Ostravan kevät..

  • 11 419
  • 33

Mr.M

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Ajattelin avata oman topicin kaikille Ostravaan lähtijöille.

Olemme menossa Ostaravaan katsomaan välisarjan ottelut. Majoitumme hotelli Veronika Garnii. Onko ketään muita tulossa samaan läävään? Onko kenelläkään tietoa Ostravan hintatasosta/yöelämästä yms.yms. Aika karulta paikalta vaikuttaa.

Heitetään tänne juttua kevään aikana, kaikesta Ostravaan liittyvistä jutuista.

waltteri02@suomi24.fi
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ostravaan ollaan tulossa. Hotellin nimeä en muista mutta ymmärtääkseni se on varattu kokonaan meidän porukalle. Ekat pelit on 30.4 C1-B2 ja B1-C2 ja seuraavat 3.5 B2-C2 ja B1-C1. Molemmille päiville liput on päätykatsomosta. Prahassa tulee nähtyä 5.5 päivän molemmat puolivälierät.
Ostrava on suht pieni kaupunki. Muistaakseni yksi "tanssiravintola" ja jokunen pubi. Kaljanhinta laskee sitä mukaa mitä kauempana ollaan jäähallista. Eläminen on halpaa. Pizzan ja oluen voimalla pitäisi selvitä hienosti.
 

Mr.M

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Kyllä siellä ihan kiitettävästi on yöelämää, kuten tuosta linkistä selviää. Meillä on liput kaikkiin välisarjan matseihin, missä pelaa B1, B2, C1 ja C2 eli yhteensä 8 matsiin. Kaljan keskihinta oli 2 vuotta sitten kuulemma n. 50 senttiä. Nää kisat on paljon halvemmat kisaturistille, kuin tulevat Latvian skabat, vastoin monien luuloa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Aika samoilla linjoilla liikutaan aikataulun suhteen 29.4.-7.5.-04.
Otteluohjelmasta sen verran, että välisarjan peli B3-C3 4.5. on siirretty pelattavaksi Prahassa; syytä en tosin tiedä.
Toivotaan aurinkoista kevättä!
 

Spinoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Korjataanpas tassa nyt kerralla muutamia seikkoja edellisista teksteista.Pahoittelen mutta taalla nappaimisto ei tunne suomen kielen merkistoa, joten kirjoitan mita nailla aikaan saan. Olen Ostravassa vaihto-oppilaana ja itsekin menossa katsomaan kisoja, sain liput 4 jatkosarjan peliin.

Ostrava on vanha kaivoskaupunki, mutta louhinta on loppunut jo 10 vuotta sitten. Pinta-alaltaan todella suuri ja lapimitaltaan noin Los Angelesin kokoinen. Asukkaita loytyy 320 000 ja on Tšekin kolmanneksi suurin kaupunki Prahan ja Brnon jalkeen. Maisema on suht karua vanhojen ja laajojen teollisuusalueiden takia, joita tuntuu sijaitsevan mita ihmeellisimmissa paikoissa. Uusia rakennuksia ja muuta infrastruktuuria nousee kuitenkin kovaa vauhtia joten parempaan suuntaan taallakin mennaan.

Jos majapaikka sattuu kisojen aikana sijaitsemaan kauempana jaahallilta tai keskustasta, se ei ole ongelma. Raitiovaunuliikenne on sujuvaa ja todella halpaa. Kaupungin laidasta laitaan matkustaminen maksaa noin. 35 senttia ja paivalippu 1€. Keskustasta jaahallille matka kestaa noin 25 minuuttia raitiovaunulla ja 15 minuuttia taksilla. Kisojen aikaan kannattaa kuitenkin kayttaa mahdollisimman paljon julkisia kulkuneuvoja, koska taksit ottavat kisojen aikaan jopa tuplahintaa, eli noin 6€ keskustasta hallille...

Asun itse Porubassa, joka sijaitsee noin 10 km paassa Ostravan keskustasta. Joka kulmasta loytyy jonkinsortin pubi ja ruokakauppa, seka paikallinen 24/7 puulaaki, Casino Herna. Kalja noissa kuppiloissa maksaa noin 60 senttia per puolen litran tuoppi ja vakevia paukkuja saa alle euron. Finlandia-vodka on taalla todella suosittua joten se maksaakin jo selvasti enemman, eli 1,4€ per 5 cl laaki. Kavereitten kanssa kaymme viikonloppuisin keskustassa juhlimassa. Suoraan raitiovaunusta ulos hypatessa avautuu eteen yksi Tšekin tunnetuimmista baarikaduista, Ulice Stodolni.

www.stodolni.cz

Joku tuossa mainitsi etta Ostravasta loytyisi muutama kuppila ja tanssipaikka... Pelkastaan Stodolnilla on yli 70 baaria ja erilaista istumaravintolaa. Henkilokohtainen suosikki on ehdottomasti keskivaiheilla katua sijaitseva Bernies' Irish Bar, jossa henkilokunta on oivallista ja puhuvat englantia, lisaksi valikoimasta loytyy irkku- viskit ja oluet. Tanssipaikkoja loytyy myos kymmenia jos sille tuulelle sattuu. Stodolnin hintataso on selvasti korkeampi kuin esim. Porubassa jo ennen kisoja ; Kalja maksaa paikasta riippuen 0,8 - 1,8 euroa ja huhu sanoo etta aikovat tuplata hinnat hulabaloon ajaksi.

Lampotila on tata kirjoittaessani noin 13 astetta ja kello on vasta vahan vailla 10 aamulla, lumet sulivat pois jo 3 viikkoa sitten. Veikkaan etta kolmen viikon paasta lampotila tulee olemaan 15-20 astetta paivittain, jos vetta ei sada. Kieliongelmista voisin viela jotain kertoa. Paikalliset puhuvat enimmakseen saksaa, jos yleensa jotain vierasta kielta puhuvat. Myos englantia kuulee, mutta lahinna opiskelijoiden suusta. Luulisin etta kisoissa on kuitenkin toissa juuri ne henkilot, joilla tuo englannin taito on hallussa.

Tamapa tasta talla eraa. Vastailen mielellaan jos jollain pulmia Ostravan kanssa!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Erittäin ystävällistä laittaa tänne palstalle vähän tietoa Ostravasta ja sen olosuhteista. Kaikki tieto otetaan ainakin täällä vastaan kiitoksella, koska sitä on oppinut ottamaan vähän selvää kohteesta etukäteen. Näin ollen on huomattavasti mukavampi eri paikkakunnilla oleskella.
Tuo lipputilanne kiinnostaisi, jos sinulla siitä mitään tietoa on. Siis lähinnä niiden saatavuus.
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tänks

Kiitokset tosiaankin Spinozelle tausta infosta!Itse olen tulossa kaveri porukalla katsomaan Ostravan kevättä,mutta majoitumme Puolan puolella Cieszynin kaupungissa.Joten meikäkäistä kiinnostaisi saada tietoja Cieszynistä, sekä myös yhteyksistä Ostravaan(tullit,taxit rajan yli ja valuutta-asiat)?

Oli miten oli,täältä tullaan Ostrava!
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
infoa..

Mites tuo siiderin litkiminen? Aikaisemmista kisoista on tullut opittua,että votka+bisse alkaa parin päivän jälkeen tökkimään aamu tuimaan,eli saako ostravasta/prahasta sidukkaa?
muistuu mieleen siiderin saanti vaikeudet kölnissä ja hannoveris...
Ainiin 12 päivää ois tarkoitus viettää ostravassa ja prahassa..huh-huh
 

Spinoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensiksi lipputilanteesta. Alkusarja myytiin loppuun jo ajat sitten mutta pelipaivina saattaa lippuja saada hallillta. Toki niillakin lipuilla tulee olemaan hurja kysynta. Ostamamme jatkosarjan liput olivat luultavasti viimeisten joukossa koska jaljella oli enaa kalleimman kategorian lippuja eli 28 euroa per kaksi pelia. Itsekin etsimme kuumeisesti lippuja alkusarjaan mutta mahdottomalta tuntuu...

Puolasta paasee kuulema suht helposti Tsekin puolelle ja nimenomaan junalla. Cieszyn kaupungista en tieda mitaan. Koko ajan kannattaa pitaa passia tottakai mukana, varsinkin jos rajan aikoo ylittaa. Puolassa on oma rahayksikko ja Tsekissa oma. Ostravasta loytyy paljon pankkiautomaatteja, joista voi nostaa myos Visa Electronilla paikallista valuuttaa. Myos rahanvaihtopisteita on keskustassa jonkin verran. Harvinaisuus loytyy ravintoloiden maksujarjestelmasta, pelkka kateinen kelpaa maksuvalineeksi ja jotkut baarit ovat luvanneet ottaa myos euroja vastaan. Mennessasi baariin istumaan tarjoilija tuo sinulle automaattisesti oluen jos et muuta kerkea pyytaa. Tuopin ollessa loppumaisillaan sinulle tuodaan taas automaattisesti uusi, joten jos aikoo vaihtaa baaria, niin kannattaa pyytaa lasku jo siina vaiheessa kun tuoppi on puolillaan (check please tsekiksi... Uutshet prosiim) Seurueen juotavat merkitaan pieneen muistilappuun ja lasku hoidetaan vasta lahtiessa. Kaytanto saattaa toki muuttua kisojen ajaksi ns. turistiystavalliseksi.

Korjataan edellista viestia sen verran etta taksien hinta riippuu paljon sopimuksesta, joka kannattaa tehda aina etukateen. Matka Stodolnilta hallille maksaa 6-20 euroa ja kannattaa hieman katsoa minka nakoiseen autoon sita hyppaa, vaikka Taxi katolla lukisikin. Osa kuskeista tosiaan hyppaa suoraan pubista rattiin, vaikka taalla nollatoleranssi onkin alkoholin kanssa. 0,02 promillen humalasta on kuulema ratsiassa napsahtanut 180 euron sakot.

Siideri on taalla kirosana, mutta joistain baareista saa mm. Strongbow siideria (mm. Bernies'). Kaupoista siideria tuskin loytaa. Kannattaa kuitenkin koettaa ensin oivallisia tsekkioluita ennen kuin heittaa kirveen kaivoon. Olutvalikoima on uskomattoman laaja ja ainakaan meilla suomipojilla oluen maku ei ole alkanut tokkimaan missaan vaiheessa. Ravintoloissa saa loistavan pihviaterian ja oluen noin 4-5 eurolla. Perunat pitaa tilata annokseen erikseen ja tippia on tapana jattaa noin 10 korunaa, joka annetaan suoraan tarjoilijalle.

Pääasia että pojat viihtyy
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitokset taas Spinozelle vastauksista. Jotenkin kuitenkin tuntuu oudolta tuo lippujen hurja kysyntä, koska aikaisemmin ei kyllä tällaista ryntäystä ole kisoissa ollut. Johtuneekohan tilanne lippujen varauksista, jotka aikanaan sitten purkaantuvat? Tai sitten tilanne mustassa pörsissä tulee olemaan vilkas.
On muuten mukavaa, että JA:llakin on "oma mies" Ostravassa!
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
sosiaalinen kanssa käyminen

Niin ,mites ostravan naiset suhtautuu tämmöiseen stadin halutuimpaan poikamieheen?Eli onko sama systeemi kuin täällä ,että gimmat roikkuu lahkeissani kilpaa..? Joudunko siis tyytymään kisojen ajan helppoihin tukholman leideihin vai ostravan kaunottariin..
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Re: sosiaalinen kanssa käyminen

Viestin lähetti john
Niin ,mites ostravan naiset suhtautuu tämmöiseen stadin halutuimpaan poikamieheen?Eli onko sama systeemi kuin täällä ,että gimmat roikkuu lahkeissani kilpaa..? Joudunko siis tyytymään kisojen ajan helppoihin tukholman leideihin vai ostravan kaunottariin..
Ei,kyllä sun täytyy edelleen turvautua siihen turkulaiseen Seppoon...;)
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minä ilmottaudun mukaan kanssa. Matkakuume alkaa olla jo valtava...

Alkusarjaa mennään katsomaan, ainakin Ukraina- ja Slovakia-pelit mikäli liput vaan saadaan, muuten kaikki jo reilassa. Tuo lippujen saatavuus alkaa pikkuhiljaa huolestuttamaan. Ukraina-peliin nyt saa varmasti, mutta Slovakian erittäin läheisen sijainnin takia taitaa olla tuohon matsiin tunkua.
Kai ne liput kuitenkin löytyy kun iskee tarpeeksi korunoita käteen.

Ostravicessa majottaudutaan, ei pitäisi olla pitkä matka itse Ostravaan. Vapun tienoilla siirrymme Prahaan, saa nähdä pääseekö katsomaan välisarjan pelejäkin vai viekö "nähtävyydet" voiton...

Kiitokset Spinozelle kartoituksesta, tietää vähän mihin varautua.
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Yksi kikka on hyvä pitää mielessä jos käy halvoissa baareissa. Tarjoilijat lopettavat oluentuonnin heti jos laittaa olutalustan lasin päälle. Se on selvästi tehokkaampi keino kuin "no no no"-huutaminen, sillä "no" tarkoittaa tsekissä suunnilleen samaa kuin suomessa :)
 

Spinoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainoa ostravice jonka tiedan on joki, joka kulkee lapi Ostravan. Kasittaakseni Suomen pelit jatkuvat Ostravassa myos vapun jalkeen, jos joukkue sijoittuu alkusarjassa ensimmaiseksi, toiseksi tai kolmanneksi. Varmistakaa joku onko asia nain?

Tuo olutalustan laittaminen tuopin paalle kuulostaa oivalliselta idealta mita taytyy testata heti tana iltana! Arvelen etta ele aiheuttaa tsekkitarjoilijoissa pelonsekaisen ihmettelevia ilmeita. Prahan seudulla tsekin puhekielen sana "no" tarkoittaa kylla ja "ne" tarkoittaa ei. Ostravan seudulla taasen "ano" tarkoittaa kylla. Muita merkittavia lausahduksia (lukekaa juuri niin kuin suomenkielta lukisitte):

Jedna pivo = yksi kalja
dvaa piva = kaksi kaljaa
Djekujii = thank you
Prosiim = please
Prominte = anteeksi
se imenujii Spinoze = nimeni on Spinoze
Ahoi = terve
Dobrii den = hyvaa paivaa ( voi kayttaa kaikkina kellonaikoina)
To je kotska = sinapa olet aikamoinen kissa (vapaa suomennos)

Lisaa kielikurssia vaikka ensiviikolla. Luvassa mm. suomennus lauseeseen Kolik stoji suky suky prosim...

Tsekkilaiset naiset ovat todellakin maineensa veroisia ja yleinen 'kauneusaste' on taalla mainitsemisen arvoinen. Kannattaa siis verrytella jo Suomessa niskat kuntoon, jottei ne sitten taalla paan kaantyilysta vasy! Luvassa huhtikuun lopussa: laittomia minihameita, pitkia saaria ja napapaitoja.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Viestin lähetti Spinoze
Jedna pivo = yksi kalja
dvaa piva = kaksi kaljaa
Djekujii = thank you
Prosiim = please
Prominte = anteeksi
se imenujii Spinoze = nimeni on Spinoze
Ahoi = terve
Dobrii den = hyvaa paivaa ( voi kayttaa kaikkina kellonaikoina)
To je kotska = sinapa olet aikamoinen kissa (vapaa suomennos).

Viimeinen pisti naurattamaan urakalla! Muutenkin Spinoze on erittäin paljon hyödyksi kertoillessaan näitä hommia. Kiitän ja kumarran.
 

J.A.P.p.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, PuiU
Kielikurssia odotellessa...

Viestin lähetti Spinoze


"Lisaa kielikurssia vaikka ensiviikolla. Luvassa mm. suomennus lauseeseen Kolik stoji suky suky prosim... "




Jäämme innolla odottamaan kielikurssin jatkoa. Likainen mielikuvitus kehittelee jo vaikka mitä...
Spinozelle kehut myös meiltä! Helevetin hyvä juttu, että saa paikanpäältä ajantasalla olevaa tietoa.


Ollaan myös tulossa porukalla Ostravaan Slovakia- peliin ja välisarjan ajaksi.
"Ylimääräiset" liput taitaa olla kaikki mustanpörssin hallussa jo? Jos joku tietää mistä tuohon Slovakia-peliin vois saada lippuja, ilmotelkaa ihmeessä.

-JAPp
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Viestin lähetti Spinoze
Tuo olutalustan laittaminen tuopin paalle kuulostaa oivalliselta idealta mita taytyy testata heti tana iltana! Arvelen etta ele aiheuttaa tsekkitarjoilijoissa pelonsekaisen ihmettelevia ilmeita.
Kerro sitten kokemuksia! Monet "tavalliset" tsekit ei tuota kikkaa tunne, mutta tarjoilijat tiesivät sen kaikkialla missä kävin 9 kuukauden vaihdon aikana.

To je kotska = sinapa olet aikamoinen kissa (vapaa suomennos)
No, oikeastaan "tuo on aikamoinen kissa", mutta eiköhän viesti mene perille :)

Muuten tuo lukemisvinkki on todella tärkeä. Kannattaa pitää koko ajan mielessä että Tsekki ei ole mikään Englanti - kunnon suomalainen asenne päälle niin tsekit kyllä ymmärtää mitä yrittää sanoa. Samalla lailla Tsekit myös osaavat ääntää suomea todella hyvin.

Spinoze: Kolik stoji levny pivo v ostrava? :)

Niinkuin joku jo ilmoitti, Suomi tosiaankin pelaa Ostravassa myös välisarjassa. J.A.P.p., tsekkaa "vapaa keskustelu - osto ja myynti" jos liput kiinnostaa!
 

snowmobile

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Des Canadiens de Montreal, Stodolni
Moi,
Täältä ollaan kanssa tulossa katsomaan välisarjan pelejä Ostravaan. Prahassa ollaan SAS:n lennolla 29.4 iltakoneella ja siitä junalla 22.30 Prahasta Ostravaan. Onko muita ehkä tulossa samalla lennolla/junalla "voidaan ruveta virittelemään kannatus riimejä".

Mulla on kaikki välisarjan liput Ostravan matseihin "eli tulee aika kostea viikko". Sinä joka asut Ostravassa, kerropa vähän mistä löytää "parhaat" paikalliset kinkut" rahalla tai ilman.

19 pitkää päivää vielä Suomessa
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Spinoze! jätä sitä olutta meillekin...

Itse olen käynyt kanssa Ostravassa pari kertaa ja on ihan kiva paikka. Niinkuin koko Tsekki kokonaisuudessaankin. Ja kyllä se
Stodolni on nimensä veroinen pubikatu...muistaakseni. =)

Minustakin on hienoa, että JA:lla on "oma paikallistoimittaja Ostravassa" jo valmiina. Upeaa kirjoittelua Spinoza ja mikä tärkeintä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia vinkkejä..
Spinoza, jos nähdään paikanpäällä kaljan tarjoan kyllä! Niin mukavia kirjoittelit, ja tosiaan jatkoa/ sitä ensi viikon kirjoitusta jännityksellä odottaen...

Matkakuume on jo korkealla, sillä eihän tässä ole kuin reilu pari viikkoa ja meidän rytmiryhmä liihottaa paikalle. Tulemme 30.4 Ostravaan seuraamaan välisarjan pelejä viiden päivän ajaksi ja yöelämään tutustumaan neljäksi yöksi.
4.5 suunnataan sitten eteenpäin, matka jatkuu kohti Prahaa, jossa katsotaan ne viime keväältä tuttuakin tutummat ekat "Forsberg-pelit" eli kuolemanpelit.

Ps. Luin tota jenkkien pelaajalistaa ekojen nimettyjen 17:n osalta niin huh huh...
Onkohan Suomi edes kakkonen alkusarjan jälkeen? Slovakia on kuitenkin myös todella kova porukka, ja heillä on melkein kotikisat.
Ei muuten, mutta ryhmämme on pääsääntöisesti ostanut lippuja tyyliin sijoitukselle lohkoykkönen tai -kakkonen...(=Elämme jännittäviä aikoja!)
 

Spinoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jahas ja taas on se aika viikosta. Ulkona 20 astetta lamminta ja meikalaisen allergia pahimmillaan, koska puut vihertaa jo melkoisen komeasti. Eilen koetimme huuhtoa bakteereita pois reilun euron Jagermaister-paukuilla mutta turhaan. Mutta enihau.

Kolik stoji suky suky prosim... ja samaan aiheeseen liittyen snowmobilelle vastaus. Stodolnilta loytyy ehdottomasti parhaat kinkut! Taso on uskomaton verrattuna suomeen, ainoa "ongelma" on etta jopa 15 vuotiaat tytot kayvat baareissa, joten aina ei tieda minka ikaista kotskaa kivittaa. Taalla siis naiset nayttavat paljon ikaistaan vanhemmilta. Drinks bar on paikka jossa mirmelit tanssivat baaritiskilla ja samalla yrittavat sanoa sinulle jotain huonolla englannilla. Ovelta loytyy kaksi uskomattoman arsasta takatukkaa, jotka heittavat asiakkaita pihalle, jos rahankaytto on liian niukkaa. 5000 korunalla saattaa kuulema jotain muutakin irrota kuin tanssi...

Toinen paikka Stodolnilla on Roxanne joka on kuuleman mukaan ihka aito bordelli. tuosta paikasta ei ole enempaa henk.koht kokemusta, mutta myos sielta loytyy jonkinlainen tanssipuolisko ja sitten se toinen puolisko, johon emme ole uskaltaneet viela menna. Tuo lause liittyy siis nimenomaan tallaisiin paikkoihin ja tarkoittaa tiettya aktia hinnalla X, ja kohtelias sana viela peraan.

kolik stoji levnì pivo v Ostrava? halvimman bissen taalla olemme saaneet 30 sentilla kiinalaisesta ravintolasta. Laitetaan nyt viela jotain kieleen liittyvaa, mita mieleen tulee.

Olueen liittyvaa:
Jestje jedno = viela yksi
velkee = iso
malee = pieni
tmaave = tumma
svjetlee = vaalea

Taksissa:
vlevo = vasemmalle
vpravo = oikealle
rovnje = suoraan
stop = onpa roisi tsekkitukka, tassa parturirahat, prosiim

Kirosanoja:
sakra, kurva, pitsha

Kaupungista loytyy seka futiksessa etta jaakiekossa korkeimman sarjatason joukkueet. Fc Banik johtaa sarjaa kuudella pisteella ja on menosa suoraan Champions liigaan ensi kaudeksi. Fanit tunnistaa sinisista paidoista ja huiveista. Fanit tunnettuja myos taipumuksesta rahinointiin ja jopa huliganismiin. Stadion keskustassa vetaa 19 000 katsojaa. HC Vitkovice on latkajengi joka joutui pelaamaan taman kauden kakkoshallissaan, koska CEZ Areenaa remontoitiin kisoja varten. 5000 hengen hallissa oli uskomaton tunnelma kahdessa playoff-pelissa jotka kavimme katsomassa. Toisaalta tsekkilainen yleiso osoitti tyhmyytensa kun oma joukkue oli haviolla ja kausi paattymassa: viimeisen eran 5 peliminuuttia kesti arviolta 40 minuuttia koska joka katkolla porukka heitti jaalle suunnattoman maaran pulloja ja muuta roskaa, joka sitten siivottiin. Toivottavasti tama tapa ei ole kansainvalisissa peleissa.

Suomipojat muuten saivat liput Suomi-Usa peliin heti ensimmaisena paivana, joten sinne ollaan menossa. Muutoin lipputilanteessa ei mitaan uutta, toivotonta on...
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Kaverit tuossa laskeskeli "naisten hintoja" ja sai 1000 mummon markkaa.huh-huh ompas kallista.Mites ostravan yö-elämä noin viikolla ja viikonloppusin? Vilkasta vai todella vilkasta?
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Viestin lähetti Spinoze
Toisaalta tsekkilainen yleiso osoitti tyhmyytensa kun oma joukkue oli haviolla ja kausi paattymassa: viimeisen eran 5 peliminuuttia kesti arviolta 40 minuuttia koska joka katkolla porukka heitti jaalle suunnattoman maaran pulloja ja muuta roskaa, joka sitten siivottiin. Toivottavasti tama tapa ei ole kansainvalisissa peleissa.

Eipä ole uutta. Viime maailmancupissa (siis World Cup 1996) Prahassa pelatun Tsekki-Ruotsi -ottelun päätteeksi kaukalo oli uskomattoman täynnä kaikkea sinne kuulumatonta roinaa. Ilmeisesti häviö Ruotsille lukemin 0-3 oli kotiyleisölle liikaa.

Tuskin yleisö kuitenkaan osoittaa mieltään sellaisessa ottelussa, jossa kotijoukkue ei pelaa.
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
kieltoja..

Ostravan menijöille vähän infoa.Kaiken laisten kameroiden,eli video ja tavallisten kameroiden vienti halliin sisään on ankarasti kielletty.Syytä en tiedä,mutta näin vain tsekki ystäväni ostravasta meilaili juuri..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös