Onnea Suomen Mestareille 2002!

  • 13 168
  • 196

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
JOKERIT SUOMEN MESTARI 2002 !

Kiitos Jokerit! Aivan upea kausi ja vieläkin upeampi päätös sille. Hieman kylmä rinki alkoi kolottamaan runkosarjan viimeisillä kierroksilla, mutta Raato osoitti taitonsa.

Huomenna kaikki Jokerifanit Areenalle juhlimaan SUOMEN MESTARUUTTA!!!

-Papa-
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kuin myös!!!

Onnea Jokereille ja jatkossa onkin sitten meiän vuoro (sitten joskus)

Täysin vilpittömästi, Masaman
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Onnittelut kauden 2001-2002 Suomen parhaalle joukkueelle, Jokereille! Mestaruus oli ansaittu palkinto hyvästä työstä. Joukkueessa oli paljon sydäntä ja useita loistavia yksilöitä, jotka kuitenkin pelasivat joukkueelle eivätkä itselleen. Pokaalin arvoinen porukka, vaikka en rehellisesti sanoen olisi tähän vielä kuukausi (tai edes viikko) sitten uskonut. Nauttikaa tästä hetkestä täysin rinnoin.

Erityisonnittelut loistavat finaalit pelanneelle Tom Koivistolle, toivottavasti kausi jatkuu ainakin näyttöpaikan verran maajoukkueessa.
 

susi

Jäsen
Onnea vaan Jokereille, paitsi eräille puupää-veljeksille. Machduldan kaappaus Saipasta oli tosiaan mainio veto. Epäilenpä, että Peltosesta ei samaa hyötyä finaaleissa olisi ollut.

Erityisonnittelut Tapparan kasvatille Vallinin Arskalle. Tapparassa ei pelit sujunut, mutta kiva nähdä että nyt meno näyttää mukavalta.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Onnea, Jokerit!

Näin tällä kertaa, parempi yhdistelmä voitti, onnea siis mestareille. Ja kaikille hardcore-Ilvesfaneille.

muaddib
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
säälittävää tuo ihmisten valitus. Miksi on niin vaikea myöntää, että Jokerit oli tämän kauden paras joukkue. Jos Hjalliksella on rahaa ostaa joukkueeseen parempia pelaajia kuin muiden seurojen rahamiehillä, niin miksi hän ei sitä saisi tehdä. Eikä pelkkä raha mestaruutta ratkaise, vaan narrit voittivat kultaa siksi, että kasvoivat viimeistään pudotuspelien aikana Suomen parhaaksi joukkueeksi.

Onnea Jokereille, ensi vuonna teiltä on ilo yrittää viedä pisteitä Kisapuistossa. :)
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Onnittelut Jokereille!

Takana SM-liigahistorian jännittävimmät pudotuspelit, ja paras joukkue voitti.

Kari Lehtonen, Vladimir Machulda, Frank Banham ja Pavel Rosa olivat koviä jätkiä kun paineet olivat pahimmat, mutta aivan liian vähän ylistetään Jokereiden fantastista puolustusta ja eritoten Tom Koivistoa. Tappara teki viimeisestä finaalista huikean jännittävän, mutta Jokerit kesti sittenkin. Upeaa taistelua.

Onnittelut nyt vielä kerran, mutta pitäkää hei ihmeessä huolta ettei sillä Lehtosella nouse hattuun. Se taitaa olla Suomen kaikkien aikojen lahjakkain pelaaja, oikea hiomaton Afrikan Tähti. Liian loistava lahjakkuus menetettäväksi.
 

Brezel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juu onnea vaan Jokereille! Siinähän on sitten ensimmäinen mestaruus Harwallille!
Niin ja täytyy myöntää että vaikka pahalta tuntuu niin eipä ainakaan huonommille hävitty!
 

Destroyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vilpittömät onnentoivotukset Suomen mestareille vm. 2002!

Ennen välieriä löin yhden jokerifanin kanssa vetoa mestarista, minä sanoin Tappara ja tämä maksoi minulle pullollisen 38-volttista kansallisjuomaa, mutta mitäs siitä.

Seuraavaksi odottelemaan Karjala-turnausta ja Göteborgin kisoja. Sieltä kultaa koko Suomen kiekkofaneille? :)
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen enempää kakomatta: Onnea! Kari Lehtoselle aivan erityiset aplodit. Tämä ilta oli Karin ilta! Hienoa!
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Onnittelut Ari Vallin + Pasi Tuominen + Kari "Tappara on terästä" Lehtonen + joukkueesta löytyvät (?) vantaalaisen juniorityön hedelmät + muut pelaajat + pienin varauksin myös Ruudun veljekset. :)
 

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Omalla pihallani" jo onnittelinkin (sujuvasti suomen kielellä leikitellen äskeisestä olisi voinut tehdä linkin Tapparan Jälkipeleihin, mutta suonettehan anteeksi; Tänä iltana en moisen tekoa pysty opettelemaan), mutta tehdään se nyt vielä täälläkin:
Onnea Jokerit & kannattajansa!

Edit: pikhu kirotusvirhetä fuskasi... fiksasin!:cool:
 

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Onnea-Ponnea

Kiitos Jokerit. Melkoinen osa tamperelaisista oli henkeen ja vereen teidän puolellanne. Kisakatsomossamme huudettiin ja tuuletettiin Jokereiden puolesta kovalla tunnelatauksella.

Erikoisonnittelut Ramille. Ilveksen miehelle.

B
 

honok

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
ONNEA!!!

Suuret onnittelut kauden 2001- 2002 parhaalle joukkueelle!!! Ja kiitokset myös Tapparalle, varsinkin vika matsi aivan loistava! No, parempi kuitenkin voitti. Siispä onnittelut Helsinkiin!
 

Mr Referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Jokerit!!!

Aivan uskomattomat playoffsit! Tyhjä, mutta onnellinen fiilis, kiitos Jokerit!!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea Suomen Mestareille 2002!

Hiukan ihmetyttää miten tässä voi "aina" käydä näin - jos TPS ei voita mestaruutta niin sen voittaa Jokerit:D

Summasella hatunnoston arvoinen suoritus - toivottavasti K. Jalonen seurasi miehen hermojen hallintaa ja ulkoista olemusta.
 

Rebound

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnea Jokereille! Onnea muutamile Jokeri-faneille joita tunnen ainakin jotenkuten henkilökohtaisesti.
Olette mestaruutenne ansainneet, ei pienintäkään epäilystä siitä.
Onnea.
 

Aksu

Jäsen
Tapparan diesel ei pystynyt nostamaan tasoaan ja oikea joukkue voitti. Mestaruus on erään herran takia harvinaisen mukava asia myös tänne kunhan vaan tulisi takaisin. Paljon onnea jokereille ja kannattajille. Syyskuun taistoja odotellessa.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Onnittelut

Tajunnat räjäyttäviä onnentoivotuksia täältä. Jokerit oli keväällä 2002 kiistatta pudotuspelien paras joukkue. Erityisonnittelut vielä Rami Summaselle, Vallu Machuldalle ja Kari Lehtoselle.

Onnea myös Flintstonelle, joka kirjoitit 21.1.2002 Ville Peltosen loukkaannuttua:

"Tämä kausi oli sitten tässä, ainakin meidän mestaruustaistelun osalta, joten se toinen Tamperelainen joukkue on varmasti riemuissaan kun se selvästi huonompi Tamperelainen auttoi heidän tavoitettaan huomattavasti. Kiitos ja kumarrus."

Muistatko, mitä vastasin Sinulle silloin? ;)

Onnea myös Tapparalle upeasta kaudesta.




Ranger
 

Carlos

Jäsen
Juu.. onnittelut täältäkin vaan sinne naapuriin. Ja täytyy kyllä sanoa ettei tämä niin pahalta tuntunut, kuin olisin odottanut. En tiedä, ehkä olin niin iloinen Lehtosen puolesta sekä myöskin Machuldan puolesta, joka loistavana pelaajana sai nostella kannua, Saipassa ei sama onnistuisi ikinä.

Taitaa silti vaan käydä niin että Vallua ei nähdä Lappeenrannassa ensi vuonna. Jokerit kyllä pitää sanansa, mutta NHL vie kun kerran suurissa valoissa esiintyi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös