Otteet kaukalossa kaudella 2021–2022

  • 769 199
  • 15 554

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuohon laukaisukarttaan tiivistyy kaikki. Ihme, että peli on vasta 0-5. Taitaa olla koko kauden ylivoimaisin esitys Liigassa. Käy jopa sääliksi JYP:a, kuka oikesti viitsii tuollaista peliä kotijoukkueelta katsoa. Jos Lukko pelaisi noin, olisin lähtenyt vilkkaasti hallilta kotiin tai laittanut TV:n kiinni. Liigajoukkue ja eivät saa edes yhtä syöttöä omille.
 

Liitteet

  • Screenshot_20220210-193227_Chrome.jpg
    Screenshot_20220210-193227_Chrome.jpg
    214,6 KB · kertaa luettu: 57
Suosikkijoukkue
Lukko
Koittakaa nyt jumalauta ottaa realiteetit huomioon! Ihan järkyttävän iso hatunnosto jypille, että ensinnäkin pelaa ja siinä sivussa ajaa junnuja jollain tavalla sisään. Jos joku saa tälläisistä voitosta kiksit, niin ihan kaikki ei elämänhallinnassa ole kunnossa.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
EI tuota Jyppiä mielestäni kannata haukkua, enempi nostaa hattua että ovat saaneet joukkueen jalkeille. Toisin kuin vaikkapa Sport lauantaina.
Ilmeisesti jos JYP olisi saanut päättää, eivät olisi pelanneet. Epäreilua, mutta toisaalta ymmärrettävää, että Sport, jolla on vielä panosta otteluissa, sai siirtää ottelun. Lukon puolella ei tarvi syyllistyä, koska aikoinaan Liiga myös pakotti pelaamaan toisin kuin esim. HPK:n.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
EI tuota Jyppiä mielestäni kannata haukkua, enempi nostaa hattua että ovat saaneet joukkueen jalkeille. Toisin kuin vaikkapa Sport lauantaina.
Juuri näin. Jos Lukostakin otetaan vaikkapa 10 vakioäijää pois kokoonpanosta ja heitetään junnuja/mestispelaajia paikkaamaan, niin peli voi olla ”hiukkasen” erilaista. Ja nyt pitää muistaa, että JYP olisi normaalillakin kokoonpanolla lähtökohtaisesti liigan häntäpäätä ja Lukko kärkipäätä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tarkistin. Onhan tuo Valtran kokoonpanoon nähden aivan eri tasoa. Varsinkin puolustus.

Kyllä kyllä, mutta meinasin vaan sitä suhdetta noihin kahteen joukkueeseen, mitä JYP on nyt Lukkoon nähden.

Ja kyllähän Lukolla on parempi porukka, ei siitä ole kysymys. Siltikin tänään on jaossa kolme pistettä. Ne ovat Lukolle ihan helvetin tärkeät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös