Onnea Sami Hyypiä!

  • 986
  • 8

Huuhaa

Jäsen
Joo, voittaja on täysin oikea. Mukavaa, että joukkueurheilija(kin) välillä voittaa tämän kyseisen palkinnon....

Minä en Hyypiää onnittele, koska ei hän tätä viestiä kuitenkaan lue.... :D
 
Viimeksi muokattu:

Maestro

Jäsen
Kyseessä olisi ollut melkeinpä skandaali, mikäli Sami Hyypiää ei olisi vuoden urheilijaksi valittu. Onnittelut vaan Samille, millä nimimerkillä tänne Jatkoaikaan sitten kirjoitatkaan.
 

MyPa

Jäsen
Paljon onnea Sami!!!
Hienoa että Pohjois-Kymenlaaksolainen urheilija pärjää maailmalla. Sami Hyypiän tie on vienyt Voikkaan urheilukentältä PaPen riveistä MyPan ja Willem II:sen kautta Liverpooliin ja kerrankin vuoden urheilija titteli tuli oikeaa osoitteeseen.

Ps. jos jalkapallossa olisi tehty aikanaan yhtä typerä päätös liigan sulkemisesta mitä jääkiekossa on tehty ja suljettu esim. MyPa divariin samoin kuin KooKoo ei Samikaan pelaisi varmasti samassa roolissa Liverpoolissa tänä päivänä.

Sami, nähdään Kouvolan Vaakunassa Tammikuussa.

Terveisiä Kouvolan poppoolta Jukka Toijalalta ja Mika Saukkoselta.

Hyvä KooKoo, Hyvä MyPa, Hyvä Sami!!!!!!!
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Aivan oikealle miehelle meni. Onnea vaan Samille.

Toisaalta, olisihan se ollut mukava nähdä millaisen reaktion olisi aiheuttanut, jos vuoden urheilijaksi olisi valittu Mika Myllylä, Jari Isometsä tai Harri Kirvesniemi :D.
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
No, toi trofee meni...

...kyllä ihan oikeeseen osotteeseen. Onnea Samille! Ja MyPa puhuu asiaa. Toivottavasti joku pikkuhiljaa syrjäyttää kusipää-kummolan ja mulkku-helkovaaran. Sellaset idiootit pistää hyvän suomalaisen jääkiekon päin persettä. Perkele!:mad:
 

Mara21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täysin oikealla miehelle meni tunnustus. Hyypiä lienee tällä hetkellä tunnetuin suomalainen ulkomailla ja olisi ollut suuri häpeä koko kansalle jos tämä kakkoseksi äänestetty Puurunen tms olisi voittajaksi noussut.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös