Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018 – infoketju

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Tinke-80, 25.09.2017 klo 20.37.

 1. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Talviolympialaiset 2018

  Jääkiekossa kilpaillaan Pyeongchangin 2018 talviolympialaisissa helmikuussa Gangneung Coastal Cluster jäähalleissa, miehet pelaavat isommalla areenalla ja naiset pienemmällä areenalla. Jääkiekkoturnaus alkaa 9. helmikuuta ja päättyy 25. helmikuuta. Etelä-Korean miesten joukkue sekä naisten joukkue saivat automaattisen paikan turnaukseen

  Miesten turnauksessa on kolme alkulohkoa, joista suoraan puolivälieriin etenevät lohkojen voittajat ja paras lohkokakkonen, loput joukkueet etenevät karsintakierrokselle.


  Lohko A

  Kanada
  Tšekki
  Sveitsi
  Etelä-Korea

  Lohko B

  Venäjä
  Yhdysvallat
  Slovakia
  Slovenia

  Lohko C

  Ruotsi
  Suomi
  Saksa
  Norja


  Suomen ottelut ja jatko-otteluiden päivämäärät

  to 15.2. klo 5.10 Suomi-Saksa
  pe 16.2. klo 14.10 Suomi-Norja
  su 18.2. klo 14.10 Ruotsi-Suomi
  20.2. Neljännesvälierät
  21.2. Puolivälierät
  23.2. Välierät
  24.2. Pronssiottelu
  25.2. Loppuottelu

  lähteet: Pyeongchangin olympiaohjelma selvillä - MAAJOUKKUE - 25.09.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta ja Jääkiekko talviolympialaisissa 2018 – miesten turnaus – Wikipedia
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2017 klo 20.43
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Neljännespuolivälierien alkamisajat: 05.10, 09.40 ja 14.10

  Puolivälierien alkamisajat: 05.10, 09.40 ja 14.10

  Välierät: 09.40 ja 14.10

  Pronssiottelu: 14.10

  Finaali: 06.10 Koko sunnuntaipäivä saadaan juhlia historian ekaa O-Kullia


  Tuolta koko miesten otteluohjelma: Leijonat.fi - 04 - Olympialaiset (14.-25.02.2018), KOR
   
 3. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  TV5:n/Eurosportin kiekkotiimi Olympialaisiin:

  Suomen pelit ja osan muista merkittävistä kamppailuista selostaa Oskari Saari, jonka asiantuntijana selostamossa toimii Kimmo Timonen. Toisen aisaparin Etelä-Korean kiekkoselostamossa muodostavat J-P Jalo ja Antti Törmänen. Lisäksi osan otteluista selostaa Julius Vauhkonen asiantuntijanaan Tuomas Grönman. Vauhkonen on äänessä myös keskeisimmissä naisten otteluissa, joissa asiantuntijana kuullaan Saija Tarkkia. Suomen miesten pelit ruotsiksi selostaa Julius Vauhkonen.

  Kotistudiomme, Studio Viiden, isäntä Juhani Henriksson pui pelitapahtumia Teemu Selänteen, Tuomas Grönmanin ja Alpo Suhosen kanssa. Etelä-Koreassa Minna Korkalla on Suomen peleissä studioasiantuntijanaan Antti Törmänen sekä myöhemmin julkistettava kiinnostava nimi.

  Oman harvinaisen mausteensa Suomen otteluihin tuo myös suora raportointi jään tasalta, vaihtoaitioiden välistä. Sieltä tunnelmat välittää vuoden radiojuontajaksikin ehdolla ollut sanavalmis Juha Valvio.

  TV5:n ja Eurosportin jääkiekkotoimittajina halleilla häärivät Kaj Kunnas ja Sebastian Waheeb. Fanien pulssia tunnustelee raporteissaan ”kiekkokansanedustaja” Jethro Rostedt. Lisäksi TV5 esittää joka päivä klo 17-19 koosteita päivän kiinnostavimmista kisatapahtumista.
   
 4. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 5. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
 6. Sixbladeknife Jäsen

  Olenko ymmärtänyt oikein, että TV5:n maksuttomat Suomen pelit näkee vain televisiosta, ja jos pelit haluaa katsoa (laillisesti) netistä, niin joutuu maksamaan Eurosportin palvelusta 10 euroa?
   
 7. Koge Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä näin taitaa olla. TV5:llä ja muilla Discoveryn ilmaiskanavilla ei edes ole mitään ilmaista saati maksullista nettipalvelua, jossa otteluita näytettäisiin.
   
 8. Jäkishöntsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jokipojat
  Lainaus:
  Olen ainoastaan netin käyttäjä, mutta voisiko joku asiaa tunteva vielä antaa kattavan selvityksen siitä miten Suomen Olympiajääkiekkoa voi seurata netin kautta. Näillä kulmilla kun ei näy edes 5 kanava.

  Eurosportin kautta saa 10 eurolla Eurosport Playerin "Jääkiekkopassin" käyttöön aina ostohetkestä 28.2.2018 saakka, joka on asiallinen tarjous, mutta tosin sivulla ei sanota mitä jääkiekko-otteluja ko. passi tarkasti ottaen sisältää (vain Suomen?).

  12 kk Eurosportin playerpassi onkin sitten jo 70 euroa, joka sisältänee nettitarjontana kaiken 12 kk ajalta mitä Eurosportin kanavilta tulee ulos.

  Mutta onko muita järkevia vaihtoehtoja kuin tuo 10 euron passi ja onko jo kokemuksia siitä miten hyvin tuo Eurosportin kanava toimii hieman hitaamillakin nettiyhteyksillä?
   
 9. Koge Jäsen

  Lainaus:
  Ainoa virallinen tapa on ostaa käyttöoikeus Eurosport Playeriin. Jääkiekkopassi on melko harhaanjohtava nimitys tuolle tuotteelle, sillä käytännössä kyseessä on määräaikaistilaus, jolla näkee koko Eurosport Playerin tarjonnan helmikuun ajan. Jääkiekkopassi sisältää siis paitsi miesten ja naisten kaikki ottelut, myös muun olympiatarjonnan.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nimenomaan kaiken olympiatarjonnan. Kaikki kilpailutapahtumat karsintoineen ja syöksylaskun harjoituslaskuineen ym.

  Joskus olen Eurosport Playeria tilannut ja on toiminut aina hienosti eri laitteilla. Ja onhan tuo hinnoittelukin lievästi sanottuna maltillinen. Plussaa myös siitä, että eivät ole nostaneet Olympialaisten johdosta hintaa tai räätälöineet jotain typerää pakettia näihin karkeloihin tuplahinnalla normaaliin verrattuna. Kokonaisuudessaan minusta lyömätön paketti jos olympiaurheilu kiinnostaa, ja muutenkin.
   
 11. rubyblue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Itse asiassa vielä viime viikolla oli tarjolla Eurosport Playerin kuukausihinnallinen vaihtoehto 6,99 €. Se poistui helmikuun ajaksi eli tavallaan tämä on räätälöity paketti. Hinnankorotus toki on maltillinen mutta hieman kritisoin, ettei tuolla kympillä saa koko kuukautta käyttöön.
   
 12. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä sitten mutta Google Play -kaupan arvosana 2,8 ko. sovellukselle ei oikein vakuuta. Taitaisi tosin muutenkin jäädä hommaamatta kun Suomen pelit näkee ilmaiseksikin.
   
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Vähän pitää kummastella tuota arvosanaa. Itse hommasin tuon viime viikolla ja sen verran mitä olen nyt sovellusta käyttänyt, niin toimii kyllä moitteetta.
   
 14. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Arvosteluja lukiessani huomasin monen valittavan, että Chromecastillä telkkariin yhdistäessä kuva ja ääni eivät pysy alkuunkaan synkassa.
   
 15. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Jahans, Eurosport Playerissä sitten kuva ja ääni niin epäsyncassa kuin olla ja voi. Katselen siis tätä pöytäkoneeni ruudulta atm.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuosta en osaa sanoa. En ole Android-laitteilla joutunut koskaan käyttämään sitä.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Okei no hyvä tietää ja kiitos tiedosta. Väärässä olin siis. Muistin, että se on nykyisin tuon 9,99 kuukaudessa, mutta olikin ollut vähemmän ennen Olympialaisten tuomaa korotusta. Hyvä palvelu kaikkineen kuitenkin.
   
 18. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Onko Applella vastaavanlainen sovelluskauppa? Jos on, mikä on Eurosport Playerin arvosana siellä?
   
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  3,9 näyttäisi olevan App Storessa arvosana.
   
 20. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onko niin, että vain Suomen pelit + killutinpelit näkyy Vitoskanavalla? Entä näkyykö pelejä Eurosportin normaaleilla kanavilla?
   
 21. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Eurosport 2 pyhitetaan pitkalti ilmeisesti kiekolle. Playerissa joka matsi ja kaikki muutkin feedit
   
 22. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  Eurosport Playerille on tämän kuun ajan briteissä promokoodi UK99, jolla sen saa kuukaudeksi yhdellä punnalla. Otin sen viime viikonloppuna (käytin tilatessa VPN:ää) ja tuntuu pelaavan. Kännykällä olen kokeillut ja Chromecast toimii telkkariin, eikä ole tarvinnut VPN:ää enää tilaamisen jälkeen.
   
 23. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Harjoitusottelu:
  FIN - CZE // Pre Olympic Game, Korea, Anyang on Livestream

  Suora streaming-lähetys Koreasta, Anyangista. Ottelu on Suomen jääkiekon olympiajoukkueen viimeinen peli ennen olympialaisia.
  Ottelun selostaa Suomen päässä Leijona-legenda Pentti Lindegren. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 8:30.
   
 24. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  Lainaus:
  Ottelu pelataan siis sunnuntaina 11.2. klo 20:30.
   
 25. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Katos vaan, tuo kellonaika oli suora copy&paste tuolta sivuilta.