Otteet kaukalossa kaudella 2021–2022

  • 768 056
  • 15 554

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Olin jo preseasonissa näköjään sanonut tänne, että Abt täysi turisti. Silloin sain täystyrmäyksen. Taitaa olla Kallelta ensimmäinen oikea huti? Onko pakisto niin ohut, että tuonkaltainen turisti pitää laittaa kentälle?
Sanoit myös, että Skalicky on täysin turisti, joten sinua nyt ei oteta kovin tosissasi, vaikka joskus oikeaan osuisitkin.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Alivoimalla peli tasoihin niin saadaan lisäjännitystä. Skalickyn typerä huitomispenalti jatkaa sarjassa hölmöt jäähyt.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Onkohan Skaldo viltissä seuraavan pelin tuosta jäähystä?
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
JVDT:llä oli koko sen aikakauden Liigan paras pakisto.

Joo on siinä pienoinen ero, jos puolustuksessa olisi nyt Klok, Bono, Reunanen, Heinola, Press, Nemecek ja seiskapakkina Sevänen. Ei saisi verrata toisia joukkueita keskenään, mutta nykyisestä pakistosta vain Saarijärvi ja Grégoire mahtuisi tohon mukaan.

Edit. Kyllä tuli kyynel silmäkulmaan, kun tota pakistoa muistelee. Herran vitun Jeesus minkä tasoinen se oli.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Onkohan Skaldo viltissä seuraavan pelin tuosta jäähystä?

Jos ymmärsin oikein, tuo heitto liittyy Kikoon jollain tavoin.

Sinne voi jokainen meistä mennä Lukon aitioon ja tuon nykyisen vaatimustason alla olla puuttumatta hölmöilyihin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten niin? Sehän näyttää juuri siltä, koska kuten aina, mestarijoukkueista viedään kaikki merkittävimmät pelaajat. Tämän lisäksi uusi päävalmentaja. Lukko on tämä konteksti huomioon ottaen pelannut aika oletettavalla tasolla.

Lue tuo alkuperäinen teksti. Puhuin 2 erästä. Vai miten sait tuon käännettyä sen noin?
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Totaalipaska 6-3 yv
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nyt en kyllä tajunnut yhtään... ensin viivytellään lopussa maalivahdin poisottoa. Sitten 6 -3 yv:llä vedellään hätäistä siniviivan tuntumasta.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Kyllähän tuosta huomasi Pospisilin puuttumisen aika selkeästi. Petman ei tuohon ykkösketjuun sopinut oikein lainkaan, Skaldo ja Mattila pelasivat kyllä hyvin yhteen. Joku keino tarvii keksiä, jolla saadaan se 1+2 ylikylän ukko-Pospisil mukaan pelaamaan useammin, ja se pään pyörittäjä-Pospisil näyttäytymään harvemmin.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mattilalle vaan lisää vastuuta ylivoimalla kun ei tuo Ilomäki ole näemmä mihinkään viime visiitistä muuttunut. Voittaa aloituksia eli jotain spessua sentään.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Positiivista oli ottelun alku ja erinomainen maalivahtipeli. Tepsi voitti maalipaikat todella selvästi ja hallitsi peliä, mutta silti sitkeä Lukko roikkui mukana. Lopussa oli kaikki saumat napata 1-2 pistettä, tälläkin peliesityksellä.

Kauden ensimmäinen peli, jossa Lukko oli pahasti purjeessa. Lukon hyökkäykset olivat usein alivoimaisia ja liikaa meni minusta puskemiseksi. Sitten mentiin aina lujaa toiseen päähän. Toisessa erässä Lukko ei saanut lainkaan kontrollia ja peli meni selviytymiseksi. Tuossa olisi minusta pitänyt saada pelin tempo alas.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Laitetaan Kukkonen samalla ovenavauksella.

Kukkonen pelasi minusta tänään hyvän pelin, tuki myös hyökkäyksiä ja fyysinen peli vahvuus. Selvästi esim. Abtia edellä. Pietilä jäi 9 minuutin peliajalle, olisi minusta voinut käyttää enemmän. Pietilän vahvuudet eivät tule esiin, kun pääsee jäälle vain pari kertaa erässä.

Laitisella ei minusta taso riitä, itse laittaisin rohkeasti Pietilän edelle ja 6 pakilla.

Suurin ongelma on nyt Abt, joka on kaukana top4 puolustajasta. Hieman sellainen olo, että Killeriltä pitkästä aikaa huti. Abtilla ei oikein ole näkyvissä vahvuuksia ja tuntuu, ettei noin iso rooli ole kotoisa. Kiekon kanssa Abt ei oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. Katsotaan nyt vielä, lähteekö se tuosta, mutta merkkejä siitä ei oikein ole.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tiedän että tällaisessa tilanteessa on riski tulla vihun laatikolle, mutta pakko antaa todella isot respectit Lukon pelaajille ottelun jälkeisistä tapahtumista.

Tiukka peli ja tappio varmasti vitutti, mutta useampi pelaaja antoi kättelyjonossa isot fistpumpit, kehut ja olalle taputukset meidän debytanttiveskalle. Todella arvostettavaa toimintaa Lukon pelajilta, sillä Anttila on kulkenut todella kivisen tien tämän iltaiseen debyyttiin. Peli on peliä, mutta kun summeri soi, niin normaali elämä jatkuu ja vihollinen on taas toveri.

Ja samassa kehuttava myös teidän veskadebytanttia. Jos Lehtiselle tulee pipiä, niin melkoinen kaveri back upina. Huikea suoritus tänään.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilomäellä ei vaan liike riitä, eikä muutenkaan ole riittävä vahvistus.

Liigan parhaita senttereitä, kyllä se siitä lähtee. Tänään tosiaan jalka oli raskas, mutta Arttu parantaa kyllä. Aloitukset selkeä vahvuus.

Haga oli tänään täysin näkymätön, yksi paha harha jälleen. Ei vaikuta johtavalta pelaajalta, eikä juuri mitään ole esittänyt. Silti hyvä tehopisteet, joten vaikea tuomita. Tänään oli juuri sellainen peli, jossa olisi pitänyt roolia ottaa.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
En lähtisi ketään vielä tuomitsemaan. Eipä sielä ole viimekauden tasollaan monikaan, varsinkaan hyökkäyksessä. Johtuen mielestäni siitä että pelitapa ei ihan selkäytimessä ja että puolustus on laajuudeltaan heikko. Abt voisi olla pienemmällä vastuulla vahvistus, ei nykyroolissa tällä hetkellä. Kausi on nuori ja kahtellaan myöhemmin.

Silti kyllä vaikuttaa että riski on, että Kallella tuli huti tai parikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös