Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 120 617
  • 17 513

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Risujemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niin siis millä meriiteillä tähän rekryyn on päädytty? Kysyn kun en tiedä.
Myllykoski oikeen mainitsi, että Kukkonen kysyi toista kertaa että kiinnostaisko. Eikös tommoseen hommaan pitäisi palo tulla itseltä, eikä suostuttelujen kautta.

Niille ketkä ei tuota tiedotustilaisuutta katsonut, niin 1.10 aloittaa hommissa, ja tätä ennen toiminut 4 vuotta pelaaja-agenttina.
 

KovajuttuHei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nopealla googlettelulla miehellä työkokemusta pelaaja-agenttina 4sportsilla, joka taas edustaa monia eurooppalaisia pelaajia Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, että yhteyksiä taitaa kuitenkin ihan hyvin olla.

Edit. Kyseinen firma edustaa myös Ville Leskistä ja David Rundbladia.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Virkkunen punainen ku rapu.
Kojo oiskin ollut liian hyvää ollakseen totta.
Plus Kukkosen pitänyt houkutella Myllykoskeakin useamman kerran, että eipä ole imua oikein ollut.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Entinen pelaaja, tämä yllätys...eli siirrytään alalauteilta ylälauteille pesemään jatkossa muiden selkiä...kaiken lisäksi, tämä "lehdistötilaisuus" on kyllä muutenkin aikamoinen rimanalitus. Kaksi sanavalmista supliikkimiestä puhumassa. Ilman lehdistövastaavan lisäkysymyksiä, tämä tilaisuus olisi Virkkusen ja Myllykosken puheenvuorjen jälkeen paketoitu napakassa ja ytimekkäässä 1,5 minuutissa.

Vähän väkinäistä on vittuilla saunakerhosta kun kaveri on 20 vuotta sitten pelannut Oulussa.

Annetaan näyttää - tervetuloa.
Luulen, että viitattiin siihen, että tuntee ilmeisesti (ainakin) KukkoLassen hyvin (jos oikein noista puheista ymmärsin), kuuluen näin ollen tuohon "sisäpiiriin" tai "saunaporukkaan". Ei siinä, yhteyksillä, verkostoilla ja kontakteillahan näitä tämän tason pestejä aina saadaan, oli ala tai yritys, mikä tahansa. Ei urheilu tai Kärpät tästä siis poikkea mitenkään, vaan tämä toteutuu jopa urheilussa varmasti kaikkein vahviten korostuen. Tällainen tämä maailma vaan on...
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Toistaiseksi voimassa olevalla sopparilla....
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmasti Jalosta on ainakin kysytty. Ihmettelen jos ei olisi. Ilmeisesti kuitenkin se Suomen maajoukkueen pesti kiinnostaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös