Onnea Teemu Selänne!

  • 37 539
  • 333
Onneksi olkoon! Kaikki se työ, tuska ja uhraukset kantoivat lopussa hedelmänsä.
Suurempaa palkintoa ei jääkiekkoilija voi voittaa, kuin auttaa joukkueensa voittamaan jääkiekon suurimman palkinnon. Rehellisesti on itse ihmeteltävä, kuinka paljon tälläinen voi merkitä, aikuinen mies kyynelehtii toisen onnistumiselle. Kai se johtuu siitä, että kun näkee millaisesta paikasta Teemu nosti itsensä, hymy palasi ja kaikkien niiden tappioiden jälkeen Teemu vihdoin sai sen palkintonsa. ONNEKSI OLKOON TEEMU ja ANAHEIM DUCKS!

:)
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Hienoa Teemu, onnea. Jokainen TV:stä tullut Ducksien peli tällä kaudella tuli nähtyä ja kuljettua mukana matkalla menestykseen. Loistava homma, herkistyin itsekin.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Minulle tämä voitto merkitsi enemmän, kuin itsekään sitä tätä ennen tajusin. Teukka on viime vuosien aikana pelannut itsensä todella korkealle omassa arvoasteikossani, aivan sama keneen vertaa. Tapa, millä hän on monipuolistanut peliään ja vastoinkäymisten/loukkaantumisten jälkeen tullut takaisin terävimmälle huipulle on jotain uskomattoman hienoa! Ja minkä ikäisenä!!!

Yhtä onnellinen olen kuitenkin tavasta, millä tavoin SC tänä vuonna voitettiin. Ducksit pelasivat koko kauden viihdyttävintä kiekkoa. Viihdyttävintä vuosiin. Ducksien voitto palautti myös oman uskoni, että tälläkin tavalla voidaan vielä mestaruuksia viedä. Rapa roiskuu rapatessa ja jäähyjä tulee, mutta ne tapetaan pois ja jatketaan omalla tyylillä. Otteluita ei kuulemma voiteta jäähyboksista, hah!

Kiitoksia Teemu Selänne, kiitoksia Ducks! En olisi koskaan voinut uskoa olevani näin onnellinen sellaisen joukkueen puolesta, jota en varsinaisesti edes kannata!
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Onnea teemu.

Olet tehnyt ihan hemmetin paljon hyvää Suomalaisen kiekkoilun eteen.
Tee mitä teet, olet sen ansainnut.

Tuo kannu torille. Tuhannet ihmiset haluavat jakaa kanssasi saavutuksesi.
 

olbaid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Teemu Selänne
Onnea Teemu, vihdoinkin voitit sen suurimman palkinnon mitä jääkiekkoilija voi saada. Kaikkien niiden vaikeuksien jälkeen voitto maistuu varmasti käsittämättömän hyvälle... suomalaisista jääkiekkoilijoista suurista suurimmalle vielä kerran onnea (ja muistetaan täyttää se malja lonkerollakin sopivan tilaisuuden tullen :D)
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Onnea Teemulle Stanley Cupin voitosta. Kauan on sormusta metsästetty hyvissäkin porukoissa, mutta vihdoin ja viimein se sitten onnistui.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Onnea Teemulle, tulihan se kruunu sieltä vihdoin! Huikeaa peliä Duckseilta läpi koko kauden. Mieliin jää tietysti jatkoaikamaali Detroitia vastaan ja syöttö edellisessä ratkaisevaan maaliin. Sinä jos kuka olet pyttysi ansainnut!
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
What we do in life, echoes in eternity.

Onneksi olkoon.


Ranger
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Onnea Teemu! Vancouverissa olis vielä tarvetta...

Onnea myös puoliluvialaiselle Chris Prongerille ja Samuelin pariskunnalle, joka sai Disneyn mainoskikasta ja jääkiekkovitsistä tehtyä Stanley Cup -voittajajoukkueen.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtava tunne itselläkin on päällä, Teemu ansaitsi sen jos joku sen voi ansaita. Mihinkään en ole uskaltanut kirjoittaa mitään Selänteen mahdollisesta voitosta, koska olen sen verta taikauskoinen että pelkäsin ettei se voita jos kirjoitan.

Nyt on syytä iloon ja riemuun!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Onnea Teemu!!

Hieno ura sai ansaitsemansa kruunun.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Onnitteluni!

Ja kiitos taas yhdestä hienosta kokemuksesta urheilun parissa.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Suuren suuret onnittelut Teemulle Stanley Cupin voitosta ja unelman toteutumisesta!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Valtavasti onnea Teemu Selänteelle! Tämä on niin hieno juttu, ettei sitä oikein vielä tajua. Teemu Selänne nousi suurten vastoinkäymisten jälkeen suureksi voittajaksi. Nyt on aika nauttia voitosta.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Onnea, Teemu! Aivan upeaa! Ei tässä oikein osaa muuta sanoa, hieno fiilis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös