Onnea Teemu Selänne!

  • 37 439
  • 333

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Onnea Temelle pytystä!

Estääkö se minua onnittelemasta Selännettä, jos pidän Kurria parempana.

Runkosarjatehot suunnilleen samanlaiset, mutta Kurri oli enemmän monipuolisempi, mutta Teemu parempi hyökkäyspäässä. Eniten vaakakupissani painaa Kurrin kovat playoff-tehot, vaikka ei Selännekään suoranaisesti ole täysin vihkoon poffeissa vetänyt.

Temen uran vaihtoehdot, ovat tällä hetkellä lopettaminen tai jatkaminen Duckseissa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Onnea Teemu! Isäs poika!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Onnittelut Selänteelle!
Vaikka ratkaisitkin finaalit Janeckyn kanssa väärälle joukkueelle joskus 15 vuotta sitten, niin nyt meni pokaali oikeaan paikkaan :)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Onnittelut Selänteelle!
Vaikka ratkaisitkin finaalit Janeckyn kanssa väärälle joukkueelle joskus 15 vuotta sitten, niin nyt meni pokaali oikeaan paikkaan :)

Ehdottomasti samaa mieltä. Teemu on pelaaja, jolle todellakin suo tälläisen uran kruunun. Mies on kuulunut NHL:n parhaimmistoon todella pitkään ja se suurin palkinto oli jäänyt saavuttamatta, mutta ei enää. Nyt Selännetta voi todellakin kutsua yhdestä kaikkien aikojan parhaimmista jääkiekkoilijoista. Hall of Fame tulee saamaan taas yhden ansiotuneet pelaajan riveihinsä.

Onnittelut Teemulle ansaitusta voitosta.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Onnea Teemu ja Anaheim! Minulla ei ole mitään extrasympatioita Anaheimia kohtaan, mutta kyllä tämä oli juuri SE paikka missä Selänteen tämä pysti kuuluikin voittaa. Loistavaa. Henkilökohtaisesti vituttaa se, että painoin puoliunissani herätyksen kiinni ja jatkoin uniani missaten Teemun suuren hetken.. Perkele.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Oli hieno hetki kun Teemu nosti kannun. Etenkin yleisön reaktiosta sen näki ja kuuli. Ainahan kannun nosto uudelle voittajalle on upeaa, nyt kuitenkin jotain erityistä. Onnea ja hoidetaan ne juhlat ja paraatit kunnialla!
 
Suosikkijoukkue
Internazionale, Mannschaft, HIFK
Onnea vaan täältäkin Teemulle. Vihdoinkin voitit jotain (Jokereiden lisäksi). Vaikka et ihmisenä ole (et ainakaan ollut) ihan naistenlehtien antaman kuvan mukainen, urheilijana olet kuitenkin todellinen lahjakkuus, jonka olet jalostanut loistavaksi johtajuudeksi. Parin lamavuoden jälkeen upea nousu takaisin.

Perkeleen Frank, kun et silloin joskus signannut.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Onnea Teemu ja Anaheim! Minulla ei ole mitään extrasympatioita Anaheimia kohtaan, mutta kyllä tämä oli juuri SE paikka missä Selänteen tämä pysti kuuluikin voittaa.

Samaa mieltä.

Olishan se ollut hienoa että kannu olisi pitkästä aikaa Kanadaan mennyt, mutta Tiimulle voiton suo enemmän kuin mielellään.

Onnea!
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Jesh! Onnea Teme.. Tätä on odotettu.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Nooh, ihan ok. Kait se on sen sitten ansainnut ;)
 

Whisky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Hawks, Flyers, Boston ja Kalpa
Onnittelut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Onnea Teemu!! Sinä jos kukaan ansaitsit tämän SUUREN voiton!!! Kyllä meinasi tulla tippa linssiin, kun katsoi Selänteen haastattelua voitetun viidennen finaalin jälkeen!

Teemu Selänne on KUNINGAS!!!
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy ensimmäisenä onnitella jo siitä että on onnistunut pelaamaan näin pitkän ja menestykseen uran NHL:ssä. Ja tietenkin onnittelut myös himoitusta Stanley Cupin voitosta.
 

Leuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, FBK, HIFK
Suuret onnittelut Teemulle, hyvää kannatti odottaa ja uskoa että vielä se tulee! Todellakin kannu meni nyt oikeeseen paikkaan! Toivottavasti ura jatkuu rapakon takana kun putki kulkee noin hyvin! Toivottavasti ei ainakaan pelle hattuihin!:)
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Jes! En tiedä muista, mutta omalla kohdallani ainakin kuittaantui MM-kisat, olympialaiset ja World Cup, jolloin sai Temen nähdä pää painuksissa!

Aivan loistava fiilis oli katsoa tuota matsia ja kyllä siinä täälläkin päässä herkistyttiin jos sitten Anaheimissakin.

Onnea Teemu! Tee fiksu päätös urasi kannalta, sillä luistin kuitenkin näyttää kulkevan entiseen malliin!
 

eld i räven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Onneksi olkoon Teemu

Vähän pelotti kun Ottawa kaatoi Buffalon konferenssifinaalissa että näinköhän jäämme ilman Cuppia. Olisihan sen suonnut myös Teppo Nummiselle.

Koska - missä tuon pokaalin saa nähdä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös