Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Oman joukkueen voitto vai hyvätasoinen peli?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana teemu73, 24.11.2005 klo 10.24.

?

Kumpi merkitsee enemmän, oman joukkueen voitto vai hyvätasoinen peli?

 1. Oman suosikkijoukkueen voitto

  165 ääntä
  77,5%
 2. Hyvätasoinen ottelu

  48 ääntä
  22,5%
 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tästä on keskusteltu toisaalla ja ihan mielenkiintoisia näkökantoja esitetty. Laitetaanpa asiasta äänestys.

  Itse olen viime vuosina joutunut katselemaan sellaista taaperrusta suosikkijoukkueeltani, ettei minulle merkitse mitään se, millaisella pelityylillä niitä pisteitä tulee, kunhan niitä tulee!

  Ketä kiinnostaa kauden lopussa kun todetaan: "Jäätiin viimeiseksi, no ei se mitään, pelattiin helvetin näyttävää kiekkoa koko kausi".

  Tai onko muka jonkun mielestä hienompaa tippua puolivälierissä hyvällä pelillä kuin voittaa mestaruus 1-0 persemaalilla?

  Pelin taso on pääasia vain silloin, kun jotain matsia seuraa puolueettomana. Mutta oman joukkueen pelissä on aina pääasia voitto!
   
 2. RtSn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ehkä kuitenkin käännyn sinne hyvätasoisen pelin puolelle, koska tapa millä joukkue voittaa pitää olla mallikas, eikä hutiloitu vain sinnepäin rutiinivoitto. Liigassa kun hyvätasoiset pelit tuppaavat jäämään - osin kahvaamisen ansoista - pikkaisen vähemmälle kuin NHL:ssä.
   
 3. Old TJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Riippuu pelistä. Jos kyseessä on viides finaalimatsi niin aivan sama kuinka surkea se peli on kunhan voitto otetaan.

  Pitkän pimeän talven keskellä oleva tavallinen runkosarjamatsi onkin sitten vähän eri juttu. Kyllä allekirjoittanut lähtee hallilta paremmalla mielellä jos on pelattu hyvätasoinen matsi, jossa on niukasti tullut turpiinkin kuin jos peli on ollut sumputteluperuutteluperseilyä, jonka jälkeen niukasti pisteet jääneet omille. Tämä koskee yksittäistä peliä. Ei tappioputkia.

  Parastahan tietenkin on että peli on hyvätasoinen ja pisteetkin omille...


  Old TJ
   
 4. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Riippuu tietenkin ottelun tärkeydestä, mutta kyllä hyvä peli menee oman joukkueen voiton edelle runkosarjan panoksettomissa väännöissä. Ei se paljoa lohduta, jos kaadetaan Pelicans surkeaakin surkeammalla pelillä enää nykyää. Mielummin vaikka 5-6 turpaan vauhdikkaassa ja iloisessa ottelussa, kuin joku nihkeä 2-1, 1-0, 3-2 voittovääntö, josta kuitenkin jää vain vitutus ja kahvasumppu päällimmäisenä mieleen.

  Silloin ennen oli toisin. Jokaisesta voitosta jaksoi iloita, oli pelin taso mikä tahansa, mutta nykyään, kun tuo pleiaripaikka tulee kuin manulle illallinen niin nihkeät voitot eivät aiheuta mitään riemunpurkauksia, ainoastaan sitten pleiareissa. Runkkiksessa sitä näkis mielellään iloista peliä voittojenkin kustannuksella. Ymmärrän kyllä, jos esim Ässäfanit ja Saipafanit ajattelevat toisin.
   
 5. morningstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Buffalo Bills
  Lainaus:
  Lainaus:
  Noissa viesteissä näkyy hyvin Maslovin tarvehierarkia. Lähtökohta on se, että voittoja pitäisi tulla (Ässät). Sitten kun niitä on kausi toisensa perään tullut kuin tuutista (Kärpät) on varaa ruveta vaatimaan myös korkeatasoista peliä. Itse olen joka tapauksessa sitä mieltä että Kerho voittakoon vaikka kuinka visvaisella räpellyksellä. Jos voittaa komeasti trillerimatsin niin aina parempi. Trillerissä häviäminen ei puolestaan anna minulle mitään.
   
 6. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Näin se menee. Jos Kärpätkin ajautuisi joskus n.10 pelin tappioputkeen, niin luultavasti siellä Oulun suunnallakin alkaisi taas se voitto maistumaan enemmän, vaikka sitten vain 1-0 Pelicanseja vastaan.
   
 7. Tommy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #17
  Voitto lähes aina.
  Kyllä sen kolme pistettä ottaa mielummin kun nolla pistettä ja viihdyttävän ottelun.
   
 8. RtSn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Nojoo, kyllä. Siinä vaiheessa pelin kääntäminen - hinnalla millä hyvänsä - on toki suotavaa, heh. Mutta eiköhän sitä pidetä huoli, että reagointi pelien voittamiseksi aloitetaan pikkaisen aikaisemmin.
   
 9. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Ihan puhtaasti hyvän ottelun kannalla, lopputuloksesta viis. Menihän tuossa pari kautta sitten suosikkijoukkueelta mestaruuskin ohi, paskalla pelilläkin vielä... Ei se ole aina se lopputulos, ei sitten laisinkaan, vaan hyvä peli, mikä saa sinne halliin lähtemään.
   
 10. lintu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Riippuu tilanteesta. Tottakai otan mielummin voiton kuin tappion siinä viidennessä finaalissa huonolla pelillä mutta runkosarjassa haluan nähdä viihdyttävää kiekkoa menestyksen edelle. Kokonaisilmeen pitää olla viihdyttävä, mutta pleijareissa voidaan jo hieman tinkiä.
   
 11. smasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
  Paha kysymys, vähän fifti-siksti juttu. Tässä vaiheessa varmastikin ottaisin voiton, sillä Jokerit ovat rämpineet niin pitkään, että muutama piste tekisi hyvää tyylistä viis. Toisaalta monasti todetaan, että usein tolppalaukaus voi olla hienompi kuin maali - sama asia voitossa. Vaikka oma suosikkijoukkue häviäisikin, viihdyttävä peli pelastaa aika paljon. Jos tulee hienoja maaleja ja syöttöjä ja taklauksia, ei omankaan joukkueen tappio hirveästi jaksa harmittaa.
   
 12. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Kaikista paras vastaushan olisi, että hyvätasoinen peli ja oman joukkueen voitto. Ässien tapauksessa se ei vaan ole mahdollista, sillä voitto tulee ainoastaan silloin kun vastustaja on pelannut kauden huonoimman pelinsä. Vastaan siis oman joukkueen voitto.
   
 13. Kaivanto Jäsen

  Kahva kainaloon ja nimi maljaan!
   
 14. scholl Jäsen

  Kilpaurheilussa voittaminen ratkaisee.

  Ei se korvaa yhtään häviön aiheuttamaa vitutusta, vaikka matsi olisi ollut kuinka hyvää peliä. Häviö on häviö ja se vituttaa.
   
 15. mazapp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Voitto mieluummin. Jos peli on viihdyttävää, mutta tulosta ei tule tottakai se kyrpii. Mieluummin voittoja vaikka sitten paskalla pelillä. Kuitenkin voitoista ne pisteet jaetaan.
   
 16. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Täsmälleen näin!
   
 17. Grome Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos nyt onnistuisi edes jompikumpi.

  Pisteet kotiin ja kerrotaan ne vielä kolmella.
   
 18. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Kyllä se on suosikkijoukkueen voitto, mikä parhaimmalta tuntuu.

  Ensinnäkin analysoin nuo vaihtoehdot:
  Oman joukkueen voitto: sisältää myös huipputasoisen pelin voiton.
  Hyvätasoinen peli: Tässä tapauksessa sisältää vain hävityn, mutta hyvätasoisen pelin.

  Tästä seuraa kysymys: Milloin viimeksi oman suosikkijoukkueen voitto on tuntunut hyvältä,vaikka peli olisi ollut laadukasta? Aivan,ei koskaan.

  Pisteet ratkaisevat jääkiekossa ja etenkin ne voitot. Ja kyllähän se on niin,että voitto on aina voitto, oli peli kuinka heikkoa tahansa. Tosin ei tunnu kivalta voittaa Pelicans 2-1 numeroin,mutta voitto se silti on.

  Vain siinä tapauksessa voin ottaa mieluiten hyvätasoisen,mutta hävityn pelin, mikäli Kerho on jo ratkaissut itselleen runkosarjan voiton ja pelataan peliä, missä ei ole mitään panosta. Yleensä kuitenkin nämä pelit ovatkin sitten heikompitasoisia,mutta se asia erikseen...

  Ja mitä tärkeämmästä pelistä on kyse,niin sitä tärkeämmäksi oman suosikkijoukkueen voitto muodostuu. Ratkaisevassa finaaliottelussakin pelataankin jo niin puolustusvoittoista peliä,että en sitä kauhean kovatasoiseksi sinänsä voi kutsua. Mutta siis kuitenkin oman joukkueen voitto on siinä ratkaisevassa finaalissakin sitten jo äärimmäisen tärkeä,tuli se millä tyylillä tahansa, poislukien kahvaaminen.

  Eli vastaukseni: Oman suosikkijoukkueen voitto.
   
 19. Mats Bedö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
  Nykyjoukkueurhelilussa on niin paljon peleja, etta tasoa on vaikea pitaa ylla matsista toseen. Myos kaikkiin matseihin ei voi lahtea samalla taktiikalla. Mukaan tulee siis pakostakin "likaisia" voittoja varsinkin heikompia joukkueita vastaan. Ja toisaalta, kukaan ei muista kahden viikon paasta pelin tasosta mitaan, mutta vastaavasti 3 pinnaa nakyy ikuisesti sarjataulukossa.

  Oman joukkueen voitto siis.
   
 20. TML Jäsen

  Kyllähän tosifani vastaa tähän että oman joukkueen voitto. Eihän siinä mitään muuta vaihtoehtoo olekaan! Paskalla pelillä haetut pisteet vituttavat vastustajaa, mutta että antaa hyvällä pelillä pisteet pois vituttaa sinua itseä! Ja eikö mitä tahansa suosikkijoukkuetta seurata sen menestyksen takia? Tai ainakin menestystä halutaan.
   
 21. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vastasin tähän kyselyyn hyvätasoinen peli, mutta ajattelin asiaa vain siltä kantilta, että olen Kisapuistossa katsomassa peliä. Kotipelissä paska peli on paskaa peliä ja vaikka sieltä voitto irtoaisi, minä kyllä pidän pienen tauon peleissä käymisessä (koska ei ole varaa käydä kaikkia pelejä katsomassa ja pitäisin luultavasti vaikka olisikin). Haluan käydä jäähallissa viihtymässä eikä joku naurettavan tasoinen lätkäpeli viihdytä tippaakaan.

  Eri asia on tietenkin pelien suhteen joita en näe paikan päältä kotihallissa. Vieraissa, töllössä tai näkemättä peliä ollenkaan vain lopputulos merkitsee.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2005 klo 00.04
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Nimenomaan. Voitto on aina voitto, tuli se sitten vähän kehnommallakin esityksellä. Ässäkannattajana voittoja on viime vuosina oppinut arvostamaan ja niistä nauttimaan kunnolla. Aivan sama minkälaisella pelillä pisteitä/voittoja tulee, kunhan niitä vain tulee.
   
 23. Cougar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings
  Kuten lintu tuossa ylempänä sanoikin, niin voitto tärkeässä paikassa saa tulla tavalla millä tahansa. Runkosarjassa pelin tärkein osa on kuitenkin hyvässä pelissä. Paskat tuloksesta, mikäli saadaan tarpeeksi näyttäviä maaleja, hienoja kuvioita, kunnon taklauksia - eikä pari tappeluakaan tee pahaa. Toisaalta me kaikki jaamme hieman erilaisen mielipiteen hyvätasoisesta pelistä.

  Poikkeuksia toki löytyy. Tiettyjä joukkueita vastaan voitot maistuvat joka kerta. Ei väliä miten ne tulevat kunhan vastustaja vain häviää. Kuitenkin voitto on aina voitto.

  Cougar.
   
 24. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itsehän arvioin, että 0,1 prosenttia faneista on tyytyväisempiä jälkimmäisessä tapauksessa. Puhuin kyllä Ässäfaneista, mutta aika yllättävää, että noinkin moni suuremman seuran kannattaja pitää häviämisestä hyvällä pelillä. Eipä olisi uskonut, no Siperia opettaa.
   
 25. Idän ihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiaa KalPalle
  Oman joukkueen voitto tottakai.