Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 071 627
  • 17 322

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Mingoian korvike. Statsit erinomaiset, hauska nähdä mies meillä. Onhan tässä varmasti riskejä, kun ei ole missään pelannut, mutta otetaan tämä.
On vähän eri tason hankinta lähtökohtaisestikkin kuin Mingoia eli hankintojen suunta on ehdottomasti oikea. Myllykoskella positiivinen aloitus.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
No huhhu! Kyllähän Ritchien pitäisi Liigaan olla ihan perhanan kova voimahyökkääjä. Toivottavasti ei ole vetänyt pelaamattomuuden aikana "Wings&Beer" ruokavaliolla.

Miinuksena ehkä voisin uumoilla, että saattaa olla tuomarilinjan kanssa kyllä ongelmissa. Tuolla ruholla saattaa tulla rumaa jälkeä, jos lähtee paljoa taklailemaan.

Mutta kyllähän tämän tason kaveri pitää ottaa, jos on saatavilla.
 

RoS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Los Angeles Kings
Nyt tuli aika puskista! Toivottavasti toimittaa, raameista ei ainakaan pitäis jäädä kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Canes
Siis eikö tää oo ihan ylikylänukko? Minun tietämyksellä kovimpia hakuja koko kaudella.
Helposti lähtökohtaisesti kovimpien hakujen joukkoon. Ei täällä nyt kuitenkaan ihan joka vuosi nähdä ensimmäisen kierroksen kymppivarauksia pörräämässä. Lisäksi kaveri on 27v eli käytännössä ”prime” iässä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sentteriä kaivattiin ja haluttiin kipeästi, yksi laituri saatiin lisää. Pitkä pelaamattomuus myös kuin suoraan kopioitu Ahon pelikirjasta. Ahon Habako se siellä toimistolla vielä kuikkii ja näitä hankintoja tekee...?

Ihan pelimieheltähän Ritchie toki vaikuttaa, mutta eihän tämä sitä ole, mitä olisi nimenoman juuri _tarvittu_.
Meilläpä olisi ollut just tämäntapaiselle kaverille tarvetta. Todennäköisesti saadaan sitten joskus joku 173cm ja 58kg kukkaan puhkeamassa oleva 27v. joka ei ole loukkaantumisen takia pelannut pariin vuoteen
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Siis eikö tää oo ihan ylikylänukko? Minun tietämyksellä kovimpia hakuja koko kaudella.

Käytännössä puhdas NHL-pelaaja kaudesta 2016-2017 lähtien ja viime kaudellakin änäriä Arizonan ja Calgaryn riveissä. Mitä nyt olen äijän pelejä nähnyt, niin osaa todellakin sekä pelin fyysisen puolen että ärsyttämisen. Kova haku. Lähes 500 NHL:n runkosarjan ottelua.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Myli Petopodissa mainitsi, että senttereitä ei vaan meinaa valitettavasti olla tarjolla. Eikä ketään tusinajamppaa ole järkevää ottaa.
Tämä toki ei yllätä, että sentterimarkkinat kumisevat tyhjyyttään, kuten on tullut aiemminkin jo tätä pohdittua ja palloteltua. Ahon ja KukkoLassen piikkiinhän tuo joukkueen surkea kasaus taas menee, ja nyt yritetään näitä tulipaloja parhaan mukaan tässä sammutella Myllykosken toimesta. Niillä työvälineillä, mitä käytössä on...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jotain huhua kuulin, että tällä viikolla olisi liikettä. Tuttuni lähipiiristä tuumasi, että haku on ollut päällä pidempäänkin muttei sellaisia ole tarttunut haaviin jotka olisivat vahvistuksia, mutta nyt neuvoteltaisiin tosissaan. Ja pelkkä rekrytointi ei varmaankaan riitä vaan täytyisi löytyä parille jannulle uusi seura, siinäpä vasta kompa. Olisiko torstai toivoa täynnä ?

Nomutta, kuten huhuilin, että onko torstai toivoa täynnä ja toive täyttyi !

Aina ne välillä vihiä antaa, tosin joskus "ällyyttääkin":) Se pitää mielen virkeänä...
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Ei ole markkinoilla senttereitä niin vissiin Myllykosken taktiikka on kasata niin kovat laiturit, että ihan sama kuka siinä keskellä on.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yritän tässä etsiä, että milloin NHL:ssä 26 pistettä edellisellä kaudella tehnyt pelaaja olisi siirtynyt Liigaan (pl työsulkukaudet), mutta en vaan löydä enkä keksi yhtä kovilla statseilla tulevaa hankintaa lähihistoriasta. Aivan järkyttävän kova hankinta tähän sarjaan, jos vaan on pelikunnossa. Kovin moneen moneen vuoteen.
 

Micol

Jäsen
Ritchie on kyllä melkoinen järkäle, jolle ei myöskään vittuilla. Tiputtaa hanskat, jos vastustaja sikailee. Ei toki Kärpissä tietenkään, mutta aiemmin kyllä. Pahaa pelkään, että kuluttaa aika paljon jäähypenkkiä, kun 170cm liigaluikut "menehtyy" tämän miehen taklauksista.

Aikamoisen kova haku liigaan.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onhan tuo puhtaasti paperilla melkoinen hauiksen näyttö Myllykoskelta. Ei tämän CV:n kavereita yleensä Liigaan hankita. Olkoonkin, että on ollut alkukauden pelaamatta. Toivotaan, että mies on kunnossa, eikä saada mitään Jiri Tlusty 2.0.

Älytön haku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös