Onnea Kärpät!

  • 18 614
  • 80

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Ouluun! Onnea myös Espooseen ensimmäisestä mitalista! Upea finaalisarja kaikenkaikkiaan! Hienoa nähdä äijämäistä jääkiekkoa finaaleissa. Hyvä Sm-liiga!
Kauden voi paketoida vaimon sanoin: "Hopeisella kravatilla saa hopeaa, kultaisella kultaa!" Hyvää kesää kaikille.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Todella suuret onnittelut liigan parhaalle joukkueelle! Oli hienoa saada seurata näitä finaaleja, ensimmäistä kertaa tunteella.

Onnea Kärpät!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tosiaan, vaikka peukkuja Bluesille pidinkin niin pakkohan se on sanoa että parempi joukkue voitti.

Erikoista oli että tällä kaudella Kärpät olivat Ässien kanssa helisemässä Isomäessä. Molemmat pelit olivat sellaisia joita Ässät hallitsi ja toisen pelin vierasvoitto tuli ainoastaan loppuun asti pelaamisella. Kertonee kuitenkin sarjan tasaisuudesta kaikesta huolimatta.

Onnea!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Vaikka se välillä alkaa jo kyllästyttää ja aiheuttaa jopa kateuden ja vihan tunteita niin paras voitti, pulinat pois. Onnea ja nyt on juhlan aika. Ens vuonna vaikeempaa mut se on ens vuonna..
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Blegin bandwagonin ulkojäsenenä tuli roikuttua nämä finaalit, mutta Kärpät ei paljon selittelyille sijaa jättänyt. Suomen ylivoimaisesti paras jääkiekkojoukkue. On siis oikein, että Poika jää Perämerelle. Toistaiseksi.

Onnittelut Kärppien joukkueelle ja faneille.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Kajaani kumartaa, pohjoista ylijuoksua oli taas tuo loppuottelu! Kiitos kärpät.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kyllähän se vituttaa että yksi joukkue liigassa on ylitse muiden. Mutta toisaalta Oulussa on tehty kaikki asiat oikein joten kateellinen ei voi olla.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Onnea Kärpät ja Oulu! Hieno tunnelma..
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Onnittelut Mestaruudesta myös itseltäni.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ei voi kuin ihailla tuota oululaista dynastiaa; 4 mestaruutta 5 kauden sisään ja 6 kertaa peräkkäin mitaleille, uskomaton suoritus! Hatunnoston ja onnitteluiden paikka ilman muuta, onnea Oulun Kärpät!

ps. Muistattehan palauttaa Pojan taas takaisin Hämeenlinnaan ens kaudella...
 
Suosikkijoukkue
Ilves, San jose Sharks ja Tampa bay Lightning
Paljon onnea Kärpille ja sen faneille, kiistatta Suomen paras joukkue. Onnittelut myös Bluesille, joka pelasi jatkuvasti rajoitinta huudattaen. Paremmalleen ei voinut mitään. Jos ei jo aikaisemmin ollut, nyt voidaan puhua dynastiasta.

Toivon, että sarja hieman tasoittuisi tulevina vuosina, sillä niin murskaavaa Kärppien ylivoima taas oli. Kun asioita tehdään oikein, ei muilla voi olla nokan koputtamista, mutta väkisin rupeaa harmittamaan tuollainen suvereenisuus.

Onnea vielä kerran!
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Onnittelut Oulun Kärpille 2008 Suomenmestaruudesta!

Eipä tuossa lopulta jäänyt (taaskaan) epäselvyyttä mikä joukkue on SM-liigan paras kaudella -07/08. Olishan se mukava jos välillä taas muillekin pyttyä lainailisitte... Tiedän, tiedän se pitää tulla jonkun hakemaan.

Pitäkää kunnon JUHLAT, nyt on aika ja aihe!!!
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Kari Jalonen on Suomen kovin lätkäjätkä tällä hetkellä.

Vaikka aina sanotaan, että on tuota materiaalia niin kovasti Kärpillä, mutta voiko joku sanoa että Doug Shedden olisi voittanut neljässä vuodessa kolme nakkikattilaa Kärppien valmentajana. Shedden valmensi kaksi kautta miljoona- Jokereita eikä voittanut yhtään matsia finaalimatsia Suomessa olo aikanaan.

Hyvä valmennus on vitun iso asia, vaikka rosteri olisikin kova. Hei ettekö tajuu 3 kattilaa neljään vuoteen ja pronssiakin, ja PELAAJANA vasta NYT sivuttiin poffien piste-ennätystä.

TUO JÄTKÄ ON SYNTYNYT RATKAISEMAAN NÄITÄ PELEJÄ NIIN PELAAJANA KUN KOUTSINA.

Ja valmentaa ensi vuonna vielä IFK:ta, aivan uskomatonta. Penan aikakaudella ei ikinä palkattu mestarivalmentajaa.

Jalonen on puolen Suomen kuningas!!!
 

Thumb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Edmonton Oilers, Liverpool
Kiitos Kärpät ja onnea!

Joukkue kesti ennakkosuosikin paineet ja kaksi viimeistä finaalipeliä eivät varmasti jättäneet epäselväksi mikä joukkue oli paras tällä kaudella.

Tämä oli yhden aikakauden loppu ja ensi kaudella ei varmasti tulla näkemään yhtä dominoivaa joukkuetta - ainakaan Kärppien muodossa. Mutta nyt on aika nauttia tästä mestaruudesta.

Oli hieman haikea fiilis katsella ensimmäistä kertaa televisiosta mestaruuden ratkeamista Raksilassa, mutta mitä sitä muuttaa pois. Itseään saa syyttää :)
 

Jindebyne

Jäsen
Tuomas Grönman kiteytti asian jotakuinkin näin: "Kun Kärpät pelaavat parhaalla tasollaan, ei heille löydy pysäyttäjää Suomesta".

Tuossa se minun mielestäni on sanottuna lyhyesti, taas kerran Suomen Paras joukkue.

Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu tämän kauden jälkeen, muilla seuroilla olisi paljon opittavaa menestyksestä Kärpiltä viime vuosilta.
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Neljä mestaruutta viiteen vuoteen, need I say more? Nyt jumpruun ja hirveät perseset, kiitos! nautitaan vielä kun voidaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös