Onko Kai Rautio olemassa?

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
HIFK oli maksavinaan palkkaa "Kai Rautiolle" ja lobbasi ne rahat jonnekin ihan muihin tarkoituksiin (ks. hakutoiminnolla Suzki). .
Myös HPK on aloittanut saman suuntaisen toiminnan. Hekin väittävät maksavansa palkkaa päävalmentaja "Kai Rautiolle" ja jopa aina kevääseen 2015 asti, mutta miehestä ei ole kuitenkaan mitään näköhavaintoa joukkueen harjoituksista. Näinköhän HPK:llakin on oma Suzki? Se on epävarmaa, mutta se on kuitenkin varmaa, että "Kai Rautiota" ei ainakaan ole.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mitä, jos koko "kairautio" on vain älykkään historioitsijanaisen lätkäalterego? Puhun tietysti Kaari Utriosta. Kai Rautio --> Kaira Utio --> Kaari Utrio? Tai kenties Utrio on miehensä kanssa yhdessä kehitellyt "alkukantaiseen jääkiekkomaailmaan" älyllisen huijauksen etäpesäkkeen. Utrion miehen etunimihän on Kai. Ei voi olla sattumaa!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jos HPK tekee ensi kesänä suoran kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen Loch Nessin hirviön, chupacabran, lumimiehen, reptiliaanin, Ruokolahden leijonan, ogopogon, John Titorin, umpirehellisen savolaisen ja/tai mukavan anopin kanssa, ja hirttää itsensä jälleen kahden vuoden ajaksi taloudellisesti ko. kontrahtiin, voin alkaa uskoa, että niin ikään Kai Rautio on fyysinen entiteetti.

Siihen asti pidän kuitenkin ehdottomasti todennäköisimpänä, että kyseessä on pelkkä Mansaarille rekisteröity toiminimi, jonka toimialana ovat "suokaasut, sikatalous, verkostokonsultointi ynnä muu laillinen liiketoiminta".
 
Viimeksi muokattu:

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onkohan mies leijonien valmennustiimissä ensi vuonna myös. Mystinen hahmo ilmestyy penkin taakse.
Olisko JYP-HPK pelissä kun kameramies haki Rautiota kuviin. Taisi kolmannella yrityksellä osua oikeaan kohteeseen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liittyykö Kai Raution näennäisesti satunnainen ilmestyminen ilmastonmuutokseen ja voimakkaisiin myrskyihin. Asiaa tutkitaan.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti,ryssäJokerit,Southeast division Champions
"Kai will be on the bench during games, he won´t focus on defence or forwards, but will undertake a comprehensive analysis of the game. "

Mystinen mies, ei tee mitään ja saa rahaa kolmesta paikasta.

Tuolta lisää.
 

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei, Kai Rautio luotsasi Lev Prahan KHL:n finaaleihin. Vielä neljä voittoa ja kairautio nostaa pyttyä. Ensin nostaa IFK:n pohjalta mestaruuteen ja nyt tämä. Aika velho!

Onko KHL:ssä tapana antaa mestaruuspokaali kiertoon joukkueen sisällä? Jos on, niin missä Rautio esittäytyy mahdollisen kannun kanssa? Tulee varmaan Nokan kanssa Nordiksen tuulikaappiin, eikä kairautio mahdu edes kynnyksen yli, joten olemassaoloa ei voida todistaa.

Aihetta sivuten, jos nyt mahdollisesti Praha nostaa kannua, miten Venäjällä suhtaudutaan tähän? Putin tuskin innostuu.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Aihetta sivuten, jos nyt mahdollisesti Praha nostaa kannua, miten Venäjällä suhtaudutaan tähän? Putin tuskin innostuu.
Prahan kevät 1968 saa siinä tapauksessa jatko-osan, ja joku tuleva tshekkitähti saa syyn valita pelinumerokseen 14.
 

Carlos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Prahan kevät 1968 saa siinä tapauksessa jatko-osan, ja joku tuleva tshekkitähti saa syyn valita pelinumerokseen 14.
Juu, ja Gazprutprut lopettaa sarjan sponsoroinnin ja perustaa uuden PHL:n eli Putler Hockey Leaguen jolla halutaan kunnioittaa yhden maan ja yhden kansan yhtä ainoaa suurta ja mahtavaa hallitsijaa, Vladolf Putleria. Tähän sarjaan pääsee vain seurat ja absoluuttisesti maailman parhaat pelaajat, jotka kuuluvat Putlerin välittömään lähipiiriin, näin ollen otteluiden tulokset saadaan sopiviksi.

Sarjan uudeksi iskulauseeksi tulee; "Tervehdi voittoa, tervehdi Putleria!"
 
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia, Jukan haamu 3.0
Muistaakseni Kai Rautio on olemassa. Ei ole varma tieto. Mutta mikäli tosiaan on tuolla Itä-Euroopassa tällä hetkellä, niin lieköhän syönyt preveleitä. Toisaalta, jos Kai Rautio ei ole olemassa, eikö hän silti voikin periaatteessa syödä preveleitä?
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Muistaakseni Kai Rautio on olemassa. Ei ole varma tieto. Mutta mikäli tosiaan on tuolla Itä-Euroopassa tällä hetkellä, niin lieköhän syönyt preveleitä. Toisaalta, jos Kai Rautio ei ole olemassa, eikö hän silti voikin periaatteessa syödä preveleitä?
Todennäköisesti Kai Rautio joutuu syömään preveleitä ihan työnsä puolesta.. Ja nautti joka hetkestä
 
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia, Jukan haamu 3.0
Suomen maajoukkueen valmennusryhmään kuuluvat siis K. Jalonen, Lauri Marjamäki ja Ville Peltonen. Kertovat myös jonkun Kai Raution olevan mukana. En usko ennen kuin näen. Taitaa Kale vaan siirtää liiton rahoja omalle, Kai Raution nimissä olevalle, tililleen tässä.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Odotetusti tämä mystinen henkilö nimeltä Kai Rautio on liittynyt maajoukkueen valmennusryhmään ja näin ollen seuraa Kari Jalosta taas uuteen valmennuspestiin. Maikkarin sivuille on myös löytynyt kuva kyseisestä henkilöstä http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/leijonat/artikkeli/leijonien-valmennukseen-uusi-nimi-peltosella-oma-roolinsa/4441576
Onko tämä vihdoin todiste siitä että Kai Rautio todellakin on olemassa?
Ee-hei tuo mikään Kai Rautio ole tuossa kuvassa, sehän on masentunut Remontti-Reiska! Maikkari yrittää taas kusettaa.

Huomatkaa myös Jalosen kommentit siitä, että tämä"Kai Rautio" laitetaan kätevästi asumaan Tsekkeihin, tai johonkin muuhun maahan missä kukaan suomalainen toimittaja ei normaalisti hortoile. Jos sieltä yritetään miestä lähteä metsästämään, sattuu Kai Rautio juuri silloin olemaan vaikkapa Slovakiassa tai Saksassa tai Namibiassa. Kisojen ajan Kai Rautio puolestaan on aina siellä, missä Leijonat ei ole, koska nyt vaan on niin älkääkä enää kyselkö saatana.
 
Huomatkaa myös Jalosen kommentit siitä, että tämä"Kai Rautio" laitetaan kätevästi asumaan Tsekkeihin, tai johonkin muuhun maahan missä kukaan suomalainen toimittaja ei normaalisti hortoile.
Huhujen mukaan Sporde tosin on haastatellut Kai Rautiota Los Angelesin olympialaisissa 1984. Kai seisoi Zola Buddin vieressä haastattelutunnellissa ja Spode tulitteli maikkarin mikkiä vuorotellen haastateltavien naamaan. Näin ollen eiköhän Mestari Kai "Kai" Raution kaiva esiin halutessaan ja kirjoittaa vaikkapa isänpäiväksi siitä kirjankin.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...tämä "Kai Rautio" laitetaan kätevästi asumaan Tsekkeihin, tai johonkin muuhun maahan missä kukaan suomalainen toimittaja ei normaalisti hortoile. Jos sieltä yritetään miestä lähteä metsästämään, sattuu Kai Rautio juuri silloin olemaan vaikkapa Slovakiassa tai Saksassa tai Namibiassa.
Hyvin paikallistettu! Silti jollain ketjuun kirjoittaneilla ovat termit ja käsitteet sekaisin: mystinen hahmo ja myyttinen hahmo ovat aivan eri ilmiöitä. Myyttinen, kairautiomainen jumalhahmo on ollut Namibiassa jo vuosituhansia. Tämä olento asuu vuoroin järvien pohjassa, josta hän luo kasveja ja kaloja lapsilleen ja silloin tällöin pilvien päällä, luoden sateita heidän hirssi-, Ibuprofeeni- ja kurpitsaviljelmilleen. Kairaution olemasso olo tiedetään ja häntä kunnioitetaan uhrilahjoilla - vaikka kukaan ei häntä ole koskaan nähnytkään.
Namibiassa ei, vastoin pysyviä ennakkoluuloja, ole kumipuita, joista sahataan jääkiekkoja. Hieman epämääräisempi huomio, jonka voinee sivuttaa, on että namibialaisten kairautio on *fanfaari* feminiumi!

Seuraavaksi joku katkeroitunut (epä)persoona perustaa raivonkyyneleet silmissään viestiketjun, jossa väitetään Michael Jacksonin olleen ihmisestä syntynyt ihminen, eikä Jumalhahmo?!
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kari Jalonen väitti haastattelussa, että Kai "Raution kai" Rautio olisi ollut katsomassa USA:n harjoituspeliä. Toisaalta Jalonen puhui myös Suhosen Alposta ja nykyajan teknologiasta (dvd) samassa lauseessa, joten saattanut vain mennä vappu ja aprillipäivä sekaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös