Onnea JYP, Suomen Mestari 2009!

  • 56 634
  • 318

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Huikean paljon onnea vaan JYP:lle ja sen kannattajille! Pitkän työn jälkeen ansaittu palkinto matkaa Jyväskylään. Paras joukkue voitti mestaruuden kaudella 2008-09, ei jää jossiteltavaa. Mukavaa on myös, että Malmivaaran Ollille tuli toinen Suomen mestaruus urallaan.

PS. Kuinka monella JYP-fanilla on huomenna flunssa ja jää työpäivä väliin?
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut myös täältä. Myönnän kuuluneeni niihin, jotka eivät tähän uskoneet. Sanoin talvella moneen kertaan, että playoffseihin JYP menee ja saattaa jotenkin pärjätä, mutta päätyyn asti ei mene. Kuinka väärässä voikaan ihminen olla... ja vielä 4-0 voitoilla Kärpistä, huh huh sanon minä.

P.S. Sinänsä ihan kiva, että saadaan vaihtelua mestareihin ja "pikkuseuroille" menestystä (lainausmerkeissä siksi, että taitaa JYP olla Seppäsem satsauksien jälkeen pois varsinaisesta pikkuseurasarjasta...)
 

ahal

Jäsen
Iso käsi Jyväskylään - onneksi olkoon! Erinomaista työtä olette tehneet, sekä kaukalossa että ulkopuolella. Oiva esimerkki muillekin, ettei mikään ole jääkiekossa mahdotonta, jos on intoa, taitoa ja halua panostaa yhteiseen juttuun. Ainutlaatuista Suomessa. Nyt on juhlan aika.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Onnea Jyväskylään. Parhaat voittaa aina!

Tämä antaa uskoa myös muille pienemmillä eväillä ponnistaville ...
 

Koneisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnea Jypille! Parempi joukkue voitti, hienoa taistelua kärppädynastiaa vastaan! Meille Bonuksena CHL-paikka ensi kaudeksi joten kiitoksia myös siitä!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Onnittelut JYPille ja kannattajille ansaitusta mestaruudesta. En epäile vähääkään, etteikö ensimmäinen maistuisi makeimmalle... mutta seuraavaa saatte toki odotella vielä hetken. ;)

Parempi joukkue voitti, täysin kiistatta. Kärpät ei riittänyt, eikä se paremmalleen häviäminen ole mitään muuta kuin kova pala purtavaksi hetken verran.

Liekö huomenna nykäskylässä työterveydellä pitkät jonot aamulla? Jännä nähdä...
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Onnea tosiaan JYP. Täytyy myöntää, että jostain syystä harmittaa. En kyllä tiedä miksi, hyvähän se on, että saadaan uusia mestareita. Eikä 4-0 otteluvoitot jätä kellekkään mitään epäselvää. Paras voitti, siksi niitä pelejä pelataankin näin monta.

Onnea!
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
JUMALAUTA ETTÄ TUNTUU HYVÄLTÄ!!!

Ajassa 58:52 pääsi tältä mieheltä itku ja tunteet purkautui kun KAPTEENI JP HYTÖNEN pisti viimeisen niitin Kärppien arkkuun. Vaikea kuvata fiiliksiä ja mitä tää kaikki tarkottaa mutta niin helvetin monta vuotta on tätä mietitty että miltä se tuntuu voittaa. Ei voi sanoin kuvailla miten hieno tuo meidän joukkue oli. Finaalisarja oli uskomatonta, 4-0 dynastiaa pataan, HUH HUH. EI KEULI!!!! VALTRA ON PARAS! Periksi ei anneta milloinkaan.

JYP suomen mestarit 2009!!

Kaksi vuotta sitten ynnä muuta sijoitus, nyt kahdessa vuodessa runkosarjan voitto ja koko paska kotiin finaaleissa 4-0. Ei voi uskoa.
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
RD menestys jatkuu.. Oisiko vielä tälle vuodelle maksikkaa kakun päälle MM-kulta? Hienoa, että Jyp voitti. Onnea RD:lle ja muille Jypin pelaajille. Hienoa vielä, että Blues pääsee pelamaan CHL:ää. Pitäskö Risto pienet juhlat Mikkelissä? :D

Vielä kerran ONNEA JYP!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Onnea JYPille. KalPa -sarja + finaalit olivat kyllä sellaista näytöstä, että huhhuh.

Itseänikin hymyilyttää, kun ylimieliset kyppyrä-fanit saavat nekkuun ja vieläpä lukemin 4-0. Tripla jäi haaveeksi, se on hieno juttu.

Fantastista!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut JYP:lle ansaitusta mestaruudesta. Ei voi kuin katsella kateellisena sivusta, miten asiat hoidetaan jossain oikein. Oikeanlaista omistautumista ja intohimoa asiaa kohtaan. Olisipa meilläkin joskus.

Kyllä jyväskyläläisten nyt kelpaa.

Ja hienoa toki saada uusi mestari Suomeen.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Flunssa tosiaan vaivaa...taitaa jäädä huominen väliin...ja koko viikko...ihannannaa pojat ja onnea!!!!
 

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Onnea Mestareille! Kyllä meni oikeaan paikkaan mestaruus! Hyvä Risto!

Olisin kyllä toivonut Kärpiltä vähän tiukempaa vastusta!
 

Anzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,
Onnea Jypille ja erityisesti Hakkaraisen Mikolle täältä Iisalmen ja Kuopion suunnalta! Huikea esitys koko joukkueelta! JyPille kultaa ja KalPalle pronssia, mahtava kausi!!
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Onnea JYP:ille! Nyt meni kyllä mestaruus varmasti oikealle joukkueelle. Kaikkien "kärki"jengien takellessa koko kevään kokosi itsensä kuitenkin runkosarjan voittajaksi ja yksikään play-off sarjoista ei jättänyt myöskään mitään epäselvää.

JYP:in pelitavasta ruikutettiin siellä ja täällä, mutta mielestäni jengi pelasi hyvää taistelevaa upeaa lätkää. Jotenkin varsinkin taistelevasta koko viisikon puolustuspelistä ja yhteen hiileen puhaltamisesta tuli mieleen viime kauden Blues, mutta suurimpana erona JYP:illä oli 2 helvetin mahtavaa veskaria ja Blegille ei ollut viime vuonna yhtään.

Kertakaikkiaan oikea JOUKKUE mestariksi. Upea nousu yhdestä liigan vastenmielisimmästä rupusakista parissa kaudessa suvereeniksi Suomen Mestariksi. Jotkut jengit opettelevat vuodesta toiseen kaikenlaisia juttuja ja toiset näköjään sitten oppivat vähän nopeammin.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Monta kautta JYP rämpi. Nyt parin edellisen kauden aikana joukkue on kovalla työllä noussut mestariksi syvältä suosta. Ansaittu mestaruus!

ONNEA JYP ja Jyväskylä!

Muistan miltä tuntui HPK:n eka mestaruus. Nauttikaa tästä!

Älkää leuhkiko JYP-fanit vaan vittu naattikaa, naattikaa,naattikaa. Sen te olette todella ansainneet!
 

Jacques

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Jypille

Onnea Jypille, hieno joukkue ja mieltä lämmitti varsinkin nuo kaverit jotka ovat pelanneet ikänsä Jypissä ja nyt se palkittiin. Ainoa syy miksi harmittaa on Viitakosken Vesku, jolle olisi kannun suonut.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
KIITOS JYP!!!,

Aivan tajuton fiilis, veti kyllä isollekin miehelle tipan linssiin. Lapsuuden unelma, joka toteutui 20 vuoden odotuksen jälkeen...Tätä tunnetta, ihanaa tunnetta soisi vuorollaan muidenkin joukkueiden faneille. Menee vähän aikaa sulatellessa tätä...
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hienoa, JYP! Meinasin ihan herkistyä. Onnittelut kaikille asianosaisille ja pitkn linjan faneille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös