Onnea JYP, Suomen Mestari 2009!

  • 56 658
  • 318

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Onnittelut Keski-Suomeen! Todella kova suoritus ja osoitus siitä, että määrätietoisella työllä tulee tulosta, kun oikeisiin asioihin panostetaan ja tavoitteet laitetaan tarpeeksi korkealle! ONNEA!
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Onnea Jyväskylään ja faneille kauemmaskin. Uusia menestyjiä suomalaiseen kiekkohistoriaan.

Erinomainen finaalisarja Jypiltä joka ei lopulta jättänyt jossiteltavaa kenellekään. Itse asiassa koko kausi voidaan summata näillä sanoin. Jyp oli tällä kertaa selkeä ykkönen.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jep onnittelut Jypille. Taas tuli todistettua se, että puolustuksella ne mestaruudet voitetaan. Vaikka en joukkueesta ole koskaan tykännyt niin ehkä se kuitenkin parempi vaihtoehto on kuin Jokerit, TPS tai Tappara. Nauttikaa nyt tästä, voi olla että aika rahakkaita tarjouksia tulevat saamaan muutamat tukipilarit. Virtanen nyt ei taia lähtä kulumallakaan.

Hopee ei oo häpee varsinkaan kun se on 7. perättäinen liigamitali. Ei suuremmin harmita. Jotain Hjallista voi vähän mietityttää kun tällaiset pikkuseurat kuten HPK ja JYP ottavat mestarudet 4 vuoden sisään (3 vuoden itseasiassa) ja Jokerit voi vain haaveilla siitä. Sinänsä hienoa, että mestaruuteen ei riitä enään paksu lompakko, kuten ehkä vielä 90-luvulla. Siinä mielessä jääkiekon voitto koko kausi, kun muistaa vielä Mestiksen kärjen hyvän haaston liigan 12. joukkuetta vastaan.
 

Red Tiger #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vilpittömät onnittelut täältä Stadin suunnalta sinne Jyväskylään! Pitkäaikaisesta ikävästä ja hankalasta vastustajasta tuli nyt sitten Suomen Mestari. Olitte selkeästi parhaita tällä kaudella, ei epäilystäkään. Nauttikaa pytystä - ja niinhän te nautittekin!
 
Kai se on pakko tulla onnittelemaan, koska olin yksi monista "Mestaruus ratkeaa Blue-Kärpät välierissä" ihmisistä. Väärässä oltiin ja hyvä niin koska tärkein tapahtui, eli mestarin vaihtuminen.

Suomea on viimeaikoina vaivannut ihme neppailu-kiekkoilijoiden suosiminen, varsinkin puolustajien osalta ja esimerkiksi Tappara on vajonnut vuosituhannen alun 190/90kg politiikastaan aivan toiseen äärilaitaan, karkeasti yli-suosien pieniä ja siten liikkuvampia kavereita.

JYPin pakisto oli hieno, mahtava ja upea - sellainen miltä puolustuksen pitää näyttääkin. Kärpätkään ei ole kiloissa ja senteissä mikään mikkihiiri-porukka ja kuitenkin pysyi niin nätisti sektorin ulkopuolella pyörimässä takakiehkurat hulmuten.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Onnee onnee sinne Jyväskylän suunnalle! Hieno joukkue saatiin mestariksi tänä vuonna.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, NFL, Roosters
Vilpittömät onnittelut Jyppilään. 4-0 ja kannu himaan ei jätä paljoa selityksille varaa. Keskustassa kuulemma melkoiset karnevaalit menossa =)
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Ensiksikin Onnea JYPin JOUKKUEELLE! Te sen olette ansainneet. Ja saatanan suuri kiitos! Me kannattajat päästään tässä siivellä mukaan juhliin. Eritoten pitkänlinjan omia poikia kiitellen, osa tosin käynyt muualla välillä mutta so what. Välivaara ja Koskinen (kiitos kun tulitte takaisin), Hytönen, Jääskeläinen, Wallinheimo; voi vain kuvitella miltä tuntuu nostaa kannua JYPin paita päällä. Sekä koko muu joukkue, vaikea tuollaisesta porukasta on nostaa ketään kovin korkealle muiden yläpuolelle. RD:n tappava pelitapa ja joukkue joka noudatti sitä täysin yhteen hiileen puhaltaen. Vittu miten ylpeätä kannattaa tuollaista porukkaa. Kiitos!

Tätä on odotettu turhankin pitkään. Eka matsi Hippoksella vuonna -84 kun divaria vielä tahkottiin. -92 katsomossa kun Teukka ja Otto nosteli pokaalia. Saatanan pitkä suossa rämpiminen muutamaa pientä pilkahdusta lukuunottamatta. Ja nyt mestaruus 4-Muna ja runkosarjan voitto. Huhhuh! Eipä voi kuin kiitellä joukkuetta ja jatkaa juhlintaa. Tuntuu kyllä makealta! Ihan liian vitun hyvältä. Tätä ei vie kukaan pois. koskaan.

Nyt soi: Punainen. musta valkoinen..... KIITOS!
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Onnea täältä Turusta. Koko joukkueelle ja myös RD:lle! Pitäkäähän kunnon juhlat, 4-0 ei jätä tilaa selittelyille.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut! Puhdas 4-0 finaalisarja ja runkosarjaki oli aika mukavasti hallinnassa pitkin kauden, voiko edes odottaa tälläistä, kun odotukset ennen kautta tuskin ihan taivaissa sentään => syytä juhlimiseen.
 

Kaulaote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, kärkiveivi, VIP
Kiitos Jyppi!!! Se on siinä!! Ei kahta sanaa, parempi voitti ja piste. Kyllä naurattaa olla nyt jyp fani. Pitkään meni, että se tuli, mutta viimein työ palkittiin! Kiitos pojat!!!

Ja erityisesti lämmitti synergia-areenan fiilis tänään. Oli meinaan parempi, kuin yleensä ja tänään sentään jää oli tyhjä. Joten kiitos myös koko Jyväskylä!!! Nyt saa nauttia!!!
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan se makeaa, kun:

1) Itkin. Kyllä, itkin. Ei mahtanut mitään, oli se tunne vaan niin suuri.

2) Ei tuntunut vääryydeltä. Ei todellakaan. JYP oli tämän kauden suvereenisti paras joukkue.

3) Se 1. mestaruus tuli. Kulttuuri hävisi osaamiselle. Yes!

Jupa
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP ja kiitos kaikille kilpailijaveljille, joilta on tullut rehtejä onnitteluja.

Vuodesta -85 on tullut seuraa aktiivisesti fanitettua ja lähestulkoon kaikki nämä vuodet on saanut karvasta kalkkia imeä. Nyt ei enää tarvitse. Ripustan putket naulaan ja nautin ja keulin aivan miten sattuu tästä uskomattomasta tunteesta.

Ihanaa! Voitettiin tänä vuonna koko paska!

Valtran nokka ja etuveitikka myös on tukevassa tanassa!
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Öh, en tiedä mitä sanoisin...

Kaksi vuotta kai nuo tekivät töitä koko paskan eteen ja tässä sitten tuli palkinto. Oli yllättävää kaikin puolin, että 4-0, mutta kaipa se sitten kaikista pompuista ja muista huolimatta sitten meni oikein. Emmä tiiä, joku ympyrä tässä varmaan sulkeutuu ainakin omalta osalta, kun ekalta liigakaudelta on omat ensimmäiset kokemukset. Olisi varmaan kiva olla jossain voittobileissä, mutta töihin olisi mentävä huomisaamuna. Kun tuosta ikkunasta tosiaan katsoo keskustaan virtaavaa porukkaa, niin kai tällä joku merkitys edes seutukunnalle oli. Mulle se oli jotain muuta kuin ne yhteiset bileet. Se oli se ympyrä. Hyviä bileitä niihin osallistuville!

Ja toki tunnustus Kärpille, äärimmäisen tiukka vastus, ja ihan nuo voittolukemat eivät vastaa kaikkia kenttätapahtumia. Joskus se näköjään pomppii toiseen puoleen vähän enemmän. Alatalon Matti teki kuitenkin hienon työn aika paljon uusiutuneen porukan kanssa. Ensi vuonna sitten uudestaan :)
 

Volcan M.

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
2009

1979, ensimmäinen näkemäni JYP peli. Pakkasta 20 ja sisko otti mukaansa vain että pääsi peliin jossa sitten kuherteli jonkun hipin kanssa koko pelin.

Ja nyt sitten tämä. Sanattomaksi vetää.
 

Pikkarainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ahmat (R.I.P)
kiitos JYP

kaikille niille jotka on ollut vaikuttamassa tähän tulokseen

unelmat toteutuu

aikoinaan isäni sanoi minulle että suomi ei voi voitta joukkuekultaa - suomi voitti 95... ja nyt tää... kyllä vetää hiljakseks
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onneksi olkoon, Jyp -> Suomen Mestari 2009!

Tervetuloa voittajien joukkoon. Suuri päivä Jyväskylälle ja ihan kivasti uutta verta SM-liigan kärkeen. Pelit olivat tiukkoja, mutta parempi voitti. 4-0 puhukoon puolestaan.

Nyt juhlikaa !!!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Paljon onnea JYPile ja sen faneille! Ansaittuun osoitteeseen meni. 4-0 on jo historiaa SM-liigassa. Kärpät yllättävän löysänä.

Erityisen iloinen olen Antti Virtasen ja Riskan puolesta. Hyvä jätkät!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös