Osakan MM-kisat -- Montako mitalia Suomalaiset voittavat?!?

  • 2 667
  • 29

Suomalaisten mitalimäärä?!?


  • Äänestäjiä
    184
  • Poll closed .

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
On taas se aika vuodesta, jolloin useissa työpaikoissa, kouluissa ja paikallisissa kuppiloissa väitellään mitalimääristä. Eli kysessä on Osakassa 25.8 alkavat yleisurheilun MM-kisat. Jatkoaikalaistakin moni varmaan haluaa kantaa kortensa kekoon, joten pistetään mitaliveikkaus pystyyn! Mikä on tämän vuoden saldo Suomalaisten voittamien mitalien osalta?!?


Marwin on jo aukaissut hienon ketjun Muu urheilun- puolelle kisoista, jossa käydään muu keskustelu kisojen tapahtumista.

Oma veikkaukseni on että tällä kertaa Suomalaisista palkintopallilla nähdään Tero Pitkämäki, sekä tänään edustusoikeuden saanut Franz Krüger. Eli kaksi mitalia. "Pistesijoista" en ole koskaan itse perustanut, joten ne jäävät äänestyksen ulkopuolelle..

Äänestys päättyy kisojen avauspäivänä, 25.8 klo. 18.32. Oikein veikanneet selviävät kisojen päättyessä 2.9.

EDIT: nolla- veikkaukset voi sitten pistää ihan viestillä tähän ketjuun.
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä se on Pitkämäki ja sen jälkeen on tyhjää... No Kruger voi kuuden sakkiin yltää, mutta Suomen mitalisaalis jää yhteen. Todellisia pettymyksiä on taas pitkä liuta ja vielä enemmän huonoja selityksiä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Tero ja härmäläistynyt Frans ottavat hopiaa ja ronssia.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Yhtä odotan ja kaikki muut on iloista plussaa.

Eli Pitkämäen mitaliin uskon kuin vuoreen. Krugerin ja O-P:n en usko yltävän mitaleille, sijoittuvat pistesijoille.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Tero ottaa ehdottomasti mitalin ja sitten toinen menee joko O-P:lle tai sitten tuoreelle tulokkaalle Krügerille.
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Pitkämäki ottaa yhden ja sitten tulee pari yllätysmitschzkuu kun O-P linkoaa moukarinsa taivaan tuuliin ja joku juoksija pinkoo tuhatta ja sataa
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Pitkämäki on varmasti joko ykkönen tai kakkonen ja joku kolmesta seuraavasta saattaa ottaa minkä tahansa värisen mitalin: O-P, Krüger tai Janne Holmén.

Veikkasin kahta lätkää.
 

Kaivanto

Jäsen
Voitetut mitalit tarkoittavat ainoastaan kultamitaleja ja jo yksikin sellainen olisi erinomainen onnistuminen, kaksi täysosuma ja kolme utopiaa. Veikkaan nollaa.
 

Viljuri

Jäsen
Yksi lätkä lienee todennäköisin saavutus, ja toiseksi todennäköisintä on saavuttaa nolla.

Koska kuitenkaan urheilu ei ole matematiikkaa tai tilikirjojen syynäystä, veikataan rohkeasti kolmea mitskua.

Itseäni kiinnostaa myös se, että kuinka monta posiitiivista doping-näytettä näissä kisoissa annetaan. Veikkaan kymmentä, eli siis viisi kärynnyttä urheilijaa.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Voitetut mitalit tarkoittavat ainoastaan kultamitaleja ja jo yksikin sellainen olisi erinomainen onnistuminen, kaksi täysosuma ja kolme utopiaa. Veikkaan nollaa.

Itse katson voitetuiksi kaikki, tosin yksi virhe tuohon äänestykseen sattui.. Jäi tuo nolla mitalia vaihtoehto kokonaan pois.. Elikkä nolla- veikkaukset voi sitten pistää ihan viestillä tähän ketjuun.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hehheh, listalta sitten puuttuu toiseksi todennäköisin vaihtoehto eli 0 mitskua?

Pitkämäkihän tuon loppupeleissä ratkaisee tuleeko sieltä yhtään mitään Suomeen, muut suomalaiset ovat niin kaukana, että ihmeitä saa tapahtua, mikäli mitskun ottavat.

Eli joko yksi mitsku tai ei yhtään, melkein kolme kertaa neljästä Pitkämäki ottaa sen mitalin, mutta ei sitä vielä kirkossa kannata alkaa kuuluttamaan.

Toisaalta vastausvaihtoehdoista päätellen tässä äänestyksessä ollaankin sangen optimistisella linjalla. Optimisti sitä siis täytyy meikäläisenkin olla, yksi kultainen mitali Pitkämäen tuomana.
 

Timppa73

Jäsen
Pitkämäen mitali ainoa, hyvänä päivänä Kultaa, normipäivänä pronssi, paskana tippuu finaalista jo karsinnassa.
 
Viimeksi muokattu:

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Tero "keihästäjä" ottanee mitalin, ja "Ruukeri" toisen kun Heli heiluttaa persettään toisessa kenttäpäädyssä.
 
Pitkämäki tuo sen ainoan mitalin. Tuskin kuitenkaan sitä kirkkainta. Pistesijoja kertyy kaksi. Tuskin jää hirveästi kerrottavaa jälkipolville näistä kisoista.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Ääni lähti yhdelle mitalille.
Pitkämäki on se potentiaalisin Suomalainen jolta voi mitalia odottaa.
Lisäksi muutamia pistesijoja tiedossa jos kaikki menee ennakko-odotusten mukaisesti.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Nostetaanpas ketju ylös! (Avaajan toimesta, tyylikästä?) Eli huomenna umpeutuu äänestys klo. 18.32, siihen asti voi vielä mitaliveikkauksia heitellä. Tämän jälkeen jäädään odottelemaan miten mitalisaalis karttuu..
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vastasin 1 mitali. Väristä/kolmen parhaan joukkoon yltäjästä en osaa sanoa, mutta kyllähän sieltä se yksi napataan joka tapauksessa.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Veikkaan 1 mutta 0 ei ole mahdoton, vaikkakin Pitkämäki on pärjännyt hyvin tänä vuonna niin aina voi tulla se musta hetki. Pitkämäestä paljolti kiinni suomalaisten menestys.

On tää säälittävää, toki ollaan edelleen se "pieni maa" ja turha on valittaa. Holmenille vaan kunnon doupit päälle niin tulloo hunajata ja pistetää hänelle vielä douppien lisäksi tontti Ruotsin maalta.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Mitä jos Holmenin Janne kiskaisee mitalin?

Silloin Suomella on yksi mitali.. Laskin päivät väärin tuohon äänestyksen päättymiseen, oli tarkoitus että äänestys päättyy tänä iltana.. Oma moka, niinkuin sekin että ei ollut nolla- vaihtoehtoa äänestyksessä.

Olisi muuten paljon kätevämpi tuo äänestys- systeemin teko, jos saisi itse valita päivän, sekä ajan milloin äänestys loppuu. Nyt jotenkin kuvittelin että äänestys loppuu 24.9 klo.23.59..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös