Onko junnukiekossa vielä initiaatioriittejä?

  • 1 898
  • 4
Siis onko sellaista, että uusi pelaaja otetaan joukkueeseen mukaan jonkun tekemisen kautta.
Että pitää juoda kuravettä ja muuta vastaavaa?
Ja laitetaanko näitä someen muiden nähtäviksi?
Meillä oli junnuna jotain pientä, mutta meillä ei ollut somea, jossa jaettiin nöyryytyksiä julkisesti kaikille.
Enpä usko että tällainen olisi kadonnut minnekään.
Mulla ei itsellä ole tietoa, onko teillä?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Omissa joukkueissani ei ole ollut mitään viimeisen vajaan 15 vuoden aikana, enkä usko, että on enää missään muuallakaan. Oli aikanaan typerä ja idioottimainen perinne, että häpäistään uusi pelaaja jollain tavoin, ja tämä oli sitten hassunhauskaa, jonka tarkoitus oli ilmeisesti parantaa joukkuehenkeäkö-ko??

Pelaajana B-junnuissa itsekin muistan, että oli vaihtoehtona munakarvojen tai hiusten ajaminen, mutta koska valmennus valitsi meikäläisen kapteeniksi niin pääsin luistamaan siitä. Tuntui se touhu jo silloin vastenmieliseltä
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Omilta peliajoilta muistan olleen jotain pientä. Esim raa’ an kananmunan syönti kuorineen tai ensimmäisessä saunaillassa jonkun helkkarin vahvan ja pahan paukun juominen. Näitä en pidä mitenkään toista alas polkevana vaan enemmänkin hauskoina kokemuksina kun ne itsekin olen kokenut.

Näistä aikaa viitisentoista vuotta.
 

Glove

Jäsen
En havainnut moista valmentajaurani (25 v.) aikana, eikä kukaankertonut, että tämmöistä tapahtui. Peliuraltakaan en muista tämmöistä tapahtuneen.
 

Zentteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pienet seurat, Kärpät
Ei ole tullut vastaan tämmösiä omalla kohdalla, 70 luvulta tähän päivään. En tiennyt tämmöistä oikeasti olevankaan olevankaan kuin B luokan lätkäleffoissa (työpaikoilla joskus oli jonkinmoisia sarvikaisia).
Tosin en tiedä mitä omat pojat ovat kokeneet CBAMiehet ikäluokan joukkueissaan kun ei ole tullut mieleen kyselläkään ja pojat ei ole kertoneet.

Kaikkeahan sitä hyvän joukkuehengen eteen tehdään mutta huonolla toteutuksella vaikutus voi olla päinvastainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös