Onnittelut Tapparalle ja Tapparan faneille

  • 20 990
  • 167

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt kun onnitteluketju on perustettu näköjään myös Tapparan puolelle, niin moderaattori voisi yhdistää molemmat ketjut suoraan sinne.
 

Mace1970

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiekko-Vantaa (Sympatiat Pelsuille)
Bulit onnittelut Tapparan pelaajille, kannattajille ja palstaveljille (muutamaa lukuunottamatta). Olitte parempia !!!
 

Tach

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Tampereelle! Olisihan se ollut jo parodiahorisontin ylittävää jos olisitte joutuneet "juhlimaan" neljättä hopeaa peräkkäin :D
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Suuren suuret onnittelut! Oli hienoa olla Hakametsässä seuraamassa juhlia, olette ne ansainneet!!!
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Tampereen seudulle. Patrik Laine on vitun ruma, mutta helvetin kova poika pelaamaan.

Tasainen sarja, jossa Tappara oli ratkaisevissa paikoissa hieman onnekkaampi. Sikäli ansaittua, koska kolme kertaa te olette olleet finaalin häviäjän roolissa ja niin lähellä sitä kirkkainta.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Onnittelut Tapparan mestaruudesta joukkueelle & kannattajille! Viekää "Poika" saunaan, olette maljanne ansainneet.
 

Kyle

Jäsen
Suuri osa ystävä/kaveri-piiristäni on tapparalaisia ja jos ottaa kontrastin viimmevuotisen seiska ottelun tappiota seuranneeseen, lähes masennusta vastaavaan tilaan niin pakko onnitella ja nostaa hattua heidän suuntaan. Tiedän että vertaus masennukseen on vahva sana, mutta ei se kaukana siitä ollut, kun näki kavereilla tyhjiä katseita ja kyllä silloin piti ymmärtää että muutamaan päivään ei uskaltanut edes rauhallisimmille kavereille asiasta herjaa heittää.

Jokatapauksessa neljäs vuosi peräkkäin finaalissa ja nyt se kirkkain mitalli, itse olen vähän katkera ja jollain tapaa myös kateellinen, mutta samalla myös arvostus tuollaiselle duunille on suuri. Mestaruus on aina mestaruus, mutta kyllähän tuollainen neljän vuoden finaaliputki on käsittämättömän kova suoritus organisaatiolta, jos vertaa yksittäisiin tähden lentoihin -> yksi kova vuosi, sitten taas takaisin keskikastiin.

Erityis kiitokset vielä Patrik Laineelle joka asenteella ja taidoillaan voitti kyllä suurimman osan jääkiekkofaneista puolelleen, huikee kaveri josta on helppo tykätä. Vielä kun katsoo viimmeisen neljän vuoden periodia millaisia jätkiä Tapparassa on pelannut Laineen lisäksi: Barkov, Nieminen, Palola, Metsola, Malinen, Jormakka, Kuusela, Ilomäki, Järvinen, Haapala, Elorinne, Mäntylä, Saravo, Lajunen, Peltola... Kaikki ei ole Tappara-kasvatteja, mutta kaikki ovat pelaajia jotka on helppo yhdistää Tapparaan ja pelaajia joita Tampereella on helppo sini-oranssien lasien läpi helppo fanittaa.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Tapparalle! Näistä pleijareista jäi mieleen "Saravon Pekka Pekka Pekka Pekka.." ja "Laine laukoo". Toki Kärppien jäähyväisottelu, pronssiottelu, oli tunteikas hetki.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
ONNITTELUT!! Olette tämän jo vihdoin ansainneetkin, sitä tuskin kukaan kiistää:) Nimim: päätykatsomosta loppuun asti juhlallisuudet seurannut.
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Onnittelut Tapparalle ja faneille - kiva kun mestari vaihtui ja saitte sen monen vuoden odottelun jälkeen. Mahtaa olla huippu fiilis :)
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Lämpimät onnittelut mestareille. Laine on kyllä vitun kova peluri, kättä lippaan! Minä lähden ostamaan hopeatoffeeta.
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Tapparalle ja sen faneille, täysin ansaittu mestaruus! Joukkue täynnä huikeita pelimiehiä, kirkkaimpana kruununa tietenki tuleva NHLn ykkösvaraus Patrik Laine!
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Onnittelut Tapparalle. Mukava, että edes jossain tamperelaisseurassa osataan.

Ja erityisonnittelut Laineelle. Mieletön jätkä, jolla on resursseja ihan mihin vaan.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Onnea Tapparalle. Kyllähän tämän soi, jos neljättä kertaa peräkkäin onnistuu finaaliin kipuamaan.

Ilmeisesti Tomi Karhunen on se maalivahti, jolla mestaruus otetaan viime kädessä tällä hetkellä. En muista kuin äkkiseltään kuin kaksi maalivahtia, jotka olisivat voittaneet kolme mestaruutta peräkkäin SM -liigassa: Markus Ketterer ja Fredrik Norrena. Muita? Näistä muistaakseni Ketterer otti neljännenkin vielä, ensin kolme Tepsissä ja neljännen Jokereissa.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Tapparalle! Aivan saatanan upeaa, että mestaruus tuli vihdoin teille.

Finaaleissa tappara voitti ne tärkeät 50-50 pelit, tämä mielestäni ratkaisi ottelusarjan. HIFK suli aivan täysin tuon 6-0 voiton jälkeen, kuten suli vuonna 2010 HPK:ta vastaan 7-0 voiton jälkeen. Edarin kirous?

Laine, Kuusela, Karhunen (kolme kultaa peräkkäin), Kanki, Peltola, Aalto. Hienoja pelaajia, hienoja tarinoita.

Onnea vielä kerran koko joukkueelle ja faneille!
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnittelut Tapparalle, ansaitsette tämän ihan täysin 100% varmuudella. Tämä varmasti kultaa jokaisen hopeisen muiston, ei enää tyhjiä katseita.

Finaalisarjan alussa Tappara oli selkeästi vasta ykkösvaihteella ja vauhdin kelaamiseen meni pari peliä, sitten kun oltiin kolmosella niin IFK jäi jälkeen selkeästi. Kutospelissä sitten Tappara näytti ettei IFK:lla ole jakoa ja näytti IFK:lle että tajolla on vain takavaloja. Uskomattoman hieno kääntö Tapparalta, en olisi uskonut että näin hienosti löytyi lisävirtaa!

Onnittelut vielä kerran!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Alkuun en ollut oikein kummankaan puolella finaaleissa mutta huomasin yllättäen aina tuulettavani Tapparan maaleja sarjan edetessä. En osaa sanoa miksi vaikka Tappara onkin ollut aina paha kilpailija niin kentällä kuin pelaajamarkkinoilla. Onnea isosti. Mukava seurata juhlahumua.
 

Nynoamous

Jäsen
Erittäin suuret onnittelut täältäkin suunnasta. Ihailin jo kauden alussa ja edetessä Tapparan joukkueenrakennusta, mutta en silloin vielä ihan kirkkaimpaan palkintoon uskaltanut uskoa. Mutta hyvä näin, paras joukkue voitti ja 4 hoppiaa putkeen ois jo vähän karua.

Millä tasolla muuten nykyinen mestaruusjoukkueenne tulee hajoamaan? Ketkä lähtee varmuudella? Tuleeko valtava uudelleenrakennusprojekti kuten useahkosti mestaruuden jälkeen?
 
Viimeksi muokattu:

Nexra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut Tapparalle! Ja kaikille faneille! Nauttikaa ja juhlikaa nyt, olette sen ansainneet! Itse juhlein 3 vuotta sitten ja muistan sen hyvin vieläkin...nyt on teidän vuoronne! Ja täysin ansaitusti!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tästä päivästä ei nyt tule yhtään mitään, kun pitää olla hengessä mukana ja soittaa Youtubesta Saravon Pekkaa.

Tapparan puolesta voi kyllä olla vilpittömän iloinen. Hieno joukkue, jonka pelejä oli muutenkin kiva seurata tällä kaudella. Todella viihdyttävää meininkiä ja paljon näppäriä pelaajia. Myös keskinäisissä peleissä oli viidearvo kohdillaan, eikä kummankaan kotikaukalossa peruuteltu. Myös Tapolan ja Valtosen keskinäiset kuittailut pressissä jäi mieleen.

Onnea siis vielä kerran. Kovan tempun ja työmäärän teki Tappara. Respekti nousi pari pykälää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös