Onnea Kärpät!

  • 18 593
  • 80

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mistä täällä onnitellaan Porin Kärppiä? Itse en ole perehtynyt kaukalopalloiluun ja kieltämättä olinkin vähän hämmentynyt löytäessäni jääkiekkoaiheiselta palstalta tällaisen ketjun.

Joka tapauksessa onnea Oulun Kärpille jääkiekon Suomen mestaruudesta kaudella 2007-08!
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Kärpät! Helvetin vakuuttavaa lätkää, ehkä meilläkin jo ensi kaudella, tai sitä seuraavalla, tai sitä... Jalonen, tuo meille tätä nannaa!!

Onnittelut myös KEspoolle! Kiva kun tulee mitalijengin joukkoon uusia naamoja..
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnea, mutta tylsää.

Kuulin saman kun Tappara voitti kolmannen perättäisen.


Silloin kuitenkin kilpailtiin,- nyt vaan odotettiin.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Onnittelut hienolle joukkueelle ja etenkin Anderssonille. Samoin tietenkin myös faneille ja etenkin palalle :)

Loppuun laitetaan taas tirsk.
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Ja valmentaa ensi vuonna vielä IFK:ta, aivan uskomatonta. Penan aikakaudella ei ikinä palkattu mestarivalmentajaa.
Älä unohda, että palkattiin kuitenkin parin vuoden takainen NHL:n paras valmentaja!

Onnea Ouluun! Bluesille olisin mestaruutta toivonut sen jälkeen, kun IFK oli tippunut, mutta ei rahkeet aivan riittäneet. Myönnän, etten uskonut Bluesin voittavan enää Jokereita 1-3 ottelusarjatilanteen kohdalla, mutta, kuten Ässät parin vuotta sitten, Blues raivasi tiensä jatkoon tahdon voimalla. Varmasti vituttaa, mutta silti heillä ei ole syytä kävellä katuojassa!

Blues pisti todella hyvin kampoihin Kärppiä vastaan ja jopa hallitsi mennen tullen muutamaa ottelua. Maalintekotaito, asia joka yleensä ratkaisee lätkämatsit, ei ollut Bluesilla samalla tasolla kun Kärpillä oli. Viitaluoma, Keller, Uhlbäck, Lehtonen. Pienellä varauksella myös Osala. Missä tehot finaaleissa?
Oulussa on huuman hiljennyttyä ja pölyjen laskeuduttua mielenkiintoiset hetket; Ykkösketju, pakit mukaan lukien, taitaa olla lähtökuopissa. Valmentaja matkaa sen kuutisensataa kilometriä etelään (toivottavasti ei laskutoimitukseni mennyt metsään, ettei päädytä Eestiin!) ja kotimaan pelaajamarkkinoilla ei ole niin mielenkiintoisia nimiä vapaina, kun Oulussa on totuttu näkemään.
Bluesin nuoret kundit taas tulevaat vielä kovempaa ja nälkäisempinä ensi kaudella, joten heillä on hyvät lähtökohdat alkaa kesätreenit, hopeamitali kaulassa tai ei.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onnittelut! Yllättäen Ipa sai eniten voittoja Kärpistä.

Välierä: Kärpät-Tappara 4-0.
Finaali: Kärpät-Blues 4-1.

Jos jonkun mielestä paras joukkue ei voittanut, niin oletan että hänen mielestään salaliiton takana olivat Illuminaatti, Vapaamuurarit ja Tauno Äijälä.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Onnea onnea, paras voitti, mutta vain ilman Mikkolan filmiä, voitto olisi ollut tyylipuhdas. Ei ollut mitään jakoa kellään tänä vuonna Kärppien voittamiseen.
 

Juke

Jäsen
Onnea Ouluun!

Taas kerran tuli malja oikeille mosureille, olispa kiva olla nyt Oulussa! Juhlikaahan kunnolla, olette sen TAAS ansainneet.. Onnea myös ensi kauteen ja kesän puserruksiin..
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onnea Kärpille ja pointsit Helsingin etäkärpille! Itse en missään bussissa 10tuntia kököttäis lätkämatsin takia
 

sankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Kärpät !
Onnea Blues !
SM-liigan 2 parasta joukkuetta ehdottomasti !
Onnea Jalonen , vanha yläkerran naapuri heinäpäässä, teit hienoa työtä Kärpissä !
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
TUO JÄTKÄ ON SYNTYNYT RATKAISEMAAN NÄITÄ PELEJÄ NIIN PELAAJANA KUN KOUTSINA.

Ja valmentaa ensi vuonna vielä IFK:ta, aivan uskomatonta. Penan aikakaudella ei ikinä palkattu mestarivalmentajaa.
No en olisi kovin innoissani. Sillä voi olla pitkät kalsarit.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Onnittelut Kärpille mestaruuden johdosta ja myös samalla onnittelut Bluesille kunniakkaasta hopeasta. Kumpaisenkaan joukkueen tämän kauden menestys ei vituta allekirjoittanutta, joten hyvillä mielin tästä sitten juhlistamaan kauden päätöstä.

Ja nyt, noin puolen vuoden tauko kiekon seurantaan. Onneksi. Ei tätä ympärivuotisesti oikein näin vanhemmiten enää jaksa.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Onnittelut Kärpille täältä etelästä, jos tämä yksi kirjoitus nyt maailmaa muuttaa. Jokereiden kannattajana pääsin katsomaan hienoa välieräsarjaa ja finaaleissa olin Bluesin puolella, mutta ainakin kotikatsomoon nähden oli Kärpillä se voittamiseen tarvittava organisaatio. Loppuun asti toteutettu pelifilosofia, joskin omasta mielestä olisi myös toisella tavalla voinut pelata, mutta silti, onnea sinne keskiseen Suomeen ja omalta osaltani suuntaan katseeni mm-kisoihin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Onnittelut.

Olitte paras joukkue ja voititte kultaa. Sille ei voi mitään. Teillä oli hieno joukkue, joka oli ratkaisevilla hetkillä valmis laittamaan kaiken peliin.
 

HyperX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onnea Kärpille täältä Vaasasta!! Kärppien Dynastia näköjään vaan jatkuu.
Noh kattellaan seuraavan kerran Kärppiä sit 24.7, kun vastaan asettuu Sport Vaasassa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Kai se on pakko onnitella Kärppiä mestaruudesta (jälleen). Hienoa peliä koko kauden (jälleen). Onnitellaan samalla Bluesin poikii ekasta mitalistaan.
 

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Kiitos ja onnea Kärpät! Huikea kausi... Erityiset propsit "peruspakki" Topi Jaakolalle, toivottavasti peliura jatkuu vielä huikeampana vastaisuudessa. Vaikka näitä tuntuu joka vuosi tulevan niin aina yhtä liikuttununeena peruskannattaja on mukana. Kiitos Kärpät ja särmä finaalivastustaja Blues, Matikainen on ÄIJÄ!!!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pelityyli oli ekat kolme finaalia kuin Saksan jalkapallomaajoukkuetta pahimmillaan ja muutenkin tuo Kärppien tyyli pelata prosenttikiekkoa maitoparroilla ja ihmispilluilla on perseestä!

Mutta! Kaudella 2007-2008 Kärpät OWNED big time! Vakuuttavaa jälkeä voittojen saralla. Valitettavasti.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Kärpille ansaitusta mestaruudesta.

Kyllä Oulussa osataan jääkiekkobisnes. Tänä vuonna näytti ajoittain siltä, että pelataan vain sen verran kuin tarvitsi. Ehkä rahkeita olisi ollut vieläkin huikeampaan esitykseen, jos haaste olisi ollut kovempi (lue: Blues osunut paremmin maaliin).
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TUO JÄTKÄ ON SYNTYNYT RATKAISEMAAN NÄITÄ PELEJÄ NIIN PELAAJANA KUN KOUTSINA.
Niimpä niin. Muistan sen kuin eilisen päivän, miten Nokka ratkaisi jatkoaikamaalillaan Lukolle pronssimitalit keväällä 1994.

Ja kyllä hän on myös valmentajan osoitanut olevansa alansa parhaita Suomessa. Hannu 'kuus mestaruut hei' Jortikka sai aikoinaan Midas-lempinimen, mutta kyllä tuo nimi kuuluisi nykyään Jaloselle, vaikka kuutta mestaruutta ei ihan vielä olekaan plakkarissa.

Onnittelut Ouluun. Juhlikaa ja nauttikaa, nyt on sen aika.
 

Salama44

Jäsen
Onneksi olkoon Kärpät! Yksi pronssimitali välissä katkaisi historiallisen viiden kultamitalin ketjun, mutta kuuden vuoden mitaliputki on silti uskomaton.

Ensi kaudella sitten toivottavasti tulee menestystä myös Champions Liigasta.

Iltasanomien mukaan Blues on Rock, mutta saisivat kirjoittaa huomenna että Kärpät on Heavy Rock.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös