Olli Salolle kenkää!

  • 64 598
  • 431

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tällä hetkellä vituttaa todella paljon että meillä on Sami Helenius " juttelemassa pojille ja skouttaamassa vastustajan alivoimaa" ja samaan aikaan J-P Haataja on J*kureiden leivissä. Varmaan olisi Hadella ollut meilläkin jotain annettavaa esim. tuohon yveeseen tässä parin viime kauden aikana ollut...
Jukureissa alkaa ovi heilua siinä vaiheessa kun Jokinen sieltä lähtee. Samalla ovenavauksella voi lähteä myös monta muuta, ja silloin voisi Haatajaa meillekin houkutella. Harjoitelkoon nyt Jukureissa.

Mitä otsikon aiheeseen tulee, niin vastaus on ei. Jos valmentajaa lähdetään vaihtamaan, niin uuden valmentajan pitäisi olla selvästi parempi vaihtoehto ja nimenomaan myös pitkäaikainen ratkaisu. Onhan sitä tutkittukin, että valmentajan vaihtaminen piristää joukkuetta yleensä vain hetkellisesti. Tämä on Salon viimeinen vuosi, ja valmennustiimi tulee todennäköisesti vaihtumaan ensi kaudelle muutenkin. Ei tähän väliin ole mitään järkeä ottaa ainakaan jotain pätkävalmentajaa.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alkukausi on ollut totaalinen floppi. Kaikilla mittareilla, lieventävistä asianhaaroista riippumatta. Salolla on pari viikkoa aikaa saada peli uomiinsa. Muuten johdon on pakko reagoida. Väki jää pois hallilta ja jotain on tehtävä. Pöydän naputtelu ei nyt auta. Rosteri on hyvä ja se pitäisi saada pelaamaan. Puolustukseen kyllä tarvittaisiin vahvistusta. Mutta jotain on nyt tapahduttava. "Bonsaksenia" tarvittaisiin nyt kopissa. Hifk-veteraani ei vakuuta.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tällä ei ole mitään merkitystä. Valtaosa rahasta tulee yhteistyökumppaneilta.
Mitäköhän varten seurat ja tunnukset ovat. Kyllä ne ovat pelaajia ja kannattajia varten. Kyllä ne kumppanit hakevat näkyvyyttä juuri niiltä kannattajilta. Ja toivovat tunnetta "me ollaan yhtä". Kirjoitin tuon kriittisen kommenttini siksi, että olen innokas seuran kannattaja. Ja esitykset eivät nyt ole olleet sitä, mitä näillä eväillä pitäisi. Harmittavasti.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näyttää KooKoo olevan 429 katsojaa per ottelu tavoitetta perässä tällä hetkellä.

Ei tuo nyt ole äkkiä kuin sellaisen 300K€ mikä jää ns. saamatta, mutta kyllähän tuollaisen summan kumppaneilta saa koska vaan.
Kumppaneillakaan ei taida kaikilla olla nyt helppoa taloutensa kanssa. Se tässä harmittaa, että eväät kiekkohuumavuodelle olivat ilmassa ja erinomaiset. Voi olla, että jä piippuun. Mutta toivotaan ryhtiliikettä. Muuten jatkuva nousujohteisuus päättyy runkosarjaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Eiköhän ala riittämään.

Kotitaikaa kotitaikaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei peli tänään ole ollut niin katastrofaalisen huonoa kuitenkaan. Malik kun ei olisi vuotanut kerholle tänään kahta maalia, niin tätäkään keskustelua ei tarvitsisi käydä.

Tätä keskustelua on valitettavasti käytävä - vai näinkö kotona jatketaan
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei ole katastrofaalisen huonoa - tavaramerkki.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Huomenna tukkaan ja jokohan voitaisiin todeta, että eiköhän se ollut siinä?

Toisaalta ei katastrofaalisen huonoa peliä!

Ei katastrofaalisen huonoa, vaan sellaista huonoa ja noloa.

Jos ensi kauden valmentaja on saatavilla niin pitäisi olla ”no-brainer” päästää Salo saloille uusille.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Sama se on kenkiä Salo vittuun. Eipä enää edes kiinnosta tässä vaiheessa. Jos tähän lähdetään, niin toivottavasti sieltä lähtee samalla koko huumoriporukka Helenius, Grönvall ja Satosaari samalla ovenavauksella.
 

One-timer

Jäsen
Mä luulen että Salon kenkimisen esteeksi voi asettua se että tuosta nykyisestä muusta huumoriporukasta pitää samalla päästä eroon ja palkata uudet tilalle ja Sakke ei varmasti tähän ole kirstua avaamassa. Tai en tiedä suostuuko joku liigan tason valmentaja joka olisi urallaan vielä menossa johonkin tuon muun porukan kanssa tulla pyörimään. Toisaalta tuohon joukkueeseen on varmasti tänä vuonna laitettu rahaa sellainen määrä että nykyisillä otteilla miinusta tulee reilusti.

Mutta jonkun pitää muuttua, en oo vielä tän illan pressiä kattonu, veikkaan että ei olla henkisesti oltu taas valmiita johonkin. Tuo on vaan kuultu ihan liian monta kertaa tällä Salon jaksolla. Siinä olisi mun mielestä myös tulevalle päävalmentajalle milloin sitten ikinä aloittaakaan pelin lisäksi todella tärkeä ehto, joukkue pitää pystyä valmistamaan henkisesti pelaamaan. Samalla myös mikäli nykyiseen tiimiin vaan Salo korvattaisiin pitäisi uuden valmentajan pystyä hoitamaan sekä taktinen että henkinen puoli, kun ei noista apukäskijöistä tunnu olevan mitään apua kumpaakaan puoliskoon peliä.
 

One-timer

Jäsen
Potkut myös niille jotka teki Salolle jatkosopparin.
Mä koen Salon jatkon edelleen olleen ihan perusteltu. Tuota muuta hupiporukkaa ei osannut edes KooKoon viestintä/Kultanen perustella. Tai olivat "hyviä tyyppejä" muistaakseni. Toivottavasti ensi kerralla kun meinataan joutua tilanteeseen että valmennuksessa jonkun sopparia joudutaan perustelemaan vain ja ainoastaan henkilön persoonalla alkaisi hälytyskellot soida, kaverin paikka ei välttämättä ole ihan oikea siinä vaiheessa.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olihan se hienoa aikaa kun saatiin nauttia Leken osaamisesta niinkin kauan. Kiitos siitä vielä. Ammattilainen joka osa-alueella (purkkaa taisi mennä melkoisesti ;)
Mutta jokin aneemisuus/arkuus/pelin suunnittelun ja ohjausjämäkkyyden puute, tms näyttää ilmentävän tämän hetken staffia.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Eiköhän mennä tällä mitä on.

Antaisin kenkää. Kolek takaisin tai ainakin hänen naamalla varustettu paita fanishoppiin.

Peli KalPaa vastaan oli kaameaa, tämä oli paljon parempaa. Siitä ehdottomasti hattua pitää nostaa, että peliä pystyttiin parissa päivässä korjaamaan noin paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös