Onko ketään ikinä epäilyttänyt?

  • 12 504
  • 46
F

Flonaldo

Viestin lähetti Hai
Jatkoajassa on jo pitkään vallinnut sensuuri. Eikä pelkästään "hyvässä" mielessä. Kyllä sen viime päivien tapahtumien jälkeen jo tyhmänkin pitäisi huomata.

Panee vähän ihmetyttämään.... varsinkin nämä viime aikojen tapahtumat..

Voit ihmetellä rauhassa. Ennen kuin ilmottaudut vapaaehtoiseksi kärsimään Jatkoajan päätoimittajalle langetettavan vankeustuomion en paljon anna kommentteillesi painoarvoa.

Ja aiheesta saa siis keskustella. Vihjailla myös, että jääkiekossakin käytetään vaikka mitä troppeja. Mutta millään tapaa, ei sitten millään tapaa, mitään vihjailuja ei saa yksilöidä. Se joka siihen syyllistyy lentää pihalle kaaressa kuin leppäkeihäs.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sanonpa tähän asiaan ihan yleisellä tasolla, että dopingia on monenlaista. Skaala ulottuu selkeistä hormoneista (kuten anaboliset steroidit) piristeisiin, verenohentajiin ja lisäravinteisiin, joiden käytön jälkiseurauksena jotkut arvot saattavat kohota kovalle tasolle. Osa lisäravinteiden käyttäjistä ei oikeasti tiedä käyttävänsä kiellettyjä aineita. Siis osa. Olen itse joskus vakavammin urheillessani joutunut hakemaan erityisluvan esimerkiksi antihistamiini Duactin käytölle. Duactia voi kirjoittaa kuka tahansa terveyskeskuslääkäri kenelle tahansa potilaalle ilman, että kumpikaan tietää, että kyseessä on virallisesti dopingaine. Lääkärin tosin tulisi se tietää, mutta kaikki eivät tiedä vieläkään. Samanlainen lääke on Clarinase.

Anabolien käyttö ei ole yleisesti ottaen joka jampan hommaa kiekossakaan. Kiekossa tarvitaan myös aerobista kuntoa ja rankka, jatkuva kasvun käyttö aiheuttaa myös sydänlihaksen ylikehittymistä. Mikä puolestaan ennemminkin rajoittaa aerobista liikkumista kuin auttaa siinä. Kenelläkään ei ole niin surkea aerobinen kondis kuin esimerkiksi voimanoston huippumiehellä. Hyvä kun jaksaa lavalle kävellä 250 kilon ääreen.
 

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Ainakin Ruotsissa tämä aihe on valitettavan ajankohtainen, päivän Expressenissä on juttu kahdesta syytteeseen joutuneesta 18 -vuotiaasta junnusta, jotka olivat ottaneet anaboleja "luullen niitä luvallisiksi lisäravinteiksi".

http://www.expressen.se/article.asp?id=105640
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Kiinnitin huomiota kun monet täällä jutuissaan yhdistävät hormoonit, voiman ja massan jota joku gooni saattaa tavoitella, mutta yhtä lailla hormooneista hyötyy myös rankan kuntotreenin vetäjä palautumisen nopeutumisella ja tällä on enemmänkin hyötyä kiekkoilijalle esim loukkaantumisen jälkeen kun pitää päästä nopeasti kuntoon.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti hull16
Kiinnitin huomiota kun monet täällä jutuissaan yhdistävät hormoonit, voiman ja massan jota joku gooni saattaa tavoitella, mutta yhtä lailla hormooneista hyötyy myös rankan kuntotreenin vetäjä palautumisen nopeutumisella ja tällä on enemmänkin hyötyä kiekkoilijalle esim loukkaantumisen jälkeen kun pitää päästä nopeasti kuntoon.

Tämä on täysin totta. Monesti anaboliset yhdistetään juuri lihasmassan kasvattamiseen, mutta tosiasiassahan tuo auttaa paljon myöskin aerobiseen treeniin - jos treenataan nimenomaan sitä silmällä pitäen. Voimaominaisuudet kasvavat kun voi treenata hullun lailla, mutta sama pätee aerobiseen puoleenkin.
Kun palaudut nopeammin, niin voit harjoitella laadukkaasti useammin ja kovempaa.
Ei ole sattumaa että nämä aineet ovat suosiossa nimenomaan voima ja kestävyysurheilijoiden keskuudessa.

Voimannostossa väitän vähintään 70%:n käyttävän näitä aineita ja doping -testit saatika käryt ovat lähinnä vitsi, tai todella paskaa tsägää. Ns. neula heinäsuovassa.
Tiedän itse pari voimannostajaa - molemmat käyttävät - jotka ovat tuota harrastaneet jäämättä koskaan kiinni vaikka menestystäkin on tullut.
Saattaahan tuo olla että näissä paljon puhutuissa 'isoissa' lajeissa kontrolli on tarkempi, mutta ettäkö niin tarkka että estäisi aktiivisen douppaamisen. No way.

Jääkiekon puolella jokainen voi miettiä maalaisjärjellä mitä tapahtuu pelaajille lyhyessä ajassa tuossa liigaan tulon kynnyksellä, taikka sitten moninkertaisena kun täältä lähdetään rapakon taakse. Paino nousee muutamassa kuukaudessa kymmenen kiloa. Se ei luullakseni ole läskiäkään urheilijalla, joka kaiketi haluaa olla huippukunnossa mennessään taistelemaan paikastaan auringossa.. Joo, ja kaurapuuroakaan se ei ole ;)

Itselläni ei ole mitään tuota vastaan. Kukin vastaa omasta kehostaan ja niistä seuraamuksista mitä nuo aineet saattavat aiheuttaa. Paska putoaa kyllä rattailta vaikka douppaakin, joten siinäkään mielessä tuossa ei ole ongelmaa.

Huvittaa sen sijaan hurskastelu tyyliin 'meidän lajissa ei käytetä' ja vedotaan testaamisiin ,vaikka tosiasiassa mitään aukotonta testijärjestelmää ei missään lajissa ole - eikä saletisti tule.
Jo pelkästään sen faktan takia, että nämä urheilijat takovat monille ihmisille paljon paljon rahaa urheilemisellaan. Sitä sampoa ei kukaan halua oikeasti pysäyttää. Muodon vuoksi raapaistaan pikkuisen pintaa välillä.
Toinen syy on sitten sama kun hälytysjärjestelmien keksijöillä. Konna on aina askeleen edellä :)
 

tom byron

Jäsen
Viestin lähetti redruM


Mutta efedriinihän ei tosiaankaan ole mikään iso paha huume tai dopingaine sillä mantereella. Efeä nimittäin siellä myydään esim. huoltoasemilla siinä missä täällä Red Bullia...






En juuri itsekän pidä efua kovin suurena huumeena, vaikka se amfetamiinin johdannainen onkin! Efu aiheuttaa joka tapauksessa riippuvuutta ja annosmäärä kasvaa kun toleranssi nousee. Tästähän taas pumppu ei tykkää hyvää ja se varmasti pelien/ efun oton jälkeen laulaa hoosiannaa! No ei ole tarkoitus alkaa moralisoida! Jenkeistä saa myös kuntosalien tiskiltä efuboostereita 25-50mg. Ja kaupoista saa myös vaikka mitä aineita, jotka ovat Suomessa resepti tavaraa. Että tämä on sitä doping suhtautumista jenkeissä! Suomessa voisi olla sama systeemi.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin joo. Olin ehkä sittenkin väärässä kun tuomitsin kaikki lajit dopingista. Onhan olemassa shakki, darts, biljardi, curling, keilailu etc. joissa ongelma ei varmaankaan ole kovin paha. Jolleivat sitten ole rauhoittavien aineiden kuten alkoholin ja kannabiksen suurkuluttajia :D
Auts..Nekään eivät ole kai edes kielletyllä listalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Janecky #91
Niin joo. Olin ehkä sittenkin väärässä kun tuomitsin kaikki lajit dopingista. Onhan olemassa shakki, darts, biljardi, curling, keilailu etc. joissa ongelma ei varmaankaan ole kovin paha. Jolleivat sitten ole rauhoittavien aineiden kuten alkoholin ja kannabiksen suurkuluttajia :D
Auts..Nekään eivät ole kai edes kielletyllä listalla.

Itse asiassa ovat. Ammunnassahan on käryjä tullut beetasalpaajista. Ja dartsissakaan ei (tietääkseni) saa virallisissa kisoissa ottaa "hermot laukaisevaa" drinksua.

Shakista en ole kuullut, että dopingia olisi käytetty, mutta MM-otteluissa on esitetty väitteitä, että vastustajan avustajat antavat vinkkejä tuomiensa välipalajogurttien merkkien avulla. Ja lisäksi on jouduttu asentamaan kanaverkko pöydän alle, kun toinen ottelijoista väitti vastustajan häiritsevan potkimalla.
 

Snapper 52

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse en puutu kenenkään douppaamiseen, mutta sanonpahan vaan, että on paljon komeampaa katsella 100+ kg:n äijien torppailevan toisiaan kanveesiin 80 kg:n äijien sijaan. Lajissa kuin lajissa, keinolla millä hyvänsä.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Mitenkäs pää?

Itse en aiheesta hormoonit hierveästi tiedä. Olen kuullut myös samat selitykset leuan ja otsan jykevästä kasvusta. Mutta olen kuullut myös että hormoonit aiheuttaa pieniä oikosulkuja vintillä. Tai oikeastaan tämähän on selvä , jos meidän hormoonitaso nousee niin tuskin me ainakaan mitenkään rauhotutaan, oikeastaan päinvastoin.

Eikö tämä ole yksi suuri ongelma hormoonie käytössä? Kaikki me tiedämme että tässä lajissa voi käydä myös hyvin, hyvin huonosti. Olisi todella ikävää jos joku nuori kaveri menettäisi liikuntakyvyn vain sen takia että jollain "Pilleri-Villellä" naksahtaisi päässä, jonkun pikku ronkkasun tms. takia.

Olen kuullut siis vain kuullut, että "rapakontakana" on hyvin ontuva testi järjestelmä. Eikös sielä ole parasta aikaa eräskin kuulan työtäjä joka kärähti douppingista mutta on onnistunut siitä huolimatta välttämään kilpailukiellon. Ja Ruotsin maajoukkue pelaaja kärähti kielletystä aineesta heti Ruotsiin tultuaan (jos en väärin muista niin oliko Öhlund?) mutta tosin oli saanut tätä kiellettyä ainetta lääkarin määräyksestä silmäleikkauksesta toipumiseen, mutta ei ollut sitä kuitenkaan muistanut testaajalle ilmoittaa. Niin eikö tämä jo todista se että Pohjois Amerikassa, ei ole toimivaa testaus järjestelmää?

Juttussa voi olla tai on paljon virheitä. Korjatkaa ihmeessä kun niitä havaitsette...!!!
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Luiro
Mitä jos urheiluseuran omistajalla on useita leukoja?

...tai jos leukaa ei ole lainkaan...

Samaahan tässä on tullut mietittyä, mutta enpä taida sen enempää uskaltaa spekuloida, kun en tiedä, milloin moderaattoreiden neljä milliä on kulunut. Todettakoon nyt kuitenkin, että massaa ja lihaksia voi toki nostaa lyhyessäkin ajassa, ja melkoisestikin. Eräs vakavaan sairauteen sairastunut ja parantunut pelaajakin sai sairastumisensa jälkeen 10 kiloa + 1 kg takaisin hyvin lyhyessä ajassa - ja hänen kohdallaan uskon sattuneesta syystä, että mömmöjä EI ole avuksi otettu. Uskon, että kuolemanvakavan sairauden läsnäolo laittaa asioita arvojärjestykseen. Kyseisen pelaajan kohdalla en ole tullut aikaisemminkaan epäilleeksi aineiden käyttöä; mies on erittäin terveen näköinen ja mallinen ollut aina. Vaan kyllähän noita sikaniskoja on...Kyse on valinnasta; jos haluaa riskeerata terveytensä uran vuoksi, niin siitä vaan. Mielipiteeni dopingista olen kirjoittanut jo aikaisemmin aihetta käsittelevään ketjuun vapaassa, joten ei tässä nyt sen enempää...
 

Luukkuvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
NHL:ssä toimii periaate "poissa silmistä, poissa mielestä". Doping ei ole (ainakaan julkinen) ongelma, koska sitä ei ole kielletty. En ole asiantuntija, mutta olen saanut käsityksen, että aineiden vaaroja on Suomessa ainakien aiemmin liioiteltu (vrt. huumevalistus). Jos aineita ei kielletä, ei ole mitään syytä tuomita ja osoitella syyttävin sormin douppaavia pelaajia. Toivottavasti nämä pysyttelisivät kohtuudessa oman terveytensä takia. Olisi myös hienoa, jos useammat pelaajat kertoisivat asiasta avoimesti, ja heitä ei rehellisyyden takia ristiinnaulittaisi mediassa. Tästä voisi kuitenkin seurata eräs ongelma: junnut saattaisivat ottaa tähdistä mallia huonossa mielessä. Kun ei se nuuskakaan kovin terveellistä ole...
 

Snaipperi

Jäsen
"Poissa silmistä, poissa mielestä". Tälläinen käsite minullakin on ollut NHL:n pelaajien douppausasioista. Luulisin, että Amerikassa käytetään muualla kiellettyjä aineita jossain määrin. Luulisin myös, että juuri sen takia ensimmäiset olympiavalinnat oli tehtävä jo niin aikaisin, koska muuten aineet näkyisivät KOK:n doping-testeissä. Kun valinnat julkaistiin, tiedettiin lopettaa aineiden käyttö ajoissa.

En tiedä asiasta sen enempää, pelkkää oletusta vain.
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Martti Vainio ym.

Yksi ex-voimanostaja oli lääkärintarkastuksessa ja lekuri oli moittinut tosi korkeita maksa-arvoja. Lääkäri sanoi, että ellet lopeta aineiden käyttöä, et elä kauan. Finniniska vastasi lääkärille, että elän mielummin vuoden tiikerinä, kuin kymmenen vuotta hiirenä. Tämä tarina on tosi.

Vieläkin jaksaa ihmetyttää Martti Vainion tapaus. Marahan jäi kiinni, koska ainetta oli jäänyt rasvasoluihin, ja rasitus sai sen sitten putkahtamaan esiin. Ei siinä mitään, mutta miten talonmies Pikkarainen osui niin laihan jätkän ainooseen paikkaan, missä rasva vähän tirisi? Todella huonoa tuuria.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Velu
Tietoa anabolisten aineiden vaikutuksista löytyy esim:

http://ffp.uku.fi/intro/anaboli.htm#2 ANABOLISET AINEET

Siellä mainitaan tuo leuan kasvukin. Heti perään todetaan, ettei ole varmaa näyttöä siitä että doping-annostus riittäisi aiheuttamaan esim. kasvojen ääreisosien liikakasvua.

Empiiriset havainnot osoittavat, että pullasorsan näköisten poikien kasvot miehistyvät ihmeesti rapakon takana. Verratkaapa piruuttanne suosikkienne potretteja ennen ja jälkeen. Tyttöjen silmää morfologiset muutokset kuulemma miellyttävät. Liekö sitten hormoneilla osaa lopputulokseen eli ei.

Poikalapset: älkää silti kokeilko anabolisia kotona!

Doping on yleisnimi kielletyille piristeille, hormoonivalmisteille ja suorituskykyä parantaville menetelmille. Kahvikin (kofeiini) on doping-aine tarpeeksi isona annoksena, mutta siitä ei takuulla saa jykevää leukaa, vaikka joisi 10 litraa päivässä!

Kasvuhormooni on ainut doping-aine, joka voi joissain tapauksissa pitkään ja suurina annoksia käytettynä saada aikaan tätä ääreiskasvua. Millään muulla doping-aineella (anaboliset steroidit, testosteroni, piristeet, infuusionesteet, jne...) ei ole mahdollista saada aikaan esim. kasvojen luiden kasvua. Ja kun kasvuhormooni ei ole urheilussa lähellekään käytetyin 'hormooni', niin on typerää väittää leuan kasvun olevan jokin varma tunnunmerkki douppajista.

Niistä pullasorsista. Tulisi huomioida myös sellainen tekijä näiden miehistyneiden poikien kohdalla, että on aivan luonnollista, että parikymppisten jannujen naama muuttuu aivan normaalisti parissa vuodessa paljonkin miehisemmäksi, varsinkin jos rasvaprosenttia samaan aikaan on saatu pudotettua. Hyvä esimerkki tästä olkoot vaikka Olli Jokinen.
 
Viimeksi muokattu:

harva

Jäsen
Viestin lähetti JHag
Sanonpa tähän asiaan ihan yleisellä tasolla, että dopingia on monenlaista. Skaala ulottuu selkeistä hormoneista (kuten anaboliset steroidit) piristeisiin, verenohentajiin ja lisäravinteisiin, joiden käytön jälkiseurauksena jotkut arvot saattavat kohota kovalle tasolle. Osa lisäravinteiden käyttäjistä ei oikeasti tiedä käyttävänsä kiellettyjä aineita. Siis osa. Olen itse joskus vakavammin urheillessani joutunut hakemaan erityisluvan esimerkiksi antihistamiini Duactin käytölle. Duactia voi kirjoittaa kuka tahansa terveyskeskuslääkäri kenelle tahansa potilaalle ilman, että kumpikaan tietää, että kyseessä on virallisesti dopingaine. Lääkärin tosin tulisi se tietää, mutta kaikki eivät tiedä vieläkään. Samanlainen lääke on Clarinase.

Duact ja muut pseudoefedriinit eivät taida paljon urheilussa auttaa, niitten kieltäminen on lähinnä kiusallista. Olisiko kiellon syynä mahdollinen käyttö peiteaineena?

"Vahinkokäryistä" merkittävimpiä ovat viime aikoina olleet nandrolonkäryt. Varsinainen nandroloni olisi tehokas dopingaine, mutta siitä jäisi kiinni varmasti. Nyt nappaillaan esiasteita, joiden vaikuttavat kehossa ja näkyvät testeissä vain hetken, ja joista kärytessä voi hyvin teeskennellä tyhmää.

Viestin lähetti JHag
Anabolien käyttö ei ole yleisesti ottaen joka jampan hommaa kiekossakaan. Kiekossa tarvitaan myös aerobista kuntoa ja rankka, jatkuva kasvun käyttö aiheuttaa myös sydänlihaksen ylikehittymistä. Mikä puolestaan ennemminkin rajoittaa aerobista liikkumista kuin auttaa siinä. Kenelläkään ei ole niin surkea aerobinen kondis kuin esimerkiksi voimanoston huippumiehellä. Hyvä kun jaksaa lavalle kävellä 250 kilon ääreen.

Kuten tässäkin ketjussa on todettu, käytetään anabolisia puhtaissa kestävyyslajeissakin, Vainiota tuoreempia ovat juuri nandroloniin liittyvät tapaukset kuten Smigun tai Baumann. Aerobisen kunnon voi invalidisoida aivan aivoton hormonien käyttö, jota varmasti esiintyy sitäkin.

Janne Toivanen (maastaveto 365 kg, yhteistulos yli 900 kg) juoksi cooperissa yli kolme tonnia. Voimanostossa on aika erilaisia treenitapoja, Toivanen korostaa myös aerobisen kunnon merkitystä treenien jaksamisessa ja palautumisessa. Otin hänet esiin esimerkkinä kovakuntoisesta voimanostosta, en tarkoita, että hän käyttäisi dopingia.

Toivanen on muuten sittemmin tainnut harrastaa myös kaukalopalloa, nykyisistä puuhista en tiedä. Lähdetkö JHag scouttaamaan Jyväskylän suuntaan?
 

Damaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toivanen touhusi Jyväskylässä valmentaen ykkösdivarin kaukalopalloa hetken ja sen jälkeen kolme kautta täällä Jämsänjokilaaksossa paikallisen ykkösdivariporukan peräsimessä. Ja kun Toivasen tuntee, niin ei tule kyllä mieleenkään että äijä ois douppaamalla vetäny noi huikeet lukemat.
 
Suosikkijoukkue
HPK ja Newcastle United
Re: Re: Se leuka

Viestin lähetti kop


Joo, ja toinen varma vinkki: kaikki nörtit tunnistaa silmälaseista, huonosta ryhdistä ja laihosta jaloista.

Plääh..

Ottaisitte edes vähän asiasta selvää, ennen kuin rupeatte suoltamaan tuollaista tekstiä suurista leuoista ja naamoista.

Eihän ketään voi tietenkään leuan takia tuomita dopingin käyttäjäksi, mutta jos yli parikymppinen suomalais-nuori muuttuu talven aikana harkimosta haakanaksi, on syynä siihen yleensä jokin muu kuin puhdas suomalainen ruoka.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Kyllä olen minäkin epäillyt.

Joistakin pelaajista näkee ulospäin ja epäilee, että on saattanut nauttia jotain. Mutta, varmasti et voi tietää, ellet taluta testeihin. Siksi kannattaa pitää mölyt mahassa nimien osalta. Niitä voi huudella sitten kaljalla vaikka, ei täällä julkisesti.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti tom byron







En juuri itsekän pidä efua kovin suurena huumeena, vaikka se amfetamiinin johdannainen onkin! Efu aiheuttaa joka tapauksessa riippuvuutta ja annosmäärä kasvaa kun toleranssi nousee. Tästähän taas pumppu ei tykkää hyvää ja se varmasti pelien/ efun oton jälkeen laulaa hoosiannaa! No ei ole tarkoitus alkaa moralisoida! Jenkeistä saa myös kuntosalien tiskiltä efuboostereita 25-50mg. Ja kaupoista saa myös vaikka mitä aineita, jotka ovat Suomessa resepti tavaraa. Että tämä on sitä doping suhtautumista jenkeissä! Suomessa voisi olla sama systeemi.


Niin ja sitten on ne sankarit, jotka vetää efeä sen takia, että kestää enemmän viinaa. Kun vaikutus loppuu, nukkumatti tulee ja lyö nuijalla päähän :D

Efe taitaa olla vaikutukseltaan lähellä kahvia (kofeiinia) se piristää hieman enemmän ja parantaa hapenottoa, astmapiipussa on muuten samaa ainetta.

Ja eikös sitä ole luonnostaan banaanikuorissa pieniä määriä, joten se ei ole synteettinen aine.
 

Luiro

Jäsen
Eräs tuttuni kertoi, että Soulin olympialaisten aikaan he aikaeroa tasatessaan nappailivat erään kehonrakentajan efedriinejä, niin kyllä taas jaksoi kiskoa kaljaa ja katsella urheilua. Mielekäs harrastus.

Se on vain niin hassua, että valmentajat näköjään katselevat läpi sormien kaikkea kiellettyjen lisäravinteiden käyttöä. Jos näitä käytetään kolmosdivisioonassa, niin miksi ei liigassakin?
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Luiro
Eräs tuttuni kertoi, että Soulin olympialaisten aikaan he aikaeroa tasatessaan nappailivat erään kehonrakentajan efedriinejä, niin kyllä taas jaksoi kiskoa kaljaa ja katsella urheilua. Mielekäs harrastus.

Se on vain niin hassua, että valmentajat näköjään katselevat läpi sormien kaikkea kiellettyjen lisäravinteiden käyttöä. Jos näitä käytetään kolmosdivisioonassa, niin miksi ei liigassakin?

Tämä ei kyllä liity ketjuun yhtään, eikä kiekkoilijoihin. Sorry, mutta laitan kuitenkin paatosta.

Tavallisen tallaajaan kannalta aineitten yhteisvaikutus voi olla arvaamaton.

Pelkkä viinan kanssa läträäminen rasittaa elimistöä, humalahan on myrkytystila (joskin aika mukava sellainen). Samalla kiskotaan Battery-kossua, jossa on tauriinia ja aika paljon kofeiinia. Lisäksi puolituttu tarjoaa jotain efe-nappeja tai vielä vahvempaa. Seurauksena voi olla esim. sydänkohtaus tai elimistön kuivuminen (kofeiini on mieto diureetti) Tai naksahdus.

Sitten kun kyseinen tyyppi on paikallisen punttisalin lyhytpinnainen hormoonihiiri, niin titityy-linja on lähellä. Voi naksahtaa lopullisesti. Hormooni-punttiantteja lähtee titityylle tai vankilaan taposta aina välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös