Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 084 025
  • 17 348

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Riittävä mihin? Taistelemaan kannusta? No, ei mielestäni ole.

Veskariosasto todella iso kysymysmerkki, hyökkäyksen tulosyksiköt puuttuvat vielä täysin, sekä Kärppien liiganousun jälkeisen ajan suurimman fiaskon tuottanut valmennustiimi. Siinäpä näin ensihätään muutama epävarmuustekijä.

Koivuset ja Tieksolat eivät ainakaan joukkueen osakkeita sen koommin nosta.
Ei ehkä lähtökohtaisesti taistelemaan kannusta, mutta ei mielestäni Top-4 sijoitus haihattelua ole.

Veskariosasto voi olla mitä vaan taivaan ja maan väliltä ja puolustus on laadukas. Koivunen ja Tieksola ovat nuoria ja vuosi lisää ikää on todella paljon heille. Tieksolan puolustukseksi voi sanoa, että tuli aivan saatanan sekavaan paikkaan kesken kauden ja jatkoi siitä kauttaan AHL:ssä 1ppg tahdilla. Koivunenhan paransi loppukautta kohti ja hänen laukauksensakin alkoi olla jonkinlainen uhka ylivoimalla.

En millään suostu uskomaan, että Junttila on vain 26 pisteeseen kykynevä pelaaja tai Björqkvist ja Kivistö noin huonoja. Turuselta ja Kemppaiselta olisi myös odotettavissa paljon parempaa. Omassa ajatusmaailmassa tämä kaikki on kiinni vain Marjamäestä.

No, ehkä se todellisuus sitten lyö nyrkillä kasvoihin ja lähettää minut Raksilasta Alkoon lokakuussa, mutta toivotaan parasta.
 
Viimeksi muokattu:

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan sama, en keksi mitään sarkastista toimiston työhön. Syy siihen on varmaan se, ettei toimiston työhön liity mitään sarkasmia, sen verran timantista työtä he tekevät.
Niin se on. Jotenkin ihmeellistä, etteivät ihmiset näe, miten paljon ammattitaitoa ja onnistunutta työtä miljoonatulokset vaativat. Urheilu on ihmeellistä ja viime kausi osoitti sen jykevästi. Urheilupuoli on syytä saattaa pian takaisin menestysraiteilleen.
 
Viimeksi muokattu:

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Monesko välikausi tämä nyt on, vissiin neljäs? Erikoista että tällaisia välikausia tarvitsee pitää. Eipä esim. Tapparalla ole tainnut olla tarvetta moiseen. Kummallista.
En jaksa laskea, kuinka mones.

Ei mun sulle tarvitse tätä kertoa, kun tiedät itsekin, mutta Tapparan imu pelaajamarkkinoilla on kova. Kärpillä oli viime kaudella sellainen materiaali, jolla olisi pitänyt menestyä - vaikka se nyt ei mestaruuteen mielestäni olisi riittänyt maalintekovoiman osalta super-Tapparaa vastaan.

Veikkaan, että Kärpät ei kaudessa palaa menestyksen huipulle. Ja sen UTJ:n rekryn pitää kyllä osua nappiin, muuten jatketaan samaa tuuliajoa.

Mutta toisaalta, kuten Marjamäki on sanonut, niin urheilu on ihmeellistä ja jos siellä tosiaan Kärpissä ollaan ”uuden äärellä” ja Marjamäki aidosti halukas muuttumaan totaalisesti, niin odotan mielenkiinnolla.

Kaikilla on jo odotukset suht maltilliset, niin joku runkosarjan kolmas sija saattaisi olla ihan jees(olettaen että homma paranee seuraavalla kaudella). Toinen vaihtoehto on se, että Marjamäelle syksyllä kengänkuva persuksiin ja joku tyyliin karijalonen tilalle.

Perhana, täällä mää joka päivä jankkaan näitä samoja asioita eri sanoilla. Mulla on ikävä jääkiekkoa, Kärppiä. No, vajaa kuukausi niin ensimmäisessä harkkapelissä 11.8 Jukureita vastaan kiekko jäähän.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän kärppiinkään ennen menestystä ole mitään imua ollut. Mutta se vaatii kaikessa yksinkertaisuudessaan timanttisen kovaa myyntityötä. Avut harjoittaa myyntiä on kyllä olemassa ja rahaa löytyy.

Marjamäestä voi olla mitä mieltä tahansa, mutta osaa kyllä myydä omaa narratiivia medialle ja pelaajille. Eihän käännetä vielä takkia miehelle joka on meille 2 mestaruutta tuonut. Vaikka muu Suomi meille nauraakin. Se voi olla aika kova voimavara vielä meille ensi kautta koskien.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Huhuissa ollut Puljujärvi ei tänne tule ainakaan seuraavalle kaudelle. Aluksi kuulin että kunhan lonkka kuntoutettu niin joulutauon jälkeen Kärppiin, se on nyt kuopattu. Tähyilee paikkaa edelleen NHL:stä. Ehkäpä joskus Kärppiin uraansa jäähdyttelee kun ikää on reilusti 30+.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Huhuissa ollut Puljujärvi ei tänne tule ainakaan seuraavalle kaudelle. Aluksi kuulin että kunhan lonkka kuntoutettu niin joulutauon jälkeen Kärppiin, se on nyt kuopattu. Tähyilee paikkaa edelleen NHL:stä. Ehkäpä joskus Kärppiin uraansa jäähdyttelee kun ikää on reilusti 30+.
Puljujärvellä ei ole mitään asiaa NHL:ään ensi kaudeksi. Tällä hetkellä todennäköisintä on, että koko kausi jää väliin. Ja jos ei jostakin syystä jää, niin kukaan ei häntä NHL:ään palkkaa. Kesä vuoden päästä voi olla asia erikseen.
 
Kun yleisesti seuraa keskustelua, ei oikein ymmärretä puhtaiden sentterien arvoa. Monipuolisuus siihen, että pystyy pelaamaan sentterinä/laiturina on toki hyvä, mutta siihen ei omasta mielestä voi rakentaa mestaruudesta taistelevaa joukkuetta. Optimi olisi ehkä kaksi tai kolme sentterilaituria ja neljä puhdasta sentteriä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Se on vaan kylmä totuus, että monien surkeiden vuosien ja jopa Marjamäen viime kauden floppauksen jälkeen on vaan kuulkaa veljet niin, että Kärppiin ei ole enää sitä kuuluisaa "IMUA". Kaikki vahvistukset valuvat ulkomaille. Se kuuluisa flow jäi sinne mestaruusvuosiin ja me vaan luullaan vieläkin, että se Kärpät on kova juttu-katohei. Ei se ole muille enää...
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Tämä saksalaissivusto on ainakin nostanut epätodennäkökseksi huhuksi Mingoian siirron Iserlohn Roostersiin.


***

Mingoia olisi tässä markkinatilanteessa ihan kelvollinen hankinta, jolla on myös hyviä näyttöjä Liigasta. Eka KooKoo-kaudella 20 maalia, kun joukkue pelasi parhaan runkosarjansa. Toka kaudellakin yli piste per peli-tahti ennen loukkia ja seuraavalla kaudella 47 pistettä samaan pelimäärään Saksassa.

Ei tällä lähtökohtaisesti Liigan kovimmat hankinnat-ketjuun pääsisi, mutta varovaisen peukun antaisin.

Pikaisella pläräyksellä ei näytä seuraavan muita Liigajoukkueita kuin KooKoota, jossa pelasi aiemmin. Olisiko se siinä sitten? Kelpaisi.
Löysin itsekin Kärppien omilta IG-sivuilta, jossa ainakin omaan näkymään uusimmat seuraajat ylimpänä ja itse mies ensimmäisenä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tässä olisi ainakin laituriosastolle kova hankinta.
Oho, Roger Moore approves. Pakko olla kova. En kyllä muistanut, että Mingoialla oli 20 maalin kausi Liigassa.
 

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No voi ny vittu, että piti Tieksola vielä päästää muualle. Kolme vuotta kasvateltu tuossa ja nyt annetaan Lukolle valmis pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös