Onko tietoa koska Jokerit Helsinki Oy:n B-osakkeiden osakeanti järjestetään?

  • 106 954
  • 612

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Toivottavasti iso osa näistä meni muille kuin Leuaton seniorille ja Leuaton juniorille.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Onhan tää nyt hieno juttu, että fanit saa ostaa osakkeita. 50 € ei oo mikään satsaus. Se menee vielä hyvään tarkoitukseen: junioreille.

Hyvä että tälläiseen on mahdollisuus osallistua. Itse täytyy myös laittaa jossain vaiheessa 50 € junnuille. Nopeasti tuli tavoite summa täyteen. Ja hyvä niin!!!
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Näin ulkopuolisena mahdollisuus olla vaikuttamassa Jokereiden uuteen tulemiseen sekä varsinkin juniorikiekon tukemiseen sai minutkin avaamaan lompakon nyörit. Onhan tuo Mäenpääkin mm. teiltä meille ponnistanut!

Toivottavasti toisen helsinkiläisen seuran kannattaja appiukkoni ei saa tästä vihiä tai voi jäädä kutsu joulupöytään saapumatta, köhköh.

Tervetuloa pian takaisin!
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on itsellekin jokunen osake ostettu!
Onnittelut ja tervetuloa meidän osaomistajien iloiseen joukkoon! Varmaankin juuri sinun sijoituksesi ansiosta ollaan jo 230 000 eurossa!!! Aivan käsittämätön summa jo nyt! Ja sehän tulee vielä vaan kasvamaan, kun tässä on aikaa rutkasti ja ihmisillä vielä parikin palkkapäivää ennen sijoituskierroksen päättymistä. Hienoa!
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Junnukiekon tukeminen oli se viimeinen niitti lähteä Jokereita tukemaan. Joka junnu, joka saadaan lätkäharrastamisen pariin tässä yhteiskunnassa on voitto kotiin.

Paljon on vielä työmaata, mutta nyt päästiin aidosti auttamaan asiaa fanien vinkkelistä.

Kiitos kaikille osallistujille!
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Melkoista tykitystä, viikonlopun aikana osakkeita lunastettiin 30 000 eurolla ja kokonaissumma on nyt tosiaan 230 000. Tällä tahdilla 300 000 voi olla jo viikon päästä kasassa.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mukana karkeloissa.

Muistan aikoinaan kateellisena kuunnelleeni, kun Rane Raitsikka kertoi omistavansa palan Jokereita. Nyt pääsee itsekin mukaan, tosi hieno homma että tällainen järjestettiin. Olis vielä magee jos saisi oikein Jokerit-logolla varustetun paperisen osakekirjan vanhan ajan malliin, seinälle menisi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tämäkään case ei ole näköjään mennyt täysin vailla myrskyjä vesilasissa.

Ehkä @Moderaattorit voisi vaihtaa tän ketjun nimen havainnollisemaan muotoon esim.: "Jokerikannattajien osakeanti", "Jokerikannattajat Oy:n osakeanti" tai "Jokerit - Kannattajien omistama seura".
 
@Eteläpääty Ry
Osaatteko sano, että voiko näitä myydä tai lahjoittaa eteenpäin?

Nämä olisi kiva lahja jokerifanille, jolla on jo kaikkea?
 

Gemondo

Jäsen
@Eteläpääty Ry
Osaatteko sano, että voiko näitä myydä tai lahjoittaa eteenpäin?

Nämä olisi kiva lahja jokerifanille, jolla on jo kaikkea?
En ole Eteläpäätyläisiä, mutta tottakai sä voit omistamiasi osakkeita myydä jos siltä tuntuu. Toki kun ei ole pörssilistattuja niin joudut jokusen virallisen lomakkeen täyttämään ja toimittamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös