Onnitteluja Mestarille

  • 31 802
  • 216

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Kova suoritus ja onnittelut tästäkin osoitteesta. Hyvän valmentajan merkitys nousi arvoon arvaamattomaan.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Onnea.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onnea aivan jäätävästä keväästä. Kun koko joukkue on yhtenäinen ja päämäärä selvä, eikä primadonnia ole, niin tulos on mestaruus.

Ensikaudella TJ:ksi vaihtunee taas Narvanmaa ja Virta tulee valmentamaan, eheheheh

Onnea
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Onnea TPS!

Mestaruus oli JÄÄKIEKON voitto. Ei mitään kahvaa,rikkomista tai muutakaan vaan peliä. Ja toinen asia joka tällä kaudella osoitettiin oli se, ettei se raha ratkaise. Usko omaan työhön ja joukkueeseen riittää! Ja Suikkanen,the Äijä.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
KIITOS TPS!

Ei tätä oikein käsitä! MAHTAVA JOUKKUE!
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Onnea TPS ja TPS-fanit! Tepsin Play Offit olivat aivan jäätävän kova suoritus ja kevään perusteella mestaruus meni aivan oikeaan osoitteeseen. On se Suikkanen vaan ihmemies!
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
Onnea TPS. Suikkanen on loistava koutsi. Sweatt the täsmähankinta!
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea koko mestarijoukkueelle, johtoryhmälle ja kaikille, jotka tähän Mahtavaan Tempaukseen ovat syypäänä! Onnea myös meille kannattajille!

KIITOS TPS!
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Mestaruudesta, loistava juttu pitkien ja synkeidenkin kausien jälkeen!

Onnittelut TPS:n kannattajakunnalle, elämä on laiffii :)

Erityisonnittelut teille: Jet Ace, champselyse ja Oloneuvos missä sitten olettekin.

Onnittelut Suikkas Kaitsulle! Vuonna -80 näin sut ekan kerran pikkunöösinä Raksilassa, teit sillä kaudella 20 häkkiä reilussa 30 pelissä ja istuit tunnin boksissa. Eipä olisi uskonut että olet joku päivä Mestarivalmentaja!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea Turkuun. On kyllä helvetin huimaava saavutus. Ehkä se tästä lähtee ja TPS palaa pysyvämmin kärkeen? Aika näyttää.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Onnittelut täältäkinpäin. Mahtavaa oli seurata, kun TPS osoitti joukkueellisia kykyjä ja onnistui kaatamaan HPK:n noinkin suurin eroin.

Keep up the good work!
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Vuosi -04, ylinrivi, seissyt koko matsin ja odottanut että joku rykäisee kiekon ohi Niken, ei onnistuttu, Vallin pistää ranteet lukkoon ja Raksila repeää, silloin vitutti ja ankarasti, tietäen että taas saa ainakin vuoden odottaa että päästään samaan, meni kauemmin, mutta vuonna -10, seisoskelen edelleen koko matsin katsomossa (en onneksi Raksilassa) ja tälläkertaa pääsen kyyneleet silmissä todistamaan kun kapteeni Vahalahti käy hakemassa Pojan joka on pitkään ollut häviksissä, ja nostaa sen ilmaan katsoen meihin, TPS-kannattajiin, silloin tuntui että älkää saatana herättäkö, mutta onneksi se oli totta, käsittämätön kausi, käyty Lappeenrannat, Jyppikylät ja kehä3:t läpi, ja nyt Hämeenlinnassa kausi kruunataan ja millä tyylillä, luvut repesi, mutta pelitapa jolla jätkät pelasi eilen, oli käsittämätön, koko kauden paras vierasmatsi minkä itse näin kiekollisesti, aikaisemmin on tuntunut siltä että vieraissa pelataan vieraskiekkoa, nyt näytti kuin joukkue olisi ollut kotona! Ensimmäinen kerta kun näen paikanpäällä kun himoittu kannu nousee kohti kattoa mustavalkoisten nostamana. Paljon on vuosien aikana koettu, välillä ylä- enimmäkseen ala-mäkiä, ja nyt saatiin se kruunu! Uskomatonta työtä koko organisaatiolta, jolle nostan hattua niin korkealle että tuskin kerkee alas tulemaan ennenkuin olen mullan alla. Tuskin kannu tulee ensi kaudella taas Turkuun, mutta ei se niin hyvältä tunnukkaan kun jokavuosi sen saa, tätä osaa arvostaa enemmän kun on pitkä väli kannun saamisesta! Ja varsinkin kun se tulee näin pienellä budjetilla! Kiitos TPS, Kiitos PELAAJAT, ja Kiitos Veljet ja Siskot! Nyt saa juhlia taas!

-Stouni-
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kiitos TPS. Kyllä oli niin uskomaton tunne eilen viimeisen erän aikana, että meinasi välillä taju lähteä. Kun Birner laittoi tyhiin, niin homma oli selvä. Alkoi iso mies pillittämään. On tämä niin helvetin hienoa, erityisesti kaikkien vaikeiden vuosien jälkeen ja täysin puskista. MAHTAVAA!
 

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
^Hyvin sanottu tuossa ylhäällä.

KIITOS TPS!!! Olipa hieno päätös kaudelle ja iso asia koko Turun seudulle. Kaikki kun menee nappiiin, niin mestaruushan siitä pitääkin silloin tulla! Kovat oli kemut eilen hallilla ja meno jatkui vielä pikkutunneille Amarillossa. Kuinkahan monta Dirlandaata ja Hunajata mahtoi illan aikana soida..

Kaikki kynnelle kykenevät tänään torille, itse en valitettavasti pääse tuota spektaakkelia näkemään, mutta hengessä ollaan edelleen vahvasti mukana!
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myöhästyneet onnittelut Turun mainioille veikoille myös tältä suunnalta! Huikea loppukausi ja kovalla tsempillä ansaittu voitto.

Naattikee...
 
tätä osaa arvostaa enemmän kun on pitkä väli kannun saamisesta!

Kyllähän se homma nyt kuitenkin niin on, että teillä Turussa ei ole SM-liiga-aikaan pitkää väliä nähtykään. Kertoo kyllä, miten hyvään on totuttu, jos 9 vuotta on muka pitkä aika odottaa mestaruutta.

Toki ihan mukava yllätys oli tämä Tepsin mestaruus. Tosin paljon hienompaa oli katsoa näin tamperelaisena Tepsin mestaruusjuhlia silloin 2001, silloin se teki tosi Nasu-Einaria, kuten myös Jokerien kulta vuonna 2002.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelenpa tännekkin! Erityisonnittelut Kai Suikkaselle, joka todella ansaitsi tämän mestaruuden.

TPS onkin ainoa joukkue jonka mestaruus ei henk. koht. vituta yhtään, lähinnä nautin!

Vielä kerran ONNEA TPS JA KAI SUIKKANEN!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Onnea Turkuun Tepsin mestaruuden johdosta. Erityisonnittelut kaikille TPS-faneille jotka ovat olleet täällä mukana aina kiekko-pesästä asti. L-miehelle spesiiaali onnittelut!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös