Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 073 917
  • 17 335

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ei päässyt yhteisymmärrykseen yhdenkään SHL-seuran kanssa on eri asia kuin että ei kelvannut.
Jos sen noin haluaa itselleen muotoilla, niin fine. Kyseessä on kuitenkin pelaaja, joka on ainakin yhdestä seurasta laitettu ulos, koska ei tullut toimeen koutsin kanssa, ja samoja puheita on kuulunut muistakin Gunlerin edustamista seuroista. Mutta ei varmaan sitten vaan päässyt yhteisymmärykseen minkään SHL-jengin kanssa.
 
Näiden AHL-vahvistuksien kanssa, jotka "eivät pääse yhteisymmärrykseen" seurojen kanssa, on monta asiaa, mitkä vaikuttavat pelaajan päätymisen tiettyyn seuraan Euroopassa.

Monesti NHL oikeudet omistavalla seuralla on todella painava sana siinä, minkä seuran he näkevät olevan pelaajan kehitykselle kaikkein parhaaksi. No nyt, kun on kyseessä Hurricanesin pelaaja, niin P-Amerikassa tiedetään, mitä Kärppien organisaatio tekee nuorien pelaajien kanssa.

Tässäkin tapauksessa voi olla, että kyseistä pelaajaa on tarjottu SHL:ssä semmoisiin seuroihin, joilla ei ole kentissä 1-2/ylivoimassa tarvetta tulosta tekevälle pelaajalle, jolloin "ei ole päästy yhteisymmärrykseen" tarkoittaa, että ei ole välttämättä ollut tarjolla haluttavaa roolia.

Yksi asia, mikä mietityttää eniten on se, että Gunlerin viimeisin peli on pelattu 3.helmikuuta 2022, onko siellä sitten loukkia taustalla? Toki osallistui nyt kesällä Hurricanesin prospect campille normaalisti.

Onhan Gunler myös parin kauden takaa Berglundin joukkuekaveri ja tuttu myös varmasti Koivuselle samoilta Hurricanesin leireiltä :D
 

Micol

Jäsen
Nyt on Marjamäellä iso mahdollisuus näyttää kykynsä ja päivittää pelaajien kohtaaminen tälle vuosikymmenelle. Jäädään jännittämään.
Kiitos - tuli kahvit nenästä, kun tämän luin. Ai hitsi, kun jännittääkin, miten Marja tulee tässä onnistumaan...

***

Onhan tämä Gunler nimenä ja taidoiltaan toki sellainen haku, joita pitääkin tavoitella. Parhaassa tapauksessa saadaan ylivoimalle kunnollinen täsmäase maalien muodossa, ja 5 vs 5 -pelaamiseen lisää luisteluvoimaa ja taitoa. Aika näyttää, mikä on todellisuudessa miehiään ja kuinka istuu Kärppien pelitapaan.

Sitten vielä se tärkein eli sentteri Tiivolan tilalle. Oisko Carolinan alaisia pelaajia lisää tarjolla?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Käsittääkseni Carolina Hurricanes on pääasiallinen palkanmaksaja. Kun lainan taustalla on vielä farmijoukkueen puuttuminen, lainaseuroille jäänee tässä tapauksessa lähinnä vakuutusmaksut ja luontaisedut.
Ehkä noilla ehdoilla tämä kortti kannattaa tässä kohtaa katsoa - High Risk, High Reward -periaatteella. Markiina varmasti muitoin aika kuiva vaihtoehdoista juuri nyt.

Riskinnpuolella on ehdottomasti huhut länsinaapurista koskien asennetta. Se on juuri sitä mitä tähän hetkeen Kärppäjoukkue EI oikein kaipaa. Toivottavasti eivät pidä paikkaansa tai ovat mediassa vähän paisuteltuja.

Vaikka tämän kortin riskistä huolimatta itse katsoisinkin, en kuitenkaan tule pidättämään hengitystä, että Gunler sytyttää ykkösketjun liekkeihin ja ratkaisee maalinteko ongelmat YV:llä. Statsit ei ainakaan puolla sitä. Joku kaveria tarkemmin seurannut voi nostella esiin näitä parempia puolia suorittamisesta. Laukausta on kehuttu sekä tilojen löytämistä kiekottomana.

Kieltämättä kaverista tulee väkisinkin vähän Brad Lambert fiilikset - hyvässä ja pahassa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tervetuloa yrittämään Marjamäen kanssa! Aikamoista. Saapa nähdä, mitä tulee. Marjamäki ja Leskinen ei toiminut. Marjamäki Aaltonen sen sijaan ison jumpan jälkeen toimi. Nyt on Marjamäellä iso mahdollisuus näyttää kykynsä ja päivittää pelaajien kohtaaminen tälle vuosikymmenelle. Jäädään jännittämään.
Eikö tämän Late 2.0:n päivittelyn pitänyt tapahtua jo kesän aikana ja kun oli niin paljon aikaa itsereflektoida, päivitellä, kähävitellä ja sitä rataa...? Tämä viestisi antaa vähän ymmärtää, että et itsekään huomaa sieltä Laten *tämän hetken* olemuksesta mitään sellaista, että päivitystä olisi edes sen pitkän kesän aikana tapahtunut, vaan sama vanha Late sieltä palasi, kuin ennennki. Nyt lyhyemmällä / hektisemmällä aikajänteellä kauden aikanako se tapahtuu, kun _juuri nyt_ on muka mahdollisuus päivittyä. Monta kertaa kuitenkin sanoit, että kesän aikana se päivitys on tapahtunut.

Noh, ei ollut, joten mikä indikoi, että se sama vanha Late joka siellä edelleen on, päivittelisi itseään mihinkään suuntaan nyt kauden aikana? Kun edes se viime kauden katastrofimainen floppaus, ei saanut miestä havahtumaan kesällä siihen muutostyöhön, johon muuten oli kesällä laiturin nokassa aikaa pohtia ja päivitellä...vähän epätoivoiselta kuulostaa, että se mahdollisuus on "nyt", kun mies on jo tämän päivityslupauksena aiemmin pettänyt, kun kesän jäljiltähän miehen piti uudelleen syntyneenä tulla. Mutta mahdollisuuka suorittaa tämä päivisty annetaan koko ajan vain uudestaan ja uudestaan. Veikkaanpa, että maaliskuussa - kun starttailaan niitä säälipleijareita - ja samat asiat on mennyt perseelleen, kuin viime kaudellakin, niin kuullaan säälipoffisarjan alussa, miten mahtava näytönpaikka sellainen painekattila on ja "nyt" on se Laten mahdollisuus päivittää henkilöstöjohtamisen taitonsa ja luoda rentoutta...sen jälkeen sitten taas mahalaskuun päättyneen kauden jälkeen, että nyt on pitkä kesä aikaa pohtia ja se päivitys tulee tapahtumaan, ja sitten taas vuoden päästä syksyllä, että "no nyt se ihan oikeasti tapahtuu"...mahdollisuuksia mahdollisuuksin perään

Se Laten näytönpaikka osoittaa, että muutos ja päivitys olisi tapahtunut, oli jo kauden alussa, kun olisi voinut näyttää että sieltä kesälaitumilta olisi tullut tämä "Late 2.0". Ei tullut. Se päivittely olisi jo tapahtunut, jos olisi tapahtuakseen, mutta halua/kyvykkyyttä/tahtoa/osaamista/???? yms. ei vain ole siihen
 
Viimeksi muokattu:

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se Laten näytönpaikka osoittaa, että muutos ja päivitys olisi tapahtunut, oli jo kauden alussa, kun olisi voinut näyttää että sieltä kesälaitumilta olisi tullut tämä "Late 2.0". Ei tullut. Se päivittely olisi jo tapahtunut, jos olisi tapahtuakseen, mutta halua/kyvykkyyttä/tahtoa/osaamista/???? yms. ei vain ole siihen
Kyllä minä näen paljon muutosta viime kauteen niin pelitavassa kuin joukkueen taisteluilmeessä. Toki sormia napsauttamalla ei pelitapa ole selkäytimessä, eikä sitä varsinaisesti heikko itseluottamus auta. Kuten @GT nimimerkki hienosti asian aiemmin ilmaisi, vain voitoilla on tässä hetkessä väliä, jotta joukkue saadaan henkisesti oikeille raiteille.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Täällä on kyllä niin vahva mania päällä, että välillä tuntuu tuhauttavalta lukea koko osiota.
Nyt on vedetty siis johtopäätös, Gunleria ei huolittu yhteenkään Ruotsalaiseen seuraan! Mikään muu seura ei häntä ole valmis ottamaan kuin Oulun Kärpät.

Ei se taida mennä ihan niin, että Hurriganes olisi vain ilmoittanut Gunlerille, ettei hän pääse pelaavaan kokoonpanoon NHL:ssä, joten pelaile jossakin ja tule sitten takaisin valmiimpana. Kyllähän varmasti on yhdessä mietitty mikä palvelee Hurriganesia eniten pelaajan kehittyessä vastuulliseen rooliin ja toki ensisijaisesti Ruotsisiin on tarjottu, mutta ei siellä vielä lokakuussa ole ykkösketjun ylivoimaan paikkaa tarjolla oikein missään joukkueessa.

Kaikkiin on on siis tarjottu, mutta samaan aikaan myös Suomeen on tarjottu. Kärpät on tuttu organisaatio siellä kyllä meidät seurana tunnetaan. Täällä samaan aikaan tarjolla ykkösketjuun ykkösylivoimaan paikka ja luultavasti olemme pelaajan kanssa aivan siinä kynnyksellä, eli vielä yksi hyvä kausi Euroopassa kovalla vastuulla ja kaveri on valmis NHL:ään. Näin päästään tilanteeseen, ettei Ruotsiin kannata mennä taistelemaan peliajasta jos sellainen löytyy suoraan Oulusta.

Missään ei ole mainintaa ettei mikään Ruotsalainen seura ole ollut hänestä kiinnostunut eikä kukaan halua häntä joukkueeseensa. Enemmänkin siihen rooliin ei ole nyt tarjolla pelipaikkaa näin alussa kautta, siitä uskoisin olevan tässä tapauksessa kyse.
Mitään tietoa minulla ei ole, onko tämä jätkä edes Ouluun tulossa.

Mutta ihmettelen miten täällä vedetään aika surutta mutkat suoriksi ja sitten joku heittääkin tarinaa vaikeasta pelaajasta, kun on Luleåsta siirtynyt Brynäsiin ja kas kummaa. Meillä on käsissä ongelmapelaaja jota ei mikään seura Ruotsissa halua. ECHL on hänelle aivan liian heikko sarja kuten jutussa mainittiin, AHL joukkuetta ei ole joten parempi saada vastuuta Euroopassa, koska häntä ajetaan ensisijaisesti kärkiketjuihin tulevaisuudessa NHL:ssä.

Pelaajaa en tunne enkä tiedä enkä muista. Silti väittäisin että tämän profiilin pelaajat ovat aivan maksimi, mitä voimme tänne Suomeen ylipäätänsä saada nykyaikana.
Potentiaalia on valtavasti ja ikää kuitenkin jo 22 -vuotta. Ei enää ihan junnu häkkipäässä, vaan kuitenkin Ville Koivusen tasoa ( molemmat kakkoskierroksen varauksia ) odotusarvoltaan ja pari kautta kokeneempi.

Iso hattu Myllykoskelle jos saa tänne hommattua ja toisekseen, palauttaa ainakin oman uskon näihin ulkomaalaishankintoihin. Tätä sen tason tulee olla.

Ps, Aivan varmasti Mikko Manner tuntee pelaajan kyvyt ja henkilökohtaiset ominaisuudet erittäin hyvin. Kyllä häneltä on kysytty ja neuvoa saatu.
Jos siellä olisi Lambertin tapainen individualisti, eiköhän Mamba olisi sen Latelle kertonut.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Myllykoski on nero. Hankkii kiukuttelevan mielialapelaajan saamaan sukset ristiin Laurin kanssa, jotta Lauri voidaan laittaa luiskaan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Suzuki olisi kyllä ihan täydellinen, mutta onko kellään tietoa missä hän pelaa? Toistaiseksi ei vielä tälle kaudelle otteluita, eikä Elitessä näy joukkuettakaan. Toki Carolinan sopimuspelaaja vielä ensi kauden, onko hän siis nyt Carolinan mukana ja kyttää näytönpaikkaa NHL:ssä? Jos näin, niin ei tarvitse kyllä miestä haaveilla tänne. Kyllä tuo Carolinan organisaatio on nyt koluttu läpi :D
 
No niin, nyt nahkat eteen tuosta Suzukista, kaveri loukkaantunut, eikä lähelläkään paluuta Rob Brind'Amourin mukaan. On kuitenkin Canesin ykköskierroksen varaus jokusen vuoden takaa, niin on nokkimisjärjestyksessä varmasti semmoinen pelaaja, jota kokeillaan tarunhohtoisessa kauden aikana, kunhan vaan tervehtyy
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllä minä näen paljon muutosta viime kauteen niin pelitavassa kuin joukkueen taisteluilmeessä. Toki sormia napsauttamalla ei pelitapa ole selkäytimessä, eikä sitä varsinaisesti heikko itseluottamus auta. Kuten @GT nimimerkki hienosti asian aiemmin ilmaisi, vain voitoilla on tässä hetkessä väliä, jotta joukkue saadaan henkisesti oikeille raiteille.
Miten näet Marjamäen roolin ja panoksen tässä sekä hänen mahdollisen vaikutuksen siihen, että joukkue saataisiin henkisesti oikeille raiteille? Kyllä, voitot tuovat rentoutta ja auttavat - nimenomaan pelaajia - oikealla raiteelle itseluottamuksen kanssa, mutta auttaako se, jos kopissa on tätäkin ilmapiiriä syövä ja ankeuttava voima (Marjamäki), joka tavallaan - kärjistetysti sanottuna - neutralisoi niiden voittojen tuomaa hyvää ilmapiiriä? Uskotko, että Marjamäki on siis tähän prosessiin se paras vaihtoehto, joka pystyy nimenomaan sitten sitä mahdollisten voittojen kautta tullutta ilmapiiriä vielä entisestään (hyvän valmentajan tavoin) kasvattamaan ja ruokkimaan, plus/miinus nollavaikutus, vaiko syökö ja nakertaako hän sitä ilmapiiriä ja voittojen myötä tullutta edistystä ilmapiirissä?

Hyvä valmentajahan pystyy sitten lumipallon lähtiessä pyörimään oikeaan suuntaan, niin juuri vain ruokkimaan ja tönäämään sitä siihen oikeaan suuntaan hienovaraisesti. Late tuntuu olevan siellä alamäen puolella kaikin tavoin estämässä sitä lumipallon lähtemistä vyöryämään oikeaan suuntaan. Kun ei sitä päävalmentajaa voi siitä 'prosessista' oikein irrottaakaan ja katsoa vain sitä, että "miten se joukkue saadaan oikeille raiteille". Siellä ympäristössä on paljon muuttujia ja näistä joukkueen päävalmentaja ja hänen vaiktuksensa (oli se sitten + tai -) niin on valtaisa ja meillä on kaikki syyt ja oikeudet epäillä, että Late ei ole ainaakaan plus-merkkisenä vaikuttamassa siihen henkiseen kehittymiseen ja sen oikeille raiteille saamiseen. Itse näen, että voitot tuovat rentoutta, mutta turhauttaa, kun niiden vaikutus (tunnutaan) sitten neutralisoivan ja junnataan koko ajan paikallaan, kuten on junnattu viimeiset 1,5 vuotta Laten komennossa ja koko ajan on joku lukko ja aivojumi päällä. Syy tähän on mielestäni tietyllä tapaa ilmeinen, vaikka ei toki millään muotoa yksiselitteinen ja ainoastaan Laten vika, vaan osa kompleksisempaa ongelmien kietoutunutta vyyhtiä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten näet Marjamäen roolin ja panoksen tässä sekä hänen mahdollisen vaikutuksen siihen, että joukkue saataisiin henkisesti oikeille raiteille?
Kärppien nimenomaisessa tapauksessa Marjamäen vaikutus oikean henkisen tilan löytämiseksi on jättimäinen. Marjamäki on onneksi siinä jo osin onnistunut. Pelitapaa on muutettu, joukkue on siihen innostunut ja pelaa sydämellään. (Toki Tiivola on toivoton tapaus ja Marjamäki voisi hänen kanssa am luovuttaa. Katsomon kautta muualle.)

Nyt on myös saatu voittoja, mutta luulenpa, että vain kunnollinen voittoputki vahvistaa tuota joukkuetta itseluottamuksen osalta tarpeeksi vahvaksi. Niin paljon on hävitty ja itseluottamusta syöty, ettei se hevin korjaannu. Itseluottamusta Marjamäki ei tuolle joukkueelle puheilla pysty enää antamaan, se juna meni jo viime kaudella raiteiltaan. Nyt puhuvat teot, eli voitot. Voittojen kautta joukkue alkaa taas uskomaan itseensä ja päävalmentaja kasvaa siinä samalla muutaman kymmenen senttiä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Suzuki olisi kyllä ihan täydellinen, mutta onko kellään tietoa missä hän pelaa? Toistaiseksi ei vielä tälle kaudelle otteluita, eikä Elitessä näy joukkuettakaan. Toki Carolinan sopimuspelaaja vielä ensi kauden, onko hän siis nyt Carolinan mukana ja kyttää näytönpaikkaa NHL:ssä? Jos näin, niin ei tarvitse kyllä miestä haaveilla tänne. Kyllä tuo Carolinan organisaatio on nyt koluttu läpi :D
"Finally, Ryan Suzuki (shoulder) and Vasily Ponomarev (knee) have been placed on the injured non-roster list. They may be reassigned at a later date once healthy."

Loukkaantuneiden listalle on siis lisätty tämä kaksikko, eikä siksi ole nimettynä mihinkään rosteriin. Sen verran kovatasoisia pelimiehiä ovat, että uskoisin Jamieson Reesin tapaan pelipaikan löytyvän lainalla jossain toisessa AHL-joukkueessa.

 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi meidän tärkeimmät pelaajat eivät ole Latelle vittuuntuneita, ja haluavat voittaa pelejä? mm. Junttila, Bunnaman, Ohtamaa, Kivistö, Kemppainen, Koivunen, Hyry, Antti-Roiko, Anttila, Turunen, Jandus, Koivisto, Björkqvist, Westerholm, HEIKKALA.
Vaan sitten ku olisi loistava hankinta tulossa, niin hän automaattisesti vittuuntuu Lauriin jopa 2 tunnissa.

Ymmärrän, että teillä siellä kirvelee edelleen eilinen voitto, mutta eikö tämä Gunlerin tulo ole kuitenkin positiivinen asia josta tulisi iloita? Uskomattomia tarinoita NHL-ovia kolkuttelevasta nuoresta miehestä, että hän tulisi meille surffailemaan, ja itkemään.
 

Goodrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi meidän tärkeimmät pelaajat eivät ole Latelle vittuuntuneita, ja haluavat voittaa pelejä?

Ymmärrän, että teillä siellä kirvelee edelleen eilinen voitto, mutta eikö tämä Gunlerin tulo ole kuitenkin positiivinen asia josta tulisi iloita? Uskomattomia tarinoita NHL-ovia kolkuttelevasta nuoresta miehestä, että hän tulisi meille surffailemaan, ja itkemään.
Mistäpä sinä tiedät kuinka vittuuntuneita pelaajat ovat? Voit olla vittuuntunut koutsiin, pelitapaan, omaan rooliin tai mihin tahansa, mutta ei se sitä tarkoita, että homma vedetään täysin läskiksi esim. Tiivolan tyyliin. Hienosti, muuten unohdit hänet tuosta listasta. Ja eihän tuosta kauaa ole kun meidän kärkilaituri lähti kuuden pelin jälkeen omasta aloitteestaan lätkimään. Sekin oli varmaan vain positiivinen asia, kun alisuorittanut Mingoia saatiin heitettyä luiskaan. Hänen näytöt oli annettu kuudessa ottelussa, mutta päävalmentajalle ollaan kyllä valmiita antamaan loputtomasti aikaa.

Gunlerin tulosta propsit Myllykoskelle pidän kyllä kovana hakuna. Uhkakuvia on kuitenkin olemassa, jos huhut siitä, että hän ei tahdo tulla koutsien kanssa toimeen pitää paikkansa. Kyllähän se jotain kertoo, että mies ei Ruotsiin kelvannut mihinkään joukkueeseen. Onnistuessaan voi olla helvetin kova pelimies, mutta pahimmassa tapauksessa istuu katsomossa. Lähtökohtaisesti Gunlerin kaltaista pelaajaa tämä joukkue kuitenkin kaipaa kipeästi. Marjamäen homma on sitten saada ukosta paras irti. Katsotaan miten käy.
 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mistäpä sinä tiedät kuinka vittuuntuneita pelaajat ovat? Voit olla vittuuntunut koutsiin, pelitapaan, omaan rooliin tai mihin tahansa, mutta ei se sitä tarkoita, että homma vedetään täysin läskiksi esim. Tiivolan tyyliin. Hienosti, muuten unohdit hänet tuosta listasta. Ja eihän tuosta kauaa ole kun meidän kärkilaituri lähti kuuden pelin jälkeen omasta aloitteestaan lätkimään. Sekin oli varmaan vain positiivinen asia, kun alisuorittanut Mingoia saatiin heitettyä luiskaan. Hänen näytöt oli annettu kuudessa ottelussa, mutta päävalmentajalle ollaan kyllä valmiita antamaan loputtomasti aikaa.

Gunlerin tulosta propsit Myllykoskelle pidän kyllä kovana hakuna. Uhkakuvia on kuitenkin olemassa, jos huhut siitä, että hän ei tahdo tulla koutsien kanssa toimeen pitää paikkansa. Kyllähän se jotain kertoo, että mies ei Ruotsiin kelvannut mihinkään joukkueeseen. Onnistuessaan voi olla helvetin kova pelimies, mutta pahimmassa tapauksessa istuu katsomossa. Lähtökohtaisesti Gunlerin kaltaista pelaajaa tämä joukkue kuitenkin kaipaa kipeästi. Marjamäen homma on sitten saada ukosta paras irti. Katsotaan miten käy.
En unohtanut Tiivolaa, ja Antosta sekä nuoria puolustajia vaan jätin tarkoituksella pois "tärkeimpien pelaajien pallilta". Heikkalahan tuolla oli koukkuna, mutta hauet väisti.
Tällä hetkellä olen surumielisenä Tiivolasta luopumassa, vaikka haluaisin miehen vielä meillä pelaavan, mutta heikolta näyttää nyt.

Mingoian olisin pitänyt, mutta emme tiedä syytä miksi hän lähti. Miksi nämä muut pelaajat eivät lähteneet protestina samalla ovenavauksella kun tuo marjamuki niin pistää vituttamaan?
Edelleen jatkuu "Ei kelvannut mihinkään SHL joukkueeseen". 22v Nhl-ovia koputteleva ukko ei kelpaa.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä tätä keskustelua seuranneena ja tuota Carolinayhteyttä pohtineena, tuli mieleen, että pitkältihän se linkki profiloitui Ahoon. Ainakin päällepäin se siltä näytti? Silti, tuskin Carolina pelaajiaan Saipaankaan on nyt päästämässä, Ahosta huolimatta, vaikka varmasti isoakin roolia olisi tarjolla. Tai mistä minä tiedän, sillä se "Aho-linkki".

Kuitenkin Eurooppaan monen tie on syksyllä vienyt. Mm Koivunen Kärppiin (onneksi) ja Tieksola Lukkoon. Ja jos nyt Gunler tulisi Kärppiin, niin sehän kielisi ehkä siitä, että Kärpät on sellainen organisaatio, johon pelaajiaan voi päästää. ( Ja ei... ei nyt mitään Late-korttia tähän :) ). Tietämättä taustoja, tai ylipäätään mitään, pohdin kuitenkin, että vaikka Ahoa on kritisoitu, osin syystäkin, niin tuo Carolina yhteys lienee yhä olemassa ja siitä Kärpät voi hyötyä, vaikka edes tilapäisesti, kuten vaikkapa nyt Koivusen kanssa. Nyt ja kenties vielä jatkossakin. Ja olihan Jessekin viimeksi Carolinan mies, vaikkei mitään sopimussuhdetta seuraan enään olekkaan. Tämä tässä vaan ihan pienen pohdintana....
 

Goodrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mingoian olisin pitänyt, mutta emme tiedä syytä miksi hän lähti. Miksi nämä muut pelaajat eivät lähteneet protestina samalla ovenavauksella kun tuo marjamuki niin pistää vituttamaan?
Edelleen jatkuu "Ei kelvannut mihinkään SHL joukkueeseen". 22v Nhl-ovia koputteleva ukko ei kelpaa.
Selvähän se on ettei Kärpät voi kaikista pelaajista luopua. Loppuisi pelit muuten siihen. Kyllä ne pelaajasopimukset velvoittaa molempia osapuolia. Saattaa toki olla, että ovi vielä käy ulospäin myöhemmin. Koskenkorvalle ilmeisesti ainakin katsellaan peliaikaa muualta.

Missä kohdin sanoin, ettei Gunler kelpaa. Juuri kehuin potentiaalisesti erittäin kovaksi hauksi. Luotettavasta lähteestä saimme lukea, että Gunleria oli tarjottu jokaiselle SHL-joukkueelle ja kukaan ei ollut täkyyn tarttunut. Totta kai tästä herää kysymys, että miksi näin. On tuonne Ruotsinmaalle kuitenkin heikommallakin CV:llä ukkoja kelvannut. Voihan yksinkertaisesti olla, että Ruotsista ei löytynyt miehelle sopivaa roolia tai sitten he tietävät jotain enemmän. Potentiaalia kuitenkin kaverilla kiistattomasti on.
 

Kempton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nick Ritchie
En kuollaksenikaan löydä lähdettä, mutta Carolina olisi lähettämässä Anttoni Hongan Eurooppaan ECHL:n sijasta, lähtökohtainen tavoite kuitenkin SHL. Taitaa olla vain toiveunta, mutta kyllähän tuon tasoiselle kiekolliselle puolustajalle olisi tarvetta. Taisi Honka kuitenkin treenata kesän Oulussa ja ilmeisesti tyttöystävä täällä asustelee..

Edit: Paljastus: NHL-seura etsii suomalaistaiturille uutta joukkuetta! - SuomiKiekko
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
En kuollaksenikaan löydä lähdettä, mutta Carolina olisi lähettämässä Anttoni Hongan Eurooppaan ECHL:n sijasta, lähtökohtainen tavoite kuitenkin SHL. Taitaa olla vain toiveunta, mutta kyllähän tuon tasoiselle kiekolliselle puolustajalle olisi tarvetta. Taisi Honka kuitenkin treenata kesän Oulussa ja ilmeisesti tyttöystävä täällä asustelee..

Edit: Paljastus: NHL-seura etsii suomalaistaiturille uutta joukkuetta! - SuomiKiekko

Juu ei kelpaa Ruotsiin niin ei kannata näitä raahata nyt enempää :)
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
En kuollaksenikaan löydä lähdettä, mutta Carolina olisi lähettämässä Anttoni Hongan Eurooppaan ECHL:n sijasta, lähtökohtainen tavoite kuitenkin SHL. Taitaa olla vain toiveunta, mutta kyllähän tuon tasoiselle kiekolliselle puolustajalle olisi tarvetta. Taisi Honka kuitenkin treenata kesän Oulussa ja ilmeisesti tyttöystävä täällä asustelee..

Edit: Paljastus: NHL-seura etsii suomalaistaiturille uutta joukkuetta! - SuomiKiekko
Aftonbladetin lähde maksumuurin takana, mutta tämä roskasivusto tietää poimia sieltä että Ruotsissa ei ole oikein ottajia.

Honka on ollut itselleni hieman sellainen hyökkäävämpi köyhän miehen Topi Niemelä, ainakin mitä kauteen 2021-2022 peilaa. Topi oli silloin hyvä, mutta Honksi katastrofi omassa päässä. Honksin puolustukseksi tosin on sanottava, että hän pelasi sekasortoisessa Ahvenjärven JYPissä.

Honka on varmasti päässyt jo kiinni pohjoisamerikkalaiseen pelitapaan viime kaudella ja mennyt eteenpäin. Ainoa, jonka hän Kärpissä voisi korvata olisi Berglund, mutta parin vuoden takaisen perusteella ei todellakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös