelua tästä parista nähneenä muutama kommentti:

- Lauantaina näin kauden ihmeellisimmän maalin, kun Jukureiden Marko Tauriainen purki alivoimalla oman maalin edustalta pitkän kiekon, luisteli vaihtoon ja huomasi laitaa ylittäessään, että kiekko menikin maaliin! Hankaniemi maalissa ei saanut lirua kiinni, vaan polvistuessaan pysäyttämään kiekkoa, pomppiva kiekko hyppäsi räpylän ja mailan yli... Uskomaton maali!

-Runkosarjan päätöspeli mukaan luettuna kolmen viimeisen ottelun aikana ketju Männikkö-Honkonen-Laakso on takonut peräti 10 maalia! Miehittäin tehot Laakso 0+6, Männikkö 6+2, Honkonen 4+6. Sanoisinpa että pleijareiden tämän hetken vähintään yksi kuumimmista ellei kuumin ketju!

-Hermeksen valmentaja kertoi eilen joukkueen olevan huonossa fyysisessä kunnossa! Harjoittelussa on hänen mukaansa tehty virheitä...

-Nikkilä on napannut Jukureiden ykkösvahdin paikan. Etenkin miehen toinen peli pleijareissa oli yksi joukkueen paras yksilösuoritus sunnuntaina.

-Sunnuntaina Jukureilta puuttui runkosarjassa Mestiksen toiseksi ja kolmanneksi paras pistemies; Liukkonen oli poissa henk.koht. syistä ja Lehtoselta niksahti niska juuri ennen peliä. Lehtonen näytti istuvan katsomossa kieltämättä jäykin niskoin...

-Hermeksen joukkue ei käyttänyt sunnuntaina pistepörssiä johtavalle pelaajalle kuuluvaa eri väristä kypärää. Pieni detaljii, mutta kuuleman mukaan liitto on säätänyt säännön kypärän käytöstä sakkorangaistuksen uhalla... (?)

G
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Hermes muka huonossa fyysisessä kunnossa... Kuulemieni juttujen perusteella hermes pelasi ajoittain paremmin kuin Jukurit ja liikkuivat paremmin Mikkelin reissuun verrattuna. Kokkolan pelissä Hermes kuulema hallitsi toista erää peräti selkeästi, mutta Jukurit tekivät pari maalia.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Pleijaripeleissä tämä kypärä ei ole pakollinen. Sportti(kaan) ei sitä viime dauden pleijareissa käyttänyt.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Fyysinen kunto

Kerroin sen minkä eilen valmentajan itsensä suusta kuulin... Ja sama on painettuna paikalliseen sanomalehteen:
http://www.keskipohjanmaa.net/gen/37841.asp

Että jos valmentaja näin itse sanoo, niin ketä sitten uskoa!?

Eilisestä pitää huomata myös se, että Jukurit joutui supistamaan miehistönsä suoraan kolmeen kenttään Lehtosen loukkaantumisen ja Liukkosen poissaolon vuoksi. Hermes toisaalta oli liikkuvampi kuin lauantaina, mutta maalille nousut olivat silti vaillinnaisia ja puolustus pelasi maalinedustan hyvin. Ja pelkällä liikkeellä ei voiteta, Jukurit oli parempi joukkue, voitti kulmakiekkoja enemmän ja jollain tavalla oli tahtotasolla parempi.

G
 

Molineux

Jäsen
Huono fyysinen kunto

Oikeassa olet Gianfranco. 26 Hermeksen runkosarjan ottelua tällä kaudella nähneenä, olen sitä mieltä että huono peruskunto on epäilemättä yksi syy siihen miksi Hermeksen peli on marraskuusta lähtien yskinyt niin pahasti.

Kuten kaikki tietää, Hermes jopa johti sarjaa lokakuun lopussa, ja näytti haastavan Jukurit tosissaan taistelussa runkosarjan voitosta.

Jukureiden vieraillessa ensimmäisen kerran Kokkolassa joskus lokakuun lopulla, Hermeksellä oli muistaakseni kasassa 27 pistettä. Tämän jälkeen onnistuttiin keräämään vaivaiset 14 pistettä, ja kaikki lähes poikkeuksitta häntäpään joukkueita vastaan. Joten lienee minun mielestä perusteltua sanoa, että harjoittelussa ei kaikki mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Tappio Jukureille pudotuspeleissä ei tosin ole mikään häpeä, jopa yhden pelin voittaminen, oli joukkueen kunto mikä tahansa, olisi varteenotettava saavutus nykyisellä pelaajamateriaalilla.
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mun mielestä suurin syy on se että Kokoonpanossa ei ole laajuutta. No olen kaksi kertaa nähnyt Hermeksen tehtävä mutta semmonen fiilis jäi jotta laajuutta ei löydy varsinkaan Mattilan ja kumppaneiden jätettyä tämän kreikkalaisen jumalan:p
 

ISO K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit,JYP,Toronto
Kyllä oli ollut taas tuomareilla näppinsä pelissä Kokkolassa, peli oli muistuttanu välillä enemmän halonhakkaamistä, kuin jääkiekkoa...ainakin kuuleman perusteella!!!!!

No kuiteskii mulla olis saunan takana pari mottia puita halkomatta, niin voisi lauantain pelin päätteeksi käydä kysymässä muutamilta Hermeksen pelaajilta, kiinnostaisiko kesäloman aluksi pienet puutalkoot....ja jos kirves ei kelpaa nii löytyy multa pari xxx-stiffiä Kohon jääkiekkomailaakin, jos niillä pilkkominen sujuu paremmin:cool:
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Jos Hermeksestä ei tarpeeksi löydy näitä halonhakkaajia mökkitalkoisiin niin kannattaa ottaa yhteyttä myös FPS:n pelaajiin. FPS:n riveistäkin löytyy näkemän perusteella ainakin tusinan verran ammattitaitoisia halonhakkaajia.
Helsinkiläistä erotuomaria Sebastian Augeria kannattaa pyytää talkoisiin työnjohtajaksi :D :D :D
 
Viimeksi muokattu:

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Iso K, jos viittaat radiosta kuulemaasi...

Kyllä oli ollut taas tuomareilla näppinsä pelissä Kokkolassa, peli oli muistuttanu välillä enemmän halonhakkaamistä, kuin jääkiekkoa...ainakin kuuleman perusteella!!!!!

...niin ei ne selostajat tietenkään koskaan paikallisradioissa käytä värikynää selostuksissaan... :D Niin pitää toki tehdäkin, mutta kotikuuntelimoissa on syytä muistaa, että kyseessä on yhden ihmisen vähemmän objektiivinen näkemys. Radiota kuunteleva kiekkofani ei voi levittää radiosta kuulemaansa kommentointia ikään kuin se olisi absoluuttinen totuus... OK, Eronen jätti joitain Hermes-virheitä viheltämättä (2-4 -kavennus tuli ylivoimasta, joka olisi oikeasti pitänyt olla 4-4 -tasavajaa), mutta halonhakkuusta en yleisesti ottaen puhuisi. Tyypillistä playoffs-vääntöä ja pääosin ihan reiluja otteita. Ja jäi Eroselta Jukuri-virheitäkin huomioimatta: häneltä ihan normaali peli, ei mitään erityistä "näppien peliin laittamista".
 

petsari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP
Vihdoinkin Männikön pelihalut tulivat esiin , kuten olin joskus aiemmin jo toivonut. Loistavaa taistelua, todellista profiilipelaamista kuten koko kentältä, tästä on hyvä jatkaa.

PS. RD tiesi jälleen, että sitä saa mitä tilaa :)
 

Molineux

Jäsen
Kyllä RD tietää...

Keskipohjanmaa 11.3.

"...Jukurien valmentaja Risto Dufvan suusta taas kuultiin pudotuspelien kiekkokliseiden Hall Of Fameen tyrkylle olevia lausuntoja.

Tähän malliin:

- Tehtävänanto tähän peliin oli selvä. Saimme eilen kotivoiton ja lähdimme nyt hakemaan Kokkolasta toista voittoa. Yleensä nämä ottelusarjat päättyvät kolmeen voittoon, Dufva runoili.

Jatkoakin seurasi:

- Pääsimme ottelun puolessa välissä 4-1 -johtoon. Sen jälkeen tehtävänanto oli taas yksinkertainen: tarkoitus oli siirtää Hermeksen toisen maalin teko mahdollisimman myöhäiseen vaiheeseen. Sen jälkeen aikaa kolmannen maalin tekemiseen olisi huomattavasti vähemmän, Dufva paljasti nerokkaan suunnitelmansa, joka kaiken hyvän päälle myös toteutui liki piirulleen.

Strategiaa voisi jalostaa pidemmällekin. Vastustaja kannattaisi pitää nollilla mahdollisimman pitkään, esimerkiksi täydet 60 minuuttia.

Olisi ainakin jatkoaika varma."

;) :D
 

juise

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jyp
Näistä valmentajahaastatteluista ei saa tavallisesti muuta irti. Ainoastaan äänenpainoista tai vertaamalla aiempiin lausuntoihin voi päätellä, pidätteleekö käskynhaltija raivoaan vai jippii-huutoa.

Yksi ehkä kauden tunteikkain purkaus tuli Hermeksen valmentajalta syksyllä Mikkelissä hävityn ottelun jälkeen. Valmentaja haukkui maalivahdit maanrakoon (kaksi vaihtoa pelin aikana) sekä antoi ymmärtää joukkueen vaihtuvan rankasti ennen tammikuun loppua.

Mielestäni Dufvan pidättäytyvä linja lehdistölausunnoissa on joukkueen parhaaksi vaikka saattaa ärsyttää satunnaista penkkiurheilijaa.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
3-0

Jukurit jatkoon helposti 3-0.Maaliero 20-4.
juttu pelistä löytyy www.lansi-savo.fi

Hyvältä näyttää jatkopelejä silmälläpitäen.

;)
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hermes

Hermes pelasi elämänsä syksyn ja kuolemansa kevään.
Ei ollut Vuorisen Jorsenkaan helppoa, Jorselle kuitenkin tsemppiä punttiin kaikkes teit ja sillä hyvä. Pelaajista epäilen, ettei kaikki voi olla samaa mieltä omasta tekemisistään.

Ei muuta Hermes, kuin kohti seuraavaa syksyä.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Putte skriivasi:
Jos Hermeksestä ei tarpeeksi löydy näitä halonhakkaajia mökkitalkoisiin niin kannattaa ottaa yhteyttä myös FPS:n pelaajiin. FPS:n riveistäkin löytyy näkemän perusteella ainakin tusinan verran ammattitaitoisia halonhakkaajia.

Viime kauteen asti Palloseurassa pelasi mies jonka ammatti on teurastaja, hän oli kova keräämään jäähyminuutteja.

Myös 2.3. Kouvolassa vierailleen Fopsin faniryhmän kiltein mies, eli bussikuski keräsi divariurallaan jäähyjä muistaakseni jotain 350-400 jäähyminuuttia vai oliko se taas enemmänkin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös