Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Onnea Tappara!

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Uncle Becker, 27.04.2016 klo 02.39.

 1. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En nyt tiedä, mihin tämä tulee mutta katsoaan,  Tiedoksi: olen huppelissa, joten teksti ei ole ehkä täysin julkaisukelpoista, mutta tunne tullee esille.  Koin tänään jotain ainutlaatuista.  Tappara voitti ansaitusti kuudennen finaalin. Kun menin pelin ratkettua ulos tupakalle, sain onniteltuani paikallisia todella hyvää palautetta. Koko sarjan ajan oli mukava jutella Tappara-fanien kanssa.  Mutta sitten: Kun IFK julistettiin hopeamitalistiksi, koko halli huusi IFK - IFK -IFK. Isolta mieheltä pääsi kyynel jos toinenkin. Vittu, miten hieno joukkue voitti mestaruuden.  Eli KIITOS KAIKILLE HIENOSTA FINAALISARJASTA.  Nyt oli teidän vuoro.  Tsemii.
   
 2. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Aamun Kalevasta yleisökommenttien seasta poimittua:

  Olokaapa varoisesti sen meidän pokaalin kanssa!

  -----------------

  Paljon onnea Tapparalle, paras voitti!
   
 3. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Oikein suuret onnittelut Tappara -leiriin mestaruudesta! Teillä oli kyllä upea joukkue.
   
 4. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onnea Tappara ja kaikki Tappara-henkiset kautta maan! Oli jo vihdoin teidän vuoro.
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Onnea Tappara ja Tapparan kannattajat! Todella ansaittu mestaruus, enkä viittaa sillä pelkästään tähän kauteen.
   
 6. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Mestaruuden ansainnutta on aina hieno ja helppo onnitella!

  Lisäksi helppoutta lisää se, että kevään 2014 ja 2015 kultajuhlissa tapparalaiset onnittelivat tyylikkäästi ja herrasmiesmäisesti, vaikka varaa jossitteluun kahden Game 7 OT -tappion myötä olisi ollut. Tyyliä ei voi ostaa, se tulee perintönä.

  Onnea! Eikös taas ensi keväänä pelata joku kiva seitsemän matsin sarja?
   
 7. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Melkein tekisi mieli sanoa, että mieluummin jäädään vaikka pois pudotuspeleistä. Mutta eiköhän taas mieli muutu, kun syksyllä musta putoaa
   
 8. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki, Suvi Teräsniska
  Onnittelut Tappara!! Itselleni ollut aina ehdottomasti se parempi ja mieluisampi Tampereen joukkueista - ja tässä varmaan poikkean 99 % kaikista Jokeri-faneista, joille Tappara tuntuu olevan inhokki ja Ilves se, jolle sanotaan Kom igen Ilves...

  Mestaruuden arvoa nostaa se kova saavutus, että neljä peräkkäistä finaalikautta ei ole sattumaa...
   
 9. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Näin sen pitääkin mennä. Ensin tapellaan niin pirusti ja lopussa kunnioitetaan tulosta ja vastustajaa. Kyllä nuo hommat tapparaleirissä osataan. Myös Kibe Kuhta sai tapparalaisilta muhkeat aplodit viimeisen liigamatsinsa jälkeen.

  Toisaalta pitää myös mainita viime kevään oululaisyleisö, joka antoi äänekästä arvostusta Metsolaa ja muutamaa muutakin kirvesrintaa kohtaan viime keväänä.

  Kun on itse riittävän iso, on varaa muuhunkin kuin vttuiluun.
   
 10. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
  Lainaus:
  Tulee muuten tuossa Ruudun jälkilähetyksessä siinä 3:05 kohdalla. Hieno hetki oli hallissa ja loistavaa, että se jäi myös joukkueelle mieleen, kuten Tapolan eilisestä puheesta pystyi päättelemään.
   
 11. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin. Ja hyvät läpät ja onnittelut sain heitettyä Hakametsässä. Pienenä anekdoottina vielä: Olin röökillä pelin jälkeen (odoteltiin mitaleta) ja juttelin semmoisen jääkaappi-pakastin -yhdistelmän kokoisen tapparafanin kanssa. Sitten siihen taakse tuli jotain junnuja huutamaa fak juu iiefkoo, niin tää pakastin meinas laittaa ne pakettiin. Onneks järkkärit ehti väliin. Hieno fiilis jäi. Kiitos.
   
 12. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Älkäätten ylpistykö ettei nouse hattuun. Tai mitä vittua, voittajana täytyy tuulettaa. Mutta tuli tässä poikaitten kanssa pohdittua, että jos jättää NHL:n ja KHL:n ulos laskuista, niin onkohan Tappara maailman paras jääkiekkojoukkue. Siis NYT. Kas tarjoilu on aloitettu, matkalla Pietariin, juna lähtee klo 11.00. Seurueessamme on kaksi henkilöä, jotka ovat voimakkaasti eriävän mielipiteen kannattajia. Molemmat tulevat kylläkin Tampereelta.
  Hataroina perusteluina: Lähes suvereeni 1.Suomessa, Barkov, Laine.
   
 13. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Lainaus:
  Kyllähän varmaan Ruotsistakin menee moni jengi Tapparan ohitse.

  Mutta mitä tulee tuohon ylpistymiseen, niin ainakin itsellä on menestys noussut hattuun. Sanotaan, että ihmisen perusluonne paljastuu voiton hetkellä. Itseni kohdalla menestymisen hetki on osoittanut, että en ole kovin hyvä ihminen. Mutta tämän kanssa on vain elettävä, ja annan sen itselleni anteeksi, koska minulle on annettu elämässä niin vähän. Itken itseni uneen laskien samalla mestaruusviirejä katossa ja pohtien, mitkä niistä meidän loppujen lopuksi ovatkaan. Samalla on hyvä miettiä, tuleeko Tampereen uudesta areenasta riittävän leveä vai pitääkö toiseen päätyyn rakentaa ilmassa törröttävä lisäsiipi.
   
 14. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  En usko, että olisi Tapparasta tai IFK:sta voittamaan paras kolmesta sarjaa Skellefteåta, Luulajaa tai Frölundaa vastaan. Marjamäen Kärpät lienee ainoa jengi Suomesta, joka olisi voinut pelitavallisesti materiaalilla nipin napin näitä Ruotsin jengejä voittaa. Ruotsi on kyllä paljon edellä tässä. Tappara/HIFK lienee tasoa Växjö / Linköping, jotka voidaan hyvänä päivänä vielä voittaa.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Saattaa tosiaan muutama ruotsalaisjoukkue olla pikkuisen kovempi mutta jos saataisiin Sasha lainaan noihin tasonmittausmatseihin niin puntit tasoittuisivat kummasti.
   
 16. Tomazevski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  En nopealla silmäyksellä löytänyt sopivaa ketjua, joten kysytään tässä offtopicina. Onko suositella Tampereella jotain lapsiystävällistä ravintolaa/kahvilaa tai muuta paikkaa, johon voisi isä mennä kahden alle kouluikäisten lastensa kanssa katsomaan huomista välierämatsia? Pelin alkamisaika on onneksi jo iltapäivällä. Ettei täysin sivuraiteella olla ketjun aiheesta, niin onnea Tapparalle ja kannattajille mestaruudesta!!
   
 17. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Jos tykkää kanaruoista, niin tämä voisi olla sellainen. Täytyy myöntää, etten ole itse vielä kokeillut, mutta kehuja on saanut safkasta ja pelikin pitäisi näkyä. Lisäksi on mukana Syö Tampere -tapahtumassa, eli tarjolla on kympin tasaraha-annoksia.

  Fast casual | Los Pollos
  https://www.facebook.com/pollos.fi/photos

  Sijaitsee Koskikeskuksessa Otavalantunnelissa.

  Mahtaakohan Rossossa näkyä peli?
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2016 klo 12.53