Osaltamme päättynyt kausi

  • 4 557
  • 49

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Donny
todella paha asia, mitenköhän tästä nyt noustaan. Voin antaa vinkin:
Etolasta taitaa saada suhteellisen halvalla rantapalloja, hiekkaleluja ja muita asiaan kuuluvia välineitä. Huoltsikalta löytää yleensä aika halvalla aurinkolaseja.
Kannattaa ostaa samantien ens kautta varten, koska tolla touhulla lomat alkaa taas aikaisin

-Mistä näitä tyyppejä oikein inkarnoituu? Ja miksi he kirjoittavat niin kirotun hyvin ja napakasti? Viiltävää älyllistä ironiaa sanan voimalla, wau. Varsinkin tuo viittaus ensi kauteen jo nyt. Nerokasta!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Donny

Etolasta taitaa saada suhteellisen halvalla rantapalloja, hiekkaleluja ja muita asiaan kuuluvia välineitä. Huoltsikalta löytää yleensä aika halvalla aurinkolaseja.
Kannattaa ostaa samantien ens kautta varten, koska tolla touhulla lomat alkaa taas aikaisin

Mä ostin jo viime kaudella Sportissa Jokeri-faneilta, jotka olivat ehtineet leikkiä niillä jo monta tuntia ennen kuin meidän kesälomamme alkoi.

Kesäloma on aivan liian aliarvostettua aikaa muutenkin. Tavallisilla työssäkäyvillä ihmisillähän kesäloma kestää 3-5 viikkoa ja useasti iskee lomastressi, kun ensimmäisen kahden viikon aikana pitää tehdä kaikkea kesälomarutiineja. Sitten alkaakin lomaloppua, jolloin mieliala huononee, kun taas on vain pari viikkoa töiden alkuun. Nyt meillä on todella mukavasti aikaa aloittaa ja lopettaa kesälomamme, joten on tästä paljonkin hyötyä.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Viestin lähetti Kossu
2) Pentti Matikaiseen kohdistettu käsittämätöntäkin kritiikkiä. Omat linkkini (siis huhut) kulkevat yritysmaailman kautta aina HIFK:n liigahallituksen kokouksiin asti. Penaa on fanien toimesta jyrkästi moitittu useasta pelaajahankinnasta ENNEN kautta ja kauden AIKANA.

Kommentti: Ota huomioon,että kaikilla HIFK-faneilla ei kuumaa linjaa suoraan huipulle ole,eikä heillä näin ollen ole "tietoa" asioiden "todellisesta" tilasta.Matikainen on jo pelkästään työnkuvansa takia johtohenkilöistä kaikista eniten esillä julkisuudessa vastaamassa tapahtumista,joten on aivan normaalia,että häneen sitä kautta suurin osa kritiikistä kohdistuu.Hallitus ei taiteile eturintamalla vaan taustalla,piilossa suuren yleisön pilkalta.On totta,että välillä on tullut asiatontakin sontaa,ja ehkä Matikainen on joutunut vastaamaan muidenkin töppäilyistä,mutta näin se vaan menee ilman parempaa tietoa.Esim.Jokereilla samansuuntaiset vastoinkäymiset henkilöityvät Matti Virmaseen - aiheesta tai ei,hän on useimmiten julkisuudessa tulilinjalla.


3) Ei makeaa mahan täydeltä (myöskään Turussa). Realiteetit tunnustaen Helsinkikin on pieni kaupunki. Teidän kokoiseen markkina-alueeseen ei mahdu kerrallaan kolmea menestyvää jääkiekkojoukkuetta (suom. kaikki tappelee finaalipaikasta). Mielestäni 1-2 joukkuetta huipulla tai sen tuntumassa on ihan maksimi. Ja tällä hetkellä rahalla on matkassa Jokereiden lisäksi myös Blues. Kun vielä pks:n joukkueiden tausta-asiat taloudellisesti ovat mitä ovat, niin näyttää käyvän selkeästi siten, että HIFK on jäämässä kilpajuoksussa kolmanneksi.

Kommentti: HIFK:n taloudellisesta tilasta on koko kauden ajan kuulunut sitä sun tätä "tietoa" Jatkoajassa.Itse uskon mieluummin niihin positiivisempiin arvioihin,vaikka jotkut saattaisivatkin hymähtää hyväuskoiselle.Pk-seudulla jäämme tällä kaudella kolmosiksi sijoituksen perusteella,mutta pidemmän aikavälin ennustaminen on mahdotonta.
Futiksen puolella tosin kolmen helsinkiläisjoukkueen samanaikainen esiintyminen pääsarjatasolla ei ole tiennyt hyvää heikoimmalle (90-luvulla Ponnistus,ex-FinnPa ja nyt viimeksi Atlantis).Kiekkopuolella Blues pystyy nykyään taloudellisesti haastamaan HIFK:ta ja Jokereita,mutta muilla rintamilla todellinen ja pitkäaikaisempi "isojen veljien" horjuttaminen on vielä tekemättä.Aika näyttää.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kossu, jos vaihtoehtona on Donny, niin käy täällä vaan spekuloimassa;)

Minäkin kiinnitin huomiota siihen, että Helsinki (500.000 asukasta) ei elättäisi kolmea liigajoukkuetta? Helsingin seutu, noin 800.000 - 1.000.000 asukasta laskutavasta riippuen, pystyisi elättämään enemmänkin kuin kolme huippujoukkuetta. Väkeä täällä on tosiasiassa noin 5-8 kertaa enemmän kuin Turun/Tampereen seudulla, minkä joku huomasikin.

Pitkässä juoksussa Bluesilla on kuitenkin valtavasti kiinniotettavaa HIFKiin ja Jokereihin, joilla on faneja jo monessa polvessa, joten jäämistä pk-seudun kolmoseksi en koe lähivuosien uhkaksi. Tietenkin Blues voi mennä urheilullisesti ohitsemme, mutta jääkiekkojoukkueen perustaminen ja vakiinnuttaminen lähes tyhjästä kestää vääjäämättä ainakin 10-15 vuotta ennenkuin voidaan vähän hengähtää. Bluesin K-Espoo kausi oli vielä harjoittelua ja hakemista, samalla kulholla HIFKin ja Jokereiden kanssa Blues on ollut vasta sen aikaa, kun nimi on ollut Blues.

Muuten olen suhteellisen samoilla linjoilla. Mutta jos HIFK tai joku muu jääkiekkojoukkue haluaa hoitaa julkisen esiintymisensä pelkällä yhdellä henkilöllä, saa kyseinen taho varautua siihen, että kaikki negatiivinen ainakin kohdistuu juuri tähän tyyppiin.

Minähän en ole sitä toivettani salannut, että näkisimme joskus Jortikka-HIFK -yhdistelmän! Ja nimenomaan HIFKin tyylisen HIFKin: ison ja ikävän. Siinä olisi Urpolla ja kumppaneilla miettimistä;)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa asuu yhteensä 945 000 asukasta eli sellaiset vähän yli 18 prosenttia Suomen 5,2 miljoonasta asukkaasta. Taloudellisesti pääkaupunkiseutu on vielä paljon vahvempi kuin sen suhteellinen osuus maamme väkiluvusta. Tässä mielessä tänne mahtuu helposti kolme liigajoukkuetta. Mutta joukkueille pitää olla oma imago, johon kannattajat voivat samaistua. Muussa tapauksessa joukkueen käy huonosti. Esim PK-35 omasi hyvän imagon ("meidän" seura, perinteet, Pohjois-Helsingin lähiöistä tulevat kannattajat, Pasi Rautiainen jne) kun taas FC Jokerit omasi oikeastaan alusta saakka kielteisen imagon (Ostojoukkue, ei perinteitä, väärä kotikenttä, ei faneja jne).

HIFK:n imago on erittäin selkeä. Vittumainen joukkue, joka taklaa ja pelaa kovaa. Olikos oikea luonnehdinta :D

Jokereiden alkuperäinen imago oli taitavat kädet ja nopeat luistimet. Jokereiden tyylin rakensi muuten joskus 70-luvun alussa porilainen herra nimeltä Matti Lampainen, joka vaati pelaajilta ei vähempää eikä enempää kuin kaiken. Samastahan Raato pitää vieläkin kiinni eli siinä mielessä Jokerit on lähempänä juuriaan kuin esimerkiksi jokunen kausi sitten. Hienojen maalien tekeminen vaan kuuluisi tähän tyyliin, Raato hei!

Mika sitten on Bluesin imago? Siinäpä se, tuskin minäkään tiedän. Kivikova, kivikova Kiekko-Espoo vai jotain muuta? Miten Blues voisi profiloitua ja mihin, espoolaisuuteen (tuskin kannattaa, ketä se kiinnostaa) vai tiettyyn jääkiekkotyyliin (hyvä vaihtoehto, kannatan)? Tähän saakka Blues on kuitenkin yrittänyt vedota espoolaisuuteen ja on mielestäni tehnyt siinä selkeä virheen. Eihän esim. TPS vetoa turkulaisuuteen tai Jokerit helsinkiläisyyteen, vaan jotain muuta on sieltä paidan alta löydyttävä :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
cobol: Juuri noin, vittumainen ja ilkeä! Siinä on HIFKin imago. Ja Jokerienkin meni kohdalleen; liike + taito + huippuyksilöt noin niinkuin pitkässä juoksussa. Bluesille ehdotin jo talvella selkeää omaa linjaa, joka voisi olla: puolustusvoittoinen Ruotsi-kiekko mallia Pelicans. Tylsää, mutta sellainen jengi täältä puuttuu.

Toinen vaihtoehto olisi sitten yksilönvapautta pursuava iloinen ja hyökkäävä jengi, mallia HPK. Siinä olisi ajatusta. Ja tottakai sinne hyvien ja hyökkäävien (=yleisö tykkää ja sitä Blues kaipaa) kavereiden sekaan aina 2-3 Nielikäistä:D Ai niin, minähän olen rajoittunut henkilö, suonette anteeksi
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Imagoista

Niin totta, musta ois ihan oikeesti kiva että Blues sais joskus jonkinlaisen imagon, tämä lisäisi ennestään pääkaupunkiseudulla kiekon kiinnostusta. Bluesin imago valitettavasti, ainakin vielä, on kädetön seura, jolla on rahaa mutta joka ei osaa sitä käyttää. Siis tämän tarkoitus EI OLE provosoida Blues faneja, mutta tämä on vielä totuus. Luultavasti, kuten Jhag sanoi, Bluesille muotoutuu kunnon imago 10- 15 vuoden kuluessa.

Tässä omat kuvani sm-liiga jengeistä:

Tappara: Isokokoisia pelaajia, vittumainen kahvajengi. Vahvat perinteet

HPK: Iloinen hyökkäyspeli, Rinkelinmäki vaikea paikka vastustajalle

Jokerit: Rahaseura, jolla huippuyksilöt. Vittumainen ostopolitiikka

TPS: Tylsä mutta tehokas kone. Turkulainen itkeminen ja kaksinaamaisuus

Pelicans: Puollustuspeli, Ruotsalais-kiekko

Kärpät: Omat junnut, tuleva huippujengi? Pohjoinen talousalue tukena. Omalla tavalla rahajengi

Blues: Kuten jo aikaisemmin sanoin, rikas mutta kädetön

Ilves: Perinteikäs jengi. Ylivoimapeli ja We are the kings

Jyp: Resursseihin nähden lähes paras joukkue. Tylsä kahvajengi

HIFK: Iso ja ilkee. Tottakai :)

Ässät: Porilainen hulluus. Kovaa pelaava joukkue

Lukko: Omat pojat. Pelaa yleensä hyökkäävää ja viihdyttävää peliä

Saipa: Etelä- Karjalalainen kusipääkiekko


Ps: Ja näillä kuvauksilla ei todellakaan ollut tarkoitus provosoida ketään. Nämä olivat vain omia mielikuviani joten älkää ottako hernettä nenään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tällaisena sivumaininta on pakko ihmetellä tätä Ässiin usein liitettävää määrettä, "kovaa pelaava". Yhtä kuin "porilainen hulluus". Ässät on hyvä esimerkki joukkueesta joka ei oikeastaan ole vastannut näitä mielikuvia lähes kymmeneen vuoteen, mutta silti ne edelleen yhdistetään siihen.. Ehkä hiukan sama juttu Jypin kahvajoukkuemaineen kanssa.


..Miten tämä sitten liittyy mihinkään, en tiedä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti juhaht
Tällaisena sivumaininta on pakko ihmetellä tätä Ässiin usein liitettävää määrettä, "kovaa pelaava". Yhtä kuin "porilainen hulluus". Ässät on hyvä esimerkki joukkueesta joka ei oikeastaan ole vastannut näitä mielikuvia lähes kymmeneen vuoteen, mutta silti ne edelleen yhdistetään siihen.. Ehkä hiukan sama juttu Jypin kahvajoukkuemaineen kanssa. ..Miten tämä sitten liittyy mihinkään, en tiedä.

No kysehän on niistä perinteistä, jotka joskus Bluesiinkin liitetään :D
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toki toki, olisikin vain mielenkiintoista tietää, onko mikään joukkue koskaan päässyt eroon vanhasta maineestaan yleisessä konsensuksessa.

Tässähän alkaa jo aivan kylmät väreet kulkemaan, kun ajattelee, että meilläkin niitä perinteitä joskus olisi.. Siihen saakka minulle kelpaa kyllä menestyskin. ;)
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Ässien ja myös Hifkin imago elää edelleen.Se näkyy jatkuvina kärkitiloina jäähytilastoissa.Väittäisin ainakin osana olevan näkemys siitä,että näille joukkueille "kuuluu" antaa jäähyjä.Kun turhia jäähyjä annetaan pelaajat kuumenevat ja saavat kymppejä ja pelirangaistuksia.Näin homma syöttää itseään.Kahvaamista ei ole saatu pois vaikka edistystä hiukan onkin tapahtunut.Se kannattaa yhä.

Hifki tekee ihan oikein turvatessaan nuorempien jatkon ja samalla rungon ensi kautta varten.Jos joku näkee siinä jotain arvostelun aihetta ei voi kuin todeta jotta asioita ei ole ajateltu.Tahdotaan vain hattuilla.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Jhag tuossa kirjoitti, että joukkueen perustaminen tyhjästä vaatii 10-15 vuotta. Mistä pääasiassa on kysymys, pelaajia voi hankkia jos on rahaa, mutta ilmeisesti ei kulttuuria, nimenomaan voittamisen kulttuuria ei voi ostaa.

Mutta miksen voisi perustaaa joukkuetta, ostaa siihen parhaat pelaajat ja voittaa mestaruuden, jollei se ole rahasta kiinni?

Mitä on voittamisen kulttuuri, ei Jokereillakaan sitä ollut, kun Harkimo löi massin pöytään 90-luvun alussa. Osti pelaajia ja kaupallisti ilmiön ja menestys oli huikea 90-luvun loppupuolelle saakka.

Taitaa olla sääntö, että huikea menestys lamaa toiminnan muutamaksi vuodeksi. Esim. Tappara, Jokerit, Kärpät, ehkä myös Jyp 90-luvun alun jälkeen. Nyt kaikki tekevät herätyksen jälkeen uutta tulemista.
 

D. Moylan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti juhaht
Toki toki, olisikin vain mielenkiintoista tietää, onko mikään joukkue koskaan päässyt eroon vanhasta maineestaan yleisessä konsensuksessa.

Eikös Jokerit ole malliesimerkki tästä. Vajaassa kymmenessä vuodessa vararikon partaalla keikkuvasta ikuisesta karsijasta ja putoajakandidaatista valtakunnan vihatuimmaksi urheilukonserniksi. Jokereiden kohdalla muutos on jotenkin tukahduttanut vanhojen aikojen muistamisen kokonaan. Vaikka eihän niissä vanhoissa ajoissa ihmeemmin iloitsemista ollutkaan. Ilot olivat pienet, mutta niistä osattiin nauttia huomattavasti enemmän kuin tämän päivän voitoista. Eikä silloin pikkuseurana todellakaan kupattu muita vaan oltiin tyytyväisiä, jos oli varaa maksaa sen verran ettei kaikki omat hyvät pelurit lähde IFK:hon, Kärppiin ja Tepsiin...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti trivekku
Mitä on voittamisen kulttuuri, ei Jokereillakaan sitä ollut, kun Harkimo löi massin pöytään 90-luvun alussa. Osti pelaajia ja kaupallisti ilmiön ja menestys oli huikea 90-luvun loppupuolelle saakka.


Olen eri mieltä. Jokerit oli noussut divarista (lue: voittanut pelejä), buumi oli päällä. Lisäksi joukkueen runko muodostui nuorista nälkäisistä ja voittamaan tottuneista pelaajista (Selänne, Strömberg, Immonen, Säilynoja, Ketterer). Nämähän olivat paria kolmea vuotta aiemmin voittaneet A-junnujen Suomen mestaruuden. Tähän vielä muutamia onnistuneita voittajatyyppejä, kuten Janecky, ja erinomainen valmentaja Majorov.

Tietysti siinä Hjalliksen rahakin puhui (esimerkiksi Selänteen kohdalla), mutta kauden 91-92 joukkue ei vielä ollut hirveän kallis. Kalleimmat miehet olivat Selänne, Janecky ja Ketterer.

Selännettä lukuunottamatta runko pysyi hyvin kasassa kaikki 90-luvun mestaruusvuodet, mikä oli mielestäni menestyksen tärkein avain, ei niinkään ne hankinnat, jotka toki olivat tärkeitä tason ylläpitämiseksi. Samahan nähdään nyt Tapparassa. Pitkäjänteistä työtä saman rungon kanssa, niin avot. Vaikka siinä ukko tai pari vaihtuu, peli pysyy uomissaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Täytyy lähteä säestämään vakiota. Välillä on niin hyviä ikäluokkia junioreita, että mestaruuksia voitetaan. Esimerkkeinä Kärpät -60 ja -61 syntyneet, tps -63, tappara -68, jokerit -68-70-syntyneet. En minäkään pidä -92 mestaruuden voittanutta jokereita minään rahajoukkueena. Ei sitä rahaa varmaan silloin vielä edes ollut paljoa käytössä. Velkaa kyllä oli jotain 6 mmk ennen kauden alkua.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Voi olla, että muisti pätkii sen verran. Rahoineen Hjallis pelasti Jokerit, noita omia kasvatteja en muistanut. Tulipahan tämäkin selväksi.

Silti 92 olisi voinut olla Jypin vuosi, mestaruudesta ei päästä vähään aikaa pelaamaan. Valitettavasti eräs Teemu pilasi ne juhlat, ilman Selännettä meitilläkin olisi yksi kulta.. Olisi mennyt rapakon taakse jo 91 syksyllä...
 

turre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ifk all stars 2002

Palataksemme otsikkoon: Osaltamme päättynyt kausi.
Kait tälläistäkin ketjua on jo täällä pyöritelty mutta tässä minun mielipide tän kauden parhaista:

MV: Riksman
Pakit: Marek ja R-P Lehtonen
Hyökkäys: Vihko Seppo Vopat

Eli kuten kuvasta näkyy niin ei se Matikainen nyt kauden aikana ihan kaikissa hankinnoissa epäonnistunut.
Tiedä sitten jos hankinnat oltais tehty jo kauden alussa (mukaanlukien Suhonen)
No turha rypistää kun pas.... on jo housussa :cool:
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aravirran

...osuus Jokeri-menestykseen 90-luvulla oli myös kiistaton. Lisäksi Tapparalla ja HIFKillä & Ipalla oli silloin(kin:D ) huonompi kausi menossa, joten todellinen kilpailija oli ainoastaan kesto-TPS. 90-luvun lopulla HIFK, Ipa ja HPK saivat pakettiaan kasaan ja nyt jättipotilla on muitakin potentiaaleja jakajia kuin Jokerit ja TPS. Mikä on hyvä asia suomalaiselle kiekolle.

TPS:n jatkuva menestys on mielestäni vieläkin suurempi ihme kuin Jokerien pikainen nousu...hatunnosto, vaikken TPS-pelityylin ystävä olekaan.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Kyllä TPS on loistava seura, juuri sen konemaisen menestymisen takia. Oli tilanne mikä hyvänsä, yleensä TPS on aina finaalissa. Kyllä se on suurin ihme Suomalaisessa 90- luvun jääkiekossa, ei Narrien nousu. En itsekkään ole mikään TPS- kiekkoilun ystävä. Kaikkea muuta, mutta Turkulaisten menestys on kiistaton.

- Suomalainen jääkiekko oli 1990- luvun puolivälissä kaikkea muuta kuin tasainen. Oli vain kaksi joukkuetta taistelemassa mestaruudesta: Töpseli ja Narrit. 1990- luvun lopulla homma kaikeksi onneksi tasoittui
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Niin miten se 90-luvun lopulla tasoittui? Ai niin, Jokerit putosi PO-viivoilla kuvioista?:) No ei vainkaan.

Mutta JHag ja kumppanit. Pieni selvennys on paikallaan.

TALOUDELLISESTI pks:lle mahtuisikin varmaan vielä se Vantaan liigajengi, johon joku viittasi.

URHEILULLISESTI ja samaan aikaan MENESTYVIÄ jengejä maksimissaan kaksi. Joku viittasi, että tampereellakin on kaksi liigajengiä, miksei 09-alueella kolme-neljä? Sitä en kiistäkään. Vaikka viisi. Yksi-kaksi kerrallaan voi URHEILULLISESTI ajatella menestyvän sijoille 1.-3. Tampereen viime vuotinen oli tilastoharha.

Omasta mielestäni lähimmän viiden-kymmen vuoden aikana paalupaikalle omaavat mahdollisuuden Turku-Helsinki akselin lisäksi ainoastaan Tappara ja Kärpät. Muut voivat unohtaa mestaruuden tavoittelun. Mutta hyviä häviäjiäkin tarvitaan!
 

rtvaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muna

Joo ...


Itse tavallani kannatan HIFK:ä.

Nyt kun sen kausi on ohi, niin se on ohi. Tavallaan tähän HIFK:n taipaleeseen kuuluvat nämä nykyiset kotkotukset ja notkahdukset. Ne ovat osa sen imagoa.


Annas kattoo, ensi kautena punainen kissa hyrisee tehokkaasti. Sanokaa mun sanoneen.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Hai
- Kyllä TPS on loistava seura, juuri sen konemaisen menestymisen takia. Oli tilanne mikä hyvänsä, yleensä TPS on aina finaalissa. Kyllä se on suurin ihme Suomalaisessa 90- luvun jääkiekossa, ei Narrien nousu. En itsekkään ole mikään TPS- kiekkoilun ystävä. Kaikkea muuta, mutta Turkulaisten menestys on kiistaton.

- Suomalainen jääkiekko oli 1990- luvun puolivälissä kaikkea muuta kuin tasainen. Oli vain kaksi joukkuetta taistelemassa mestaruudesta: Töpseli ja Narrit. 1990- luvun lopulla homma kaikeksi onneksi tasoittui

Niin, jos jotain olen viimeisten kymmenen vuoden aikana oppinut, niin se on se, että olen lopettanut ennenaikaiset pirujen maalaamiset seinälle kauden alkaessa TPS:n osalta. Monta kertaa on joukkue SYKSYLLÄ näyttänyt paperilla "heikentyneeltä". Keväällä sitten ja jälkeenpäin tilanne on auennut ja harrastelija on todennut, että "oli se taas viisaasti rakennettu ja valmennettu porukka".
Organisaatissa on hitonmoinen ammattitaito ja uskomaton usko omaan tekemiseen.
 

JanJ

Jäsen
Re: ifk all stars 2002

Viestin lähetti turre

MV: Riksman
Pakit: Marek ja R-P Lehtonen
Hyökkäys: Vihko Seppo Vopat

Ja vastapainona:

Pakit: Junkka - Kobezda
Hyökkäys: Podkonicky-Moger-Vauhkonen
 

jokerimesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, San Jose Sharks
HIFK1980

"Suosikkijoukkue: HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet"

Muut narrienkaatajajoukkueet?
Olisiko aika vaihtaa tekstiä ja kirjoittaa näin:
HIFK, narrienkaatajajoukkueet:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös