Onnitteluja Mestarille

  • 31 795
  • 216

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Yippie ki yay, motherfucker!

Kerrankin tuli astuttua oikeaan bandwagoniin runkosarjan päätteeksi ja elettyä mukana koko playoff-kevät. Velipojan puolelta, ja toisaalta useista finaaleista takavuosilta, tätä taakkaa oli kannettavana. Lukko-sarjan jälkeenkään ei olis uskaltanut odottaa tällasta, vaikka tietynlaisen mustan hevosen roolin tiedostikin.

Onnea TPS, onnea Turku, onnea Dressman! Onnea Filppula, Virtalat, Sweatt, Nordlund, Engren, Ässä-kasvatti Mäkinen, ja ennen kaikkea Suikkanen! Kunnon Tuhkimo-tarinaa kakkoseen, schätana!

Loistava syy juhlia kevään keskellä ja vappuna vasta pankki räjähtääkin! Northern Kings ja Eki Liikanen go-go!
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Vilpittömät onnittelut täältäkin. Huikea kevät TPS:llä, joka sai nyt arvoisensa päätöksen. Joukkue herätti paljon ihailua vaikka tietysti finaaleista toivoin hieman erilaisia. Myös valmentaja on (muutamaa kommenttia lukuunottamatta) aivan huikea, joka on juuri sellainen tyyppi jonka haluaisi nähdä oman joukkueen käskyttäjänä.
Onnittelut myös niille TPS-faneille, jotka ovat pysyneet joukkueen mukana vaikeinakin aikoina. Teillä on varmasti ollut monta pitkää vuotta, koska itsellekkin entinen inhokki onkin jossain tällä välillä muuttunut sympaattiseksi seuraksi.

Nauttikaa, olette sen ansainneet!
 

kucharcik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Haka & Suomi & Tottenham
Onnea TEPSI!!!

Vilpittömät onnittelut TPS! Te ootte Suomen Mestareita 2010! Hieno homma, ei sanan sijaa vastaväitteille, Kerho sinnitteli sen minkä pystyi, that´s it! Nauttikaa fanit, nauttikaa!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä on nyt koettu kaikki mestaruudet 1989 vuodesta ja kyllä tämä mestaruus nousee ylitse muiden. TPS teki sellaisen tempun, jota ei olisi voinut kukaan uskoa vielä runkosarjan aikana.

Kiitos TPS, palautit uskon ihmeisiin. Mikään ei ole mahdotonta!
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Sitä makiata hunajata hunajata hunajata hunajata hunajata!!! Party menossa Kaliforniassa. KIITOS TEPSI, KIITOS TEPSI! En paljoa odottanut ennen kauden alkua, korkeintaan unelmoin säälipleijareista. Tämä on kyllä paljon enemmän kuin olisin koskaan odottanut.

MESTAREITA ONKO HEITä ON ON ON. T- P- S!!!

Ja lisää hunajata....
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Kyllä sitä tällaisen suurseurankin kannattaja herkistyy, kun pieni kyläklubi pääsee kerrankin yllättämään :)

Onnea Turkkuuseen! Hienot oli pleijarit ja varmasti finaalisarjakin, vaikka en siitä peliäkään nähnyt, mitä nyt Filppulan jatkoaikamaalin katsoin myöhemmin netistä. Toki myös lämmittää lukuisten ex-Hokkilaisten ja muiden pohjoisen miesten mestariksi pääseminen.
 

scholl

Jäsen
Vuosi sitten yleisesti moni pelkäsi, että Tepsi menee konkurssiin. Siinä mielessä koko liigan kannalta erittäin hyvä juttu, että voittivat mestaruuden. Vaikken olekaan koskaan Tepsistä pitänyt, en 100v kypäräpääkuuluttajasta, en hunajatasta, en Kiprusta, en Bäristä, en oi viulu Timppa Nummelinista, enkä mistään muustakaan niin tosiaan sm-liiga voitti tänään paljon, kun kaupunkiin, jossa on kuitenkin valtakunnan kakkoshalli, saatiin lätkä palautettua yleiseksi puheenaiheeksi ja toivottavasti taloudellisesti elinkeinoiseksi toiminnaksi.

Hienompaa se on vielä kun ry ja sikakatsomo hävisivät. Siinä oli vain yksi kauneusvirhe ja se on se, ettei Matti Alatalo ollut häviämässä valmentajana.

Joo, onnea Kari Harila, Hannu Virta, Ari Vuori, Jukka Vilander ja Esa Keskinen.
 

Morgoth

Jäsen
Sitä on nyt koettu kaikki mestaruudet 1989 vuodesta ja kyllä tämä mestaruus nousee ylitse muiden. TPS teki sellaisen tempun, jota ei olisi voinut kukaan uskoa vielä runkosarjan aikana.
Kiitos TPS, palautit uskon ihmeisiin. Mikään ei ole mahdotonta!

Sama juttu, mutta se ensimmäinen eli 1989 oli siltkin paras. Juuri koska se oli ensimmäinen ja silloin taidettiin olla Tapparaa vastaan välierissä jo 2-0 otteluvoitoissa sillassa mutta 3-2 se meni ja... Varsinkin kun muistan vielä hämärästi se kauhusarjan '85 Ilvestä vastaan.

Mutta ehkä urheilullisesti tämä on kyllä kovin juttu. '89 joukkue oli ihan mestariaineista jo ennakkoon, mutta tämä kauden joukkue kyllä oli todella kaukana siitä kauden alusta. Itse ainakin ajattelin, että hyvä jos suoraan playoffseihin pääsevät ja ennakkoon Lukkoa vastaankin toivoi, että eivät ihan pystyyn häviä. Lukko-sarjan jälkeen tosin alkoi olla kutina, että yllätykseen on mahdollisuudet... Mutta jos ajattelee ihan syksyä ja kun luki TPSn rosteria joskus kesällä, niin kyllähän sitä haikaili tai ajatteli "Onpa tässä vielä matkaa kärkeen". Kuitenkin TPS melko nopeasti tuosta kuopasta nuosti, joka vaikutti ihan toivottomalta jossakin vaiheessa. Vaikka nyt mikään suurseura olekaan vielä, niin kuitenkin elossa taas. Välttämättä tarvi edes olla mikään suurseura. Paljon nauttivampaa tämä on itseasiassa näin, kun mestaruus ei vai ole sellainen joka on pakko voittaa. Suikkanen melkoinen komeetta. Parissa vuodessa joukkue mestariksi liigan jumbosijalta? Respect!

Toisaalta juuri nämä yllätykset ovat kai se miksi urheilu on niin hienoa. Ei koskaan voi ennakkoon lopulta tietää mitä tapahtuu. Lisäksi varsinkin kun tälläiset 'ihmeet' kuitenkin melko harvassa.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Vähän vaan nauratti tässä kavereiden gloryhunt-toiminta tässä finaaleiden aikana kun aletaan kaivaa niitä 10 vuotta komerossa olleita Koivun paitoja, mutta suotakoon se heille.

Viittaatko Miikka Kiprusoffiin, Karita Mattilaan ja Lola Odusogaan? Tosin Lola ei ollut vielä tämän päivän lehdessä, mutta ennustan, että on huomenna.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ei siitä ole kuin puolitoista vuotta, kun Hannu Virran valmentama TPS oli koko sarjan viimeisenä. Tilalle paikattiin mies metsistä. Ja nyt ollaan tässä. Juhlitaan mestaruutta, johon hyvin harva - jos kukaan - tosissaan uskoi kauden alussa. Uskomaton joukkue, uskomaton valmentaja, ei muuta voi sanoa.

Onnea ja kiitos, TPS!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Edes Hannu Virran aikana TPS ei ollut näin pahassa kriisissä. Itse asiassa tämän huonommin ei voi enää mennä.
Kyllä, me ollaan kyllä kaikkien kriisijoukkueiden äiti. Perkele!
Maalivahti ja/tai puolustuspeli pettää kerta toisensa jälkeen.
Tyhmäkin näkee, että kriisissä tämä porukka on. Tuo 4-5 omiin per peli tässä nykyisessä tappioputkessa hajottaa entisestään kenttäpelaajien keskinäistä luottamusta.
Valitettavasti taidot ei riitä liigan kärkiseuroja vastaan vaikka pelaajat antaisivat kaikkensa.
Minun puolestani sekä Leggio että Engren voidaan lainata/myydä pois. Tilalle, jos mahdollista, kokenut kassari kuten Noronen tai Hurme
Kaiken tämän jälkeen voi todeta, että aina on toivoa paremmasta huomisesta. Mikään ei ole mahdotonta! Onnittelut vielä kerran mestareille!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kaiken tämän jälkeen voi todeta, että aina on toivoa paremmasta huomisesta. Mikään ei ole mahdotonta! Onnittelut vielä kerran mestareille!

Varsinkin M@salla ollut jäätäviä kommentteja joukkueestaan, johon uskoi viime metreille saakka:)

Hienoa, että mies on ollut totaalisesti väärässä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Onnea TPS! Tämän olette ansainnut, konkurssiin meinasitte mennä - ja kappas vain, seuraavana keväänä kultaa kaulassa! On se Suikkanen kyllä uskomaton Welho isolla W:llä. Tietenkin pelaaja scouttauskin onnistunut täydellisesti tuolla budjetilla, ja siitä kunnianosoitukset heille ketkä sen ansaitsevat (Vuori). Rutiköyhästä upporikkaaksi yhdessä keväässä tarina on täällä vuosimallia 2010. Ny rillatkaa, pojat!
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
TS aikaansa edellä...

http://www.ts.fi/online/urheilu/128046.html
Luettu kello 23:20:
"Mutta ne juhlat, ne jatkuivat tietysti Turkuhallissa, kun joukkue saapui kotihalliinsa ilotulituksen kera puolilta öin. Ja olihan siinä bussissakin tunnelmaa matkalla kohti vanhaa pääkaupunkia. Ja Poika mukana bussissa aitiopaikalla.

Ja tänään mestarit saapuvat sitten Kauppatorille kello 18. Tosin Kauppatorilla joukkue piipahti jo yöllä kotimatkallaan.

– Eiköhän toimistomme väki ole jotain keksinyt, kommentoi kapteeni Vahalahti juhlallisuuksia."

Hiukan taisi etuajassa olla julkaistu tuo TS:n Wellingin juttu...

Mutta eipä siinä virhettä taida olla ;)

Hyvä jätkät, Ja erityiskiitos Karille ja Arille, teidän ansiota. Te haitte Suikkasen, te teitte joukkueen ja te hoiditte talouden kurimuksen nousukierteeseen.

Kiitos.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Isot onnittelut TPS:lle, huikea suoritus kerrassaan! Tässä loistava osoitus siitä, että vaikka pitkä kausi pelataan vaihtelevasti ja välillä tarvotaan todella syvällä sohjopaskassa vuoden pimeimpinä aikoina, voi keväällä säiden lämmetessä ja auringon jo mukavasti pilkistellessä kaikki muuttua. Lisäksi pelitapa miellytti luonnollisesti kovasti silmää ja Ilun huikea suoritus jää varmasti vuosiksi mieliin.

Suikkanen on huikea äijä, josta ei kertakaikkiaan voi olla pitämättä. Vielä kerran, onnea!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea ny viä.

Jo tuoll otteusarjaketjussa tul onniteltu, mu se viä halusi sano, että jos ei HPK, ni si mun puolest Tepsi melke aina vaik, ennenkö joku muu.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Onnea Turkuun. Ansaittu mestaruus, muistakaahan juhlia kunnolla. :)
 

Schadowan

Jäsen
Melkein herkistää TPS:n playoff-suoritukset. Finaalisarjasta näin livenä vain eilisen pelin 3. erän ja oli aivan selvää samantien, että tuon joukkueen on pakko voittaa. Huikealla itseluottamuksella "rivipelaajat" pitivät kiekkoa. Helvetin hieno juttu ja Suikkanen on huikea koutsi. Filppula MM-kisoihin!
 

ahal

Jäsen
Vielä uudestaan viralliseen onnitteluketjuun jotta: ISOT ONNITTELUT TPS! Ympyrä on sulkeutunut, ja Poika palannut Turkuun. Johan se pohjoisessa pitkään viipyikin. Suikkasen Tepsi on nyt pitkään, ainakin monta kuukautta kuuminta hottia Suomenmaassa.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Huippusuoritus Palloseuralta! Ei tämä pahalta tunnu näin naapuriseuran kannattajastakaan. Onnittelut joukkueelle ja kannattajille.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Onnittelut sinne Turkkuseen!! Lähes uskomaton suoritus Tepsiltä, runkosarjan 6. sijalta mestaruuteen. Harmi vaan ettei seiskapaikka ollut se oikea "ponnahduslauta"... ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös