Otteet runkosarjassa 2022–2023

  • 85 139
  • 759

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Vähän taas turha pistemenetys Tampereelta, mutta voitto on silti voitto. Pelaaminen ei ole alkukauden tasolla. Toisaalta vastustajat ovat menneet eteenpäin omassa pelissään.
 

Ristimollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ollaan 7 voiton putkessa, mutta parissa viime pelissä tullut turhia piste menetyksiä. Espoo ainut jengi joka ei oo vielä hävinny pelin pelii pelin taso heittelee ja vähän laiskaakin välillä silti ei voi olla kuin tyytyväinen kukapa ois uskonu kauden alkavan 7 voitolla.
 

Vepa

Jäsen
Aika paljon peli menee kulmissa ja laidoissa pyörimiseksi. Lisäksi seitsemässä pelissä tehty 1 (yksi) ylivoimamaali. YV% el taida kovin häävi olla.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
YV% el taida kovin häävi olla.
Ei ole ei, 3.33%. Ylivoimaa pelattu 48 minuuttia ja 29 sekuntia, ja tuloksena tosiaan yksi maali.

Lohdutuksena kuitenkin se, että prosenteissa ei olla sarjan heikoimpia. Ketterä on pistänyt vielä paremmaksi kun heillä onnistumisprosentti on 0.00.

Edit: ja tuohon aikaan ei tietenkään oltu laskettu kahden miehen ylivoimalla pelattua aikaa, eli lisätään vielä 6 minuuttia ja 26 sekuntia viisikolmosta. Eihän tämä hyvältä näytä mutta uskottava se on että vielä tuota parannetaan kauden mittaan.
 
Viimeksi muokattu:

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Eihän tämä hyvältä näytä mutta uskottava se on että vielä tuota parannetaan kauden mittaan.

Huhtalan voittomaali sen jälleen osoitti. Kun ylivoimalla lauottaisiin maalia kohti enemmän, niin tuon joukkueen yksilötaidolla niitä maaleja syntyy aivan varmasti.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllä itselläni on täysi luotto joukkueeseen ja valmennukseen.

Joukkue uudistui paljon - mutta vielä enemmän uudistui pelitapa. Se on vanhoillekin pelaajille ihan uusi juttu. Ja se on ihan selvää, että asiat ei kaikki lähde toimimaan, kun ne koutsi vaan fläpille piirtää - niitä toistoja myös peleissä pitää saada, jotta pienet särmät hioutuu.

Westerlund kuitenkin on kommenteissaan ollut omasta mielestäni looginen sekä selkeästi sitoutunut siihen, mitä yrittää saada aikaiseksi. Ei tässä nyt vielä mitään moottorisahan soittamista munasillaan tule vaatia.

Joukkue myös pelaajistoltaan on näyttänyt, että kyllä materiaali riittää mihin vaan.

Toisesta viiden ottelun jaksosta on pelattu nyt vasta kaksi. Jäljellä on jakson päävastustaja IPK jo Cupin finaaliakin ajatellen - kahdesti vielä. Lisäksi pelataan Kajaanissa välissä. Näiden otteluiden jälkeen on taas viisaampi.

Juna on ihan raiteillaan, turha vielä ylireagoida pariin "vain" kahden pisteen vierasvoittoon. Kuitenkin molemmissa kolmekin pistettä olisi ollut otettavissa - ei nämä mitään tuurivoittaja ole ollut. Ja peli on pelitavallisesti edelleen parempaa ja tiiviimpää kuin edelliskaudella.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kiekko-Espoo on ollut kaukana mukavuusalueeltaan peleissä jotka menevät jäähyjen takia rikkonaisiksi, koska erikoistilannepelaaminen (ainakin ylivoima) on ollut ala-arvoisella tasolla. Niin kauan kuin pelataan 5vs5, niin Espoo on ollut kuskin paikalla ja ajoittain jopa täysin ylivertainen. Eilen ei tullut kolmea pinnaa, mutta pelillisesti oltiin täysin kuskin paikalla ja paremmalla viimeistelyllä peli olisi ratkennut jo varsinaisella peliajalla.

Paljon paremmalta tämä näyttää kuin viime syksynä, kun turpaan tuli Ketterältä tennislukemin ja oikeastaan joka pelissä annettiin vastustajalle 5-10 hyvää maalintekopaikkaa. Hyvä tästä tulee.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Huomenna perjantai-ilta, ja vastassa tuleva Suomen Cup -finaalivastustaja IPK. Pari päivää on saatu treenata ja punoa kuvioita, kun paluu vieraskiertueelta on kotiareenalle. On vahva tunne, että tämä yhtälö tuottaa paluun kauden avauspelin raiteille, ja huomisiltana tulee vähintään yksi yv maali, ja voitokas ilta kolmella pisteellä.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Turtiaisella on kiikaritehot ja Koivusaarella 2 peliä pelattuna. Miltäs muiden KeuPa-taustasten pelaajien (pl. Atro) otteet ovat näyttäneet tähän mennessä?
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Turtiaisella on kiikaritehot ja Koivusaarella 2 peliä pelattuna. Miltäs muiden KeuPa-taustasten pelaajien (pl. Atro) otteet ovat näyttäneet tähän mennessä?
Pylkkänen on ollut mainio lisä puolustukseen ja ovat olleet Leppäsen kanssa joukkueen johtavia pakkeja nyt alkukaudesta.

Jaakko Heikkinen on myös selkeä vahvistus hyökkäykseen. Parissa viime pelissä on ollut tehojen puolesta hiljaisempaa, mutta yhdessä Joni Piipposen kanssa tulevat aiheuttamaan paljon tuskaa vastustajien puolustuksille kauden mittaan.

Sanoisin että Keuruulta tuli meille erittäin hyviä pelaajia, eikä kenenkään otteista löydä moitittavaa. Leppänen ollut aivan mieletön puolustuksessa (ja hyökkäyksessä).
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tänään Metrolla on hyvin mielenkiintoinen tasonmittaus, kun IPK saapuu kylään. IPK on kuitenkin yksi sarjan laadukkaimpia joukkueita sekä tuleva Cupin finaalivastustaja - joukkueen näkeminen livenä nyt kiinnostaa erityisen paljon tämänkin vuoksi.

Kokoonpanossa ei silleen mitään ihmeellistä, Lampinen maalilla, yhtä pakkia vajaa kokoonpano.

Pelillisesti on jännä nähdä, mihin suuntaan peli on nyt kehittynyt. Westerlund viime pelien jälkeen on puhunut hieman parin askeleen ottamisesta taaksepäin, jotta perustekemisen taso olisi riittävän korkea ja laadukas pohja, jonka päälle sitten rakennetaan lisää nyansseja. Ylivoimalta toivoisin nyt ennen kaikkea suoraviivaisuutta ja nopeita ratkaisuita hinkkaamisen ja siirtelyn sijaan. Tilauksessa olisi ennen kaikkea nyt erinomainen ja viihdyttävä jääkiekko-ottelu.

Sinäänsä vähän hölmöä, että naapurissa pelataan samaan aikaan F-liigan Espoon derby Oilers - Indians. Tapahtumat syövät varmasti toisiltaan katsojia - toivottavasti kuitenkin Metrollekin saadaan noin tuhannen pintaan porukkaa.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä tänään on tosiaan kunnon tasonmittaus. Voitoista huolimatta ollaan kaukana täydellisestä ja se kostautuu jossain vaiheessa. Suoraviivaisuus on se mistä olen E:n kanssa täysin samaa mieltä. Kun löytyy poweria niin mennään eikä meinata. Huhtalalle sitä ei tosiaan tarvii erikseen kertoa, tietää sen valmiiks. :D Totuus löytyy kaurapuurosta.
 

EspoonVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Tilastojen valossa näyttää hyvältä, painettu päälle ja 2yv maaliakin, tuliko suoraviivaisuutta? Eka peli mitä ei tullut nähtyä tällä kaudella paikan päällä tai telkkarista niin olisi kiva kuulla kommentteja pelistä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Siis mun toiveeni kaikki toteutui tänään.

Omasta mielestäni tänään K-Espoo pelasi kauden parhaan pelinsä. Numerot mairittelee IPK:a. Siellä oli vähintään puolentusinaa tolppaa tai ylärimaa vielä päälle. Lisäksi Randelin torjui monta lähes varmaa maalia - erityisesti ekan erän lopulla oikeasti otti ehkä koko kauden hienoimman torjunnan, kun ryösti Huhtalalta varman maalin.

Ylivoima oli tänään ihan muuta kuin aiemmin. Suoraviivaisuutta oli paljon tullut lisää... ja yv oli oikeasti nyt hyvää.

IPK ei ollut huono, tämä ei ollut ylikävely. Mutta K-Espoo oli niin hyvä, ettei IPK:lla ollut mitään sanaa. IPK laukoi jokaisesta mahdollisesta paikasta, minkä vuoksi Lampinenkin sai hyvin torjuntoja. Mutta laadukkaita paikkoja ei IPK:lla montaa ollut.

Olen jopa hieman mykistynyt.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kaikki ennakkoon kärkeen ennakoidut joukkueet on nyt pystytty voittamaan. Kaikissa näissä ollaan oltu niskan päällä. Eilistä en toki nähnyt, mutta raporttien mukaan oltiin vahvoja. Odotukset kauteen olivat korkealla, mutta en odottanut kahdeksaa voittoa putkeen. Pakko olla tyytyväinen aloitukseen.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oli kyllä mahtava peli kaikin puolin eilen. Hyvä fiilis hallissa ja Espoon esitys jäällä aivan uskomattoman hyvä. Harvoin näkee vastaavaa tasoeroa jäällä sarjasta riippumatta. Nyt löytyi ylivoimallakin tehoja ja paikkoja oli tehdä enemmänkin. Joukkueessa ei ole tällä hetkellä heikkoa lenkkiä ja ratkaisijoita hyökkäyspäässä löytyy jokaisesta ketjusta. Mieletön alku kyllä nähty kaudelle.
 

Physical Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Sairastuvalla on vielä aivan sarjan ykköskorin puolustaja ja hyökkääjä. Hyvää kilpailua pelipaikoista tiedossa, jos ei tule kovasti loukkaantumisia.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
On kyllä tylsää, kun ei viikkoon nyt pelata...

Viikkokatsaus kuitenkin on lupaava Westerlundin kommentin osalta. Treeneissä jumpataan samoja asioita uudelleen, jotta ne tulevat automaattisiksi peleissä. Tykkään tuosta todella paljon.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Korpikierros alkaa tänään Kajaanissa ja jatkuu sieltä Iisalmeen. On kyllä nyt niin synkät paikat, että pakko saada vähintään 5 pistettä. Hokkia vastaan kannattaa pysyä poissa jäähyaitiosta: YV-tehot melkein 40%. Tämä siis vielä ennen kuin Siiki teki paluun. Bussijalat pitää siis jättää bussiin.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hokki on päästänyt keskimäärin 5+ maalia per peli, joten veikkaanpa että kotijoukkueella on tänään kiireinen ilta tiedossa. Espoon on vain jatkettava samaan tapaan kuin mihin viime viikolla jäätiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös